Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jola 25l.

jak poderwac faceta na sex?

Polecane posty

Gość Jola 25l.

mam dosyc zycia w celibacie, chcialabym przezyc przygode seksualna, jak zachecic do tego faceta?

idziesz na dyskotekę ubierasz mini i łapiesz za jajca potem od weźmie inicjatywę

Gość GenezaMola
Kolega wyżej ma rację

Pewnie jak rozłożysz nogi to zaraz wbiją się w ciebie takie piratki fajtłapki, tylko czy dla ciebie będzie to przyjemne ?

Gość Łukasz_29
jola a skad jestes >>??

Gość wcale to nieprawdaaa
nie jest łatwo znaleźć faceta na jedna noc, chyba że kogoś kręci cymbał z żelem na włosach z potańcówki :( Fajni faceci sie szanuja niestety :o wiem co mowie bo kilka razy usłyszałam że chętnie, ale chca czegoś wiecej, serio!

Gość alebaba
To proste: podchodzisz do wybranego Gentlemana na ulicy, w lokalu, w miejscu pracy itp. i zwracasz się do Niego następująco:"- Najmocniej przepraszam, że Pana niepokoję, ale mam bardzo poważną sprawę. Powiem w skrócie, aby nie zabierać Panu zbyt wiele czasu; otóż pragnę odbyć z Panem stosunek płciowy." Efekt gwarantowany, oczywiście, wszystko zależy od tego, co chcesz osiągnąć.

Gość Jola 25l.
Jestem z Opola :-)

Gość ogier-h
Jola z Opola, a co masz do zaoferowania?

Gość Jola 25l.
haha, ale mam rewelacyjnego podszywa:D nie jestem z Opola tylko z Zielonej Gory, niby tak sie gada, ze ciezko znalezc normalnego faceta, a na sex tez wcale nie jest tak latwo, dosyc czesto bywam w roznych klubach i jeszcze nigdy nie spotkalam sie z tym, zeby ktos obcy chcial ze mna sexu.

Gość ogier-h
Przejmnij inicjatywe i zaproponuj ty facetowi. Ja juz cos takiego mialem.

Gość Jola 25l.
Zapomniałam dodać że nie grzeszę urodą więc może dlatego nie spotkałam nikogo na sex. A w sumie i parę kilo mniej też by się przydało. Hmm...

Gość TaoSl
czasami pewne osoby są w sobie zadufani ( wygląd itp ) i wygląda na to że Ty też z tego co piszesz nie da się nic innego wywnioskować.....Sama musisz przejąć inicjatywę i spróbować poderwać kogoś na sex....:-) pozdrawiam

Gość bidnaiuboga
niewazna uroda, wazne, ze zadbana. wez jakies gacie korgujace, fajne ciuchy, zrob doba fryzure, posumiechaj sie troche wstydliwie. od razu sie fajni kolesie pojawia ;)

Gość ciągle padaaaa
ja też mam zamiar poderwać faceta na sex w tym tygodniu :D ale ja jednego konkretnego faceta, nie przypadkowego... Trudne to chyba nie będzie, bo już się całowaliśmy ;)

Gość krisu76
Hej, jestem z okolic Zielonej Góry to mogę Ci pomóc rozwiązać Twój problem :)

Gość nieogryzek
Zrobić dwa kroki w przód a potem trzy w tył... Przede wszytkim uśmiech-to podstawa Zerkaj na niego niby to ukradkiem,ładnie poruszaj-,przejdż blisko by mógł poczuć dyskretny zapach twoich perfum.Irób to tak żeby czuł że cały cały ten arsenał środów jest skierowany do niego.On nabiera śmiałości,jest zachęcony.Ty się wtedy wycofujesz.Udajesz obojętność jakby te wcześniejsze gesty w ogóle nie istniały.Noooo,to działa na męską próżność. Nie wiem jak inni faceci ale mój tak się własnie dał przeze mnie poderwać,naiwniaczek -myśli do tej pory że to on zdobywał...I tak "załapałam" Patryka i to nie tylko na seks:) Za chaos w wypowiedzi wielkie przepraszam ale właśnie skończyłam z Nim gadać na skype:*

Gość Jezeli klub odpada to bez
problemu mozna znalezc sobie kochanka na portalu internetowym z ogloszeniami lokalnymi, randkowymi czy po prostu erotycznymi. Jeżeli zamiescisz ogloszenie ze zdjeciem kawalka uda czy biustu i stosownym opisem to na bank spotkasz sie ze sporym odzewem. Oczywiscie w wiekszosci ze strony erotomanów i desperatow ale zawsze. Mozesz tez zareklamowac sie jako ekskluzywna call girl proponującą darmowy tester oferowanych uslug - pierwsza godzina dla nowych klientów 0 zl, super okazja...

Gość kelis27
to wcale nie jest proste żeby znaleźc faceta na jedną noc :/ ja jestem w mega nudnym związku od kilku lat, nie chcę zrywać z chłoapkiem ale jestem mega nieusatysfakcjonowana moim życiem seksualnym i dlatego chaiałabym przeżyć jakąś "dodatkową" przygodę bo zanudzę sie na śmierć! pisałam do "kolegi" który mi się bardzo podoba z fikcyjnego konta na fb ale nic z tego nie wyszło i jestem zdesperowana :/

Gość gość
skąd jesteś kelis?