Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gvvnhgjhgj

Wrocilam wsciekla z basenu!!!! Wsciekla na bachora i durna matke!!!

Polecane posty

Gość dobro dziej ka
nie osadzaj ludzi po sobie:) idiotyczna jestes ty i twoja mama,ze kazala ci wiecznie stac w autobusach,jak bylas dzieckiem:) no brawo:) sama zrobisz sobie dziecko i bedzie sz zakladala tematy o bezstresowym wychowaniu:) haha smiesza mnie takie laski;)

Napisałam, że brała mnie na kolana, Jezu! I widać Twój poziom, skoro zaczynasz wyzywać moich rodziców. Szkoda mi Twojego dziecka.

Gość dobro dziej ka
moje dziecko bedzie siedzialo, a ty bedziesz stala!!!:) nie musisz mu wspolczuc, zyje jak paczek w masle, wspolczuj sobie,ze cale dziecinstwo stalas.

Gość dobro dziej ka
ja tez napisalam,ze biore na kolana, jak jest wolne sadzam, a jak trzeba to stoi. ale nie, ty dalej swoje:) poza tym, co ja dyskutuje z kims, kto nie ma o dzieciach zielonego pojecia.

Gość Ganta
Bachor jest bachor. Gówna człowiekiem się nie nazywa.

Gość dobro dziej ka
powtarzam,bo znowu nie zrozumialas- nie osadzaj ludzi po sobie:D i popracuj nad rozumowaniem tekstu. nie wystraczy tylko przeczytac, trzeba zrozumiec co sie czyta:) ha ha ha rece opadaja...

Gość K^I^C^I^A
Kurwa, jak ja raz byłam na basenie, to pływałam sobie pod wodą, i raz dotknęłam nogą nogę jakiegoś bachora które zaczeło się wydzierać na cały basen (pewnie sie przestraszył że coś go dotyka w nogę) matka poleciała poskarżyć się ratownikowi ale go nie było to wróciła się i w trakcie kiedy ja dalej trenowałam pływanie żabką (dziecko już dawno radośnie pływało sobie po drugiej stronie basenu z jakąś inną babką) ta szmata ostro złapała mnie za ramię i zaczeła sie wydzierać czemu ja jej dziecko kopie i jak tak po około pół minuty darcia się przelnęła na mnie otrzymała policzek.

przewrazliwione matki polki na punkcie swoich BACHOROW. dajcie sobie dalej na tępe łby wchodzic a kiedys taki BACHOR upierdoli wam łeb po samej dupie. bezstresowe wychowanie karwasz twasz.. klapsa nie wolno dac bo to podobno przemoc..smiech na sali. mam przyklad w rodzinie. siostra popuscila gnojkom od poczatku i teraz sama bierze tabletki na uspokojenie bo nie moze juz wytrzmac. ale jak jej ktos na to uwage zwroci , na zachowanie jej dzieci to z morda skacze. nie da sobie nic powiedziec. a bachory sa coraz gorsze i zyja z przekonaniem ze im sie nalezy wszystko, nie maja szacunku do innych ludzie bo one sa najwazniejsze na swiecie. i takie przyklay mozna by mnozyc. to jest wlasnie wasze zajebiste nbezstresowe wychowanie.

Gość ....KOperek....
Dzieci mają pierwszeństwo na basenie !

Gość polianaa
Ja pierdole no kto ma pierwszenstwo? niech sie bekart od malego uczy kultury