Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nobomn

czy nie ma tu dziś nikogo normalnego?

Polecane posty

j*bać Cię nie będziemy. to Twoje życie, nie nasze. my go nie naprawimy, tylko ty możesz to zrobić. sprawić, byś znowu była szczęśliwa. to ciężkie, ale da się z tego wyjść. musisz tylko uwierzyć w siebie i w swoje prawo do szczęścia. jemu już nie pomożesz.

teraz zamiast siedzieć w domu i się dołowac przez tego głupka powinnaś wyjśc gdzieś i sie dobrze bawiać. Poznac jakiegoś wartościowego faceta i zapomniec o tym dupku. zobaczysz wtedy czym jest prawdziwy związek i szacunek. Będziesz dziękowała Bogu, że go zostawiłaś

nie obwiniam się, to były pytania retoryczne hehe. :) on pił codziennie od paru miesiecy i zas sie poznalismy ale wydawał mi sie garnięty ale z czasem wyszła prawda...

kochani ja znikam do łóżka, bo jutro czeka mnie wczesna pobudka. dzięki za wieczór :)

mieszkam na wiosce, wiara tutaj delikatnie mówiąc-nie odpowiada mi. chciałabym gdzies wyjsc, chociazby do szkoly zeby nie zamulac w domu i nie myslec co by było gdyby albo wzrokiem pozerac telefon czekając az zadzwoni albo napisze boje sie tego, że jak z nim zerwe to on odbije ode mnie bez problemu a ja sie wtedy poczuję jak gówno które niepotrzebnie sie męczyło w tym związku...

jest mi na tyle dobrze ze sobie słucham klubowej muzy, mruczę i uśmiecham się sama do siebie, lubię ten stan gdy mam uśmiech na twarzy tak po prostu i mimo wszystko. :)

ciesz się sie tym co jest teraz i tutaj... Nie wiesz co będzie jutro więc baw sie dzisiaj.... ;)

chyba z radości zatańczę zaraz Taniec Pogardy. nie wiem co mam teraz w glowie ogólnie ale mi fajnie. nie, nie piję, nie cpam, po prostu mi fajnie i niepotrzebne mi są znieczulenia w życiu. :)

fajnie Ci teraz czy od jakiegos czasu...? Ciesze się, że poprawił Ci sie humor ;)

boje sie zasnąc, nie wiem w jakim humorku będę jutro, ale jakby mnie korciło odezwac sie do niego pierwsza to wejde na kafe i odmyslę się zapewne. :)

mniej wiecej po tym poscie gdzie napisałam ze mozecie mnie opierdzielac za to ze z nim juz dawno nie zerwałam na dobre. :) od tego momentu mi fajnie. :D

ogólnie trance słucham. :) to mnie zawsze pobudza i poprawia humor, myślę pozytywnie, zbiera mi się na mile wspomnienia i jest lajtowo. :)

ogólnie trance słucham. :) to mnie zawsze pobudza i poprawia humor, myślę pozytywnie, zbiera mi się na mile wspomnienia i jest lajtowo. :)