Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nobomn

czy nie ma tu dziś nikogo normalnego?

Polecane posty

lana del ray lub soulsavers z markiem laneganem, spokojnie i ciekawie.

jest Was już chyba 4 i właśnie zaczynam się bac i do tego jeszcze alkohol hahaha

nie znam, ale obczaję zaraz im więcej tym lepiej, nie bój się, nie damy Cię skrzywdzić :)

Gość Antek Makuta
rozmowy przy korycie do aklamacja: Proszę o ciszę. Zaczynamy. Referować krótko, tematy znane... Michnik Jak zwylke o polaczkach, ha! ha! Balcerowicz Ja zacznę od tego, że transfer pieniędzy do Izraela idzie pełną parą, oni się niczego nie domyślają! W prywatyzacji bierze udział ponad 3,5 tys. Naszych Żydów. Banki są już prawie wszystkie nasze, a to jest najważniejsze!... Wykup najlepszych terenów w Warszawie i w największych miastach załatwiony. Sprzedaż najlepszych zakładów kontynuujemy dla naszych za grosze albo dajemy kredyty z pieniędzy budżetowych, a potem umarzamy. Geremek Leszek, wystarczy! Od siebie chcę powiedzieć, że w MSW nie ma już prawie żadnych Polaków. Ambasadorzy i I sekretarze to nasi Żydzi! W Brukseli są tylko nasi. Połubicki kartoteki: p. Geremka, Mazowieckiego, Olechowskiego, Michnika, a także 328 Naszych zostały do końca wyczyszczone! Wcześniej siedział tam Adaś z naszymi, ale do końca nie wyczyścił... Olechowski Jeżeli dowiedzą się, że ja, Kwaśniewski i Buzek jesteśmy Żydami, to źle! Kuroń wszędzie mamy swoich! W Radach Nadzorczych, Funduszach Powierniczych, Dyrekcjach, Bankach! Zresztą, z Izraela i Stanów Zjednoczonych przyjeżdża około 8,5 tys. Żydów. Po to są powiaty, trzeba trzymać polaczków za mordę! Zresztą, już i tak niedługo wszystko będzie nasze! Za trzy lata obudzą się z łapą w nocniku. Suchocka Jacek, znowu piłeś i jesteś wulgarny! Kuroń Nie przejmuj się, oni są ogłupieni. Telewizja, radio i prasa są nasze! Osiatyński Może porozmawiamy o wyborach? Adaś dał 3 miliardy zł, Turowicz z Tygodnika 500 milionów, to skąpiec, sorosz 10 miliardów, Biznes Klub 10 miliardów, Urban 1,5 miliarda, z Niemiec 4 miliardy, 15 miliardów dał Leszek z budżetu... Małachowski Wszędzie, gdzie się da, niszczyć „Naszą Rodzinę i ks. Rydzyka. Oni są najbardziej niebezpieczni. Ale też „Ojczyznę i „Przymierze. Popatrzcie, ośmieszaliśmy Pawlaka i już go nie ma, kolej na Kalinowskiego, ale powtarzam, przede wszystkim niszczyć „Naszą Rodzinę, „Radio Maryja, ich gazetę „Nasz Dziennik i ks. Rydzyka. Najlepszymi naszymi sprzymierzeńcami są ks. Tischner, bp Życiński i bp Pieronek. Popatrzcie, sami plują na Kościół i naród. Wystarczy tylko drukować ich artykuły! Kuczyński Zobaczcie, jaką dobrą robotę zrobił dla nas pan Kulesza. Lityński Ale swoje pieniądze wziął! Jak wejdą do Unii, będą tylko regiony. Żadnej Polski już wtedy nie będzie!... W Kancelarii Kwaśnieskiego mamy też kilkunastu swoich ludzi, na czele z Kaliszem. Powyższe wypowiedzi nie wymagają komentarza. Siłą talmudystów w niszczeniu Polskiego Narodu i Polski była nieświadomość Polaków. Bo rzeczywiście trudno jest uwierzyć w taką przewrotność, jaką wykazali talmudyści przy władzy w Polsce. Musi to jest „nagroda za to, że Polacy z narażaniem życia ratowali ich przed śmiercią z rąk ich pobratymców. Ale to się skończyło. W Narodzoe Polskim narasta świadomość śmiertelnego zagrożenia ze strony talmudycznych przebrańców. Wybory w jesieni 2005 roku były początkiem zwycięskiej wali o przywrócenie Polski Polakom, jak podkreśla w swoich programowych przemówieniach Jarosław Kaczyński, prezes autentycznie narodowej partii „Prawo i Sprawiedliwość.

tak spears heheh wiem, to nic ambitnego ta britneyka:p jeszcze lubię lady gage tą ostatnią płytkę Lilly Allen swego czasu wueilbiałam :)

mój chłopak codziennie pije ale mniejsza z tym, mam inną sprawę. otóż przez ostatnie dni zasypiał koło 5 w nocy i budził się o 9 i codziennie jak się budziłam (w ostatnie dni nocowałam u niego) mówi mi że jest zmęczony, że mnie odwiezie do domu prześpi się i wieczorem się spotkamy. w rzeczywistości wygląda to tak że odwozi mnie do domu, gdy wróci idzie do kumpli i pije z nimi i żadnej drzemki nie ma a juz mi tak sciemnia od 3 dni... wydaje mi się że po prostu bardziej woli towarzystwo kumpli niz moje, mało tego nie odbiera telefonu a jak juz odbierze to czuje się jak gówno bo traktuje mnie jak ostatniego natręta... ;/ ja nie wiem wmawia mi że z nikim mu nie jest tak dobrze jak ze mną, że ja mu sie nigdy nie znudze a po jednej wspólnej nocy juz papa bo na piwo do kolegów idzie... może mi ktoś takie zachowanie wytłumaczyc???

z ostrzejszych to ja lubię carpathian forest, ale to już tylko dla wybranych :D

AYLA a może on alkoholik i nie kumple go ciągną, tylko alko?

kopnij w dupe tego faceta . nie wiem po co się meczysz w takiej patologii. skoro cie teraz nie szanuje to nie licz ,że to sie zmieni

na inną to mi to nie wygląda. jakby była inna to by nie chlał codziennie