Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

MUSZE WAM WYZNAC CALA PRAWDE O SOBIE,KIM NA PRAWDE JESTEM

Polecane posty

Gość jewyy
Tak plujemy jadem na te literki co tu składasz. Możesz i miliony zarabiać, a po tym co tu wpisujesz dla mnie i tak jesteś nikim.

o, jesli to mialaby byc prawda to brawo dla ciebie za odwage (o masz! Nie sadzilam, ze kiedykolwiek to napisze) ale z drugiej strony - tutaj mozna pisac wszyystko i rozne historie wymyslac, co juz nie raz tobie pisalam. Mimo tego jakakolwiek nie bylaby prawda, obojetnie kim jestes i co masz a czego nie nie powinnas wszystkich dookola ponizac i sie wywyzszac.

widzialam, jak namierzacie wszystkich po kolei, noxelie, sossa, jeny i nie chcialam zeby ze mna sie stalo to samo, bo juz co niektorzy znaja moje imie i nazwisko, nawet pewnie i miasto, wiec musze chronic prywatnosc

no oczywiście ,kafeteria to nie miejsce na konkuruencje ja jej życzę jak najlepiej ,a co mam jej źle życzyć? w jakim celu? ja nie czuje statyfakcji z wyyzywania

W takim razie tez cie przeprosze za to, ze sie wciagalam w te pogadanki na zerowym poziomie.

Gość jewyy
Jenny ale czujesz satysfakcje z tego że masz błyszczyk za stówę? Śmieszna jesteś. Chodź by mi miliony proponowali to nie chciałabym mieć nic z Twojego życia psychicznego brata, rodziny która nigdy mnie nie doceniła i płaczu bo facet nie chciał się żenić.

jewy widocznie los się do mnie usmiechnął to co było kiedyś nie ma dla mnie w dniu dzisiejszym żadnego znaczenia pozatym relacje z rodziną znacząco się poprawiły.

Lepiej mi juz na sercu szczególnie, ze pogodzilam sie z Mycholkiem i wyznalam Wam cala prawde. Troche mi przykro, ze musze sama siedziec w domu z dziecmi, meza calymi dniami nie ma, pracuje, nawet w swieta i weekendy. Przepraszam wszystkich dla których bylam nie mila, kogo urazilam swoimi slowami.

Gość hahahah
i znowu wszyscy lykaja jak mlode pelikany :-D

Gość nokhsaewka
Ale głupoty co nas to obchodzi chora jesteś dziewczyno.

Gość FANKA TWOJA
Beatka jak już masz taki dzień na szczerość - jak się czujesz po skrobance z zeszłego tygodnia? Wczoraj ludzie pisali o tym, ale nikt o twoim samopoczuciu

Gość Koko spoko 2012
up up Beata Siusiak!!!!