Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niebiesko zielona..!

JAKIE KOBIETY WAM SIĘ PODOBAJĄ?

Polecane posty

Gość gwiazdeczka5888
Ile ja bym dała, żeby mieć ciemne oczy :(

Gość gwiazdeczka5888
znaczy się brązowe.. i ciemne włosy.. :) Ja mam szare i straaasznie mi się nie podobają ;/

Gość gwiazdeczka5888
Mi się wydają takie bez wyrazu :P

Gość gwiazdeczka5888
Zawsze tak jest, co nie znaczy że ktoś jest od razu głupi ;] Mam szare, chciałabym ciemne ale mam jakie mam, nie powieszę się z tego powodu.

Gość gwiazdeczka5888
Gdyby facetom wszystko pasowało, to by nie wymieniali po czasie swoich partnerek na inne ;]

niepotrzebnie maja kompleksy bo np. nieraz 5 kilo nadwagi dodaje uroku a nie go odejmuje ;)

Gość gwiazdeczka5888
Może kiedyś nad tym pomyślę, jak na razie nie chce zmieniać w sobie czegoś na siłę. Facet zauważa u kobiety kompleks dopiero wtedy, kiedy ona mu go wmawia, ciągle powtarza itd..

Gość gwiazdeczka5888
Levviatan : z tym 5 kg się zgodzę. Mam koleżankę, która jest troszkę przy sobie, ale jest śliczna po prostu. Jak schudła kilka kg straciła ten swój urok, wcale na korzyść jej to nie wyszło.

Co do tej nadwagi to laski często sobie same ją wmawiają. Mam w klasie śliczną koleżankę . Ładna twarz. I figura też, duży biust , biodra ładne nogi itd. Ale cały czas gada że gruba itd, jest na ciągłej diecie. A według mnie wygląda super. I przez swoje kompleksy nie poszła na studniówke, no normalnie wariatka głupia imprezę życia straciła z powodu wymyślonych kompleksów.

Gość aparatka rat ka
A ja mam takie oto zielone oczy i ich szczerze nie znoszę! Marzy mi się właśnie ciemna oprawa oczu, głębia piwnych oczu wg mnie nie ma sobie równych... http://zapodaj.net/b7d1d7f0295b.jpg.html

Ok Lewi czekamy na ciebie:D gwiazdeczka a o tych kompleksach że dziewczyny facetom wmawiają to masz rację. Moja kumpela przez to zniszczyła swój związek, chore kompleksy itd na każdym ruchu ja ograniczały chodzi tu o jej niby wielka nadwage i nie chciała się pokazać facetowi bez pełnego makijażu, nawet w nocy. Kładla się w pełnym makijażu i jakiś dresach żeby jej naturalnej nie widział, masakra jakaś. Ja ją wiele razy widziałam bez makijażu. I według mnie jest śliczna i wcale aż takiej dużej nadwagi nie ma.

Brązowe i duże oczy są piekne, też bym takie chciała:) ja mam te niebieskie a drugie w dodatku z zielonym, jasne rzesy które muszę malować i do tego jasne blond wlosy. A wolałabym mieć ciemne oczy i ciemne wlosy taka uroda jest super.

Chociaż cieszę się że oczy mam wielkie jedyny plus:) ale nigdy bym na nic nie narzekała w obecności swojego faceta bo jeśli on nie widzi defektów i mu się wszystko podoba to niech tak zostanie i lepiej nie wyprowadzać go z tego przekonania:)

Gość gwiazdeczka5888
A prawda jest taka, że te z pełniejszymi kształtami podobają się o wiele, wiele bardziej facetom, niż te szczupłe bez żadnego zarysu bioder i bez cycka :/ Nie no to już przegięcie jakieś! żeby kłaść się spać w makijażu żeby facet nie zobaczył :/ Normalny facet nie zauważy tych kilku kg więcej, czy jakiś tam defektów typu trochę krzywy nos czy coś.. Dopiero jak na każdym kroku laska mu powtarza, ze jaki to ma krzywy nos, grube uda, a inna ma takie super itd to dopiero to zauważa i dlatego odchodzi. Na ich własne życzenie..

Mnie się podobają pusie panie i strasznie mnie wkurvvia gdy na każdym kroku są wyzywane od grubasów spaślaków świń i bóg wie czego jeszcze bo trend jest na pieprzone anorektyczki z sztucznymi cycami i toną papy na twarzy. Się wcale nie dziwię że te które mają parę kilo więcej mają takie kompleksy:( Kobieta powinna mieć na czym usiąść i czym oddechnąc i przyjemniej się do takiego puszystego ciałka przytulić niż tłuc jaja o gnaty

Gość Mloda zgrabna 21
przeczytalam tylko 1. str. bo nie mam czasu niestety, ale panowie nie rozumieja czasem jeden prostej rzeczy - trudno o idealnie zgrabna i z duzym biustem, bo biust to przede wszytskim tkanka tluszczowa. a jak sie chudnie to pierwsze ida cycki, HA.

niebiesko zielona -> moja znajoma ma blond włosy i jasne rzęsy i jej to pasuje ;)

Ja też mam jasną oprawę oczu i faktycznie bez pociągnięcia rzęs tuszem wyglądam dość blado i bez wyrazu, to bywa uciążliwe, ale polecam - hennę, trochę poprawia stan rzeczy i długo się trzyma :) Polecam też cienką kreskę eyelinerem dla wzmocnienia efektu, najlepiej pociągnąć ją nieco do góry, żeby optycznie "otworzyć" i powiększyć oko. Tak to u mnie wygląda: http://imageshack.us/photo/my-images/193/sialalac.jpg/

Majowa Panna..... -> mi akurat takie rzęsy się podobają jeśli pasują do jasnych włosów ;) Niebiesko zielona..!-> a jeszcze jak poćwiczy i straci tylko w brzuszku centymetry to nic tylko takie ciało pieścić non stop :) a co do piersi to śmieszą mnie narzekania dziewczyn że maja małe a jak się popatrzy na ich BMI to maja niedowagę i ciekawe niby z czego miały by się im "zrobić"te piersi ;]

Gość Do tematu
Stabilne emocjonalnie. Takie nam sie podobaja.