Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gvvnhgjhgj

Wrocilam wsciekla z basenu!!!! Wsciekla na bachora i durna matke!!!

Polecane posty

Gość gvvnhgjhgj

trzy razy w tygodniu chodze na basen aby utrzymac forme....ide dzisiaj na 9.00 ...Wiec zajelam sobie odcinek przy brzegu basenu i zaczelam plywac zabka, plyne plyne a tu widze ze na srodku na moim torze dryfuje bachorw rekawkach i z pletwami....Jego matka cala zapluta z radosci jak on to pieknie plynie.Mowie do matki grzecznie czy moglaby wziac dziecko blizej siebie uczyc je plywac to zaczela sie na mnie drzec ze chyba dziecku nie zabronie i basen nie jest moj...Owszem nie jest moj ale skoro widzi ze plywam w jedna i druga strone od 10 minut po jednym torze to powinna wziac dziecko na bok a miala miejsce. Za drugim razem dziecko wpitolilo mi sie na czolowke to pobiegla poskarzyc sie ratownikowi. Dlaczego matki to takie debilki?

Gość dsfgeh
masz 100% racji

Gość dsfgeh
skoro tepa dzida nie potrafi upilnowac bachora swojego to z czym sie skarżyć leci

Gość sympatyczna pomarańczka.....
Sama jestem matka ale masz absolutna rację. Nie jest sama i powinna liczyć się z innymi.Tym bardziej że jak piszesz miała miejsce.

Gość zero klasy
rozumiem wściekłość na matkę ale na dziecko to z jakiej racji??? a w ogóle co to za słowo "bachor"???

Gość ZŁAMANEJ
jesteś beznadziejnie pusta,skoro takie coś cię wytrąciło z równowagi na wiele godzin. do wieczora będziesz tak kipiała?

nie mam nic przeciwko dzieciom,ale niektórym rodzicom naprawdę odbija.Wczoraj była tu taka jedna,co się na bratową obraziła,bo ta ją zaprosiła do siebie bez dzieci ...

Gość poziomem swojego słownictwa
i wypowiedzi świadczysz sama o sobie.

Gość hyjhnmhnm
Moze na wyrost powiedzialam bachor a dlaczego? bo na 100% dziecko owej pani wyrosnie na pyskate ,proste i wszystko co najgorsze jak rodzic prosty to i dziecko takie bedzie

Gość karalkola
Jakaś dziwna ta matka:-0 jak mały będzie sie uczył na rowerku i wjedzie rowerzystom na ścieżkę rowerową, to też będzie maiaa pretensję, że nie uważają na jej dziecko?

TO BYŁO DO AUTORKI

Gość Urodzona w latach 80-tych:)
Zrozumiale ze moglas sie zdenerwować, ale po coten wulgaryzm? No po co?

Po pierwsze nie mówi sie bachor :) po drugie skoro przy brzegu było wygodnie dla matki z dzieckiem mogłaś bez problemu zmienić tor, a po trzecie na każdym basenie jest możliwość wynajęcia go dla siebie i radzę z tego skorzystać :) A po czwarte ani Ty ani tamta kobieta nie wykazałyście sie kultura osobistą ani empatią, bo np Ty masz racje że ktoś nie powinien włazić na Twój tor skoro Ty na nim pływasz i w ogóle, a Ty mogłabyś sobie pomyśleć że nikt nie wypuści dziecka w rękawkach na środek basenu...tak że obydwie jesteście po jednych pieniądzach jak dla mnie

głupia jesteś, rezerwowałas sobie tor czy co? jak nie to sie nie pluj. nie jestem matką ale jak można tak wyjsc z równowagi z powodu dziecka na basenie które zajmowało troche miejsca? następnym razem cały tor sobie zarezerwuj tępa dzido. Ja bym pewnie poszła na drugi, niech sie dziecko bawi :/

LIZABET MASZ 10000000000000000000000000000000000 % racji !!!!

Gość hyjhnmhnm
Niektore matki sa przewrazliwione... Niedawno umowilam sie na babski wieczor. pelno zarcia, alkoholu, kawaly, super atmosfera ale jedna z kolezanek ciagle mowila o swoim dziecku wiec druga do niej spokojnie, zartem: hej marta, to babski wieczor, nie rozmawiajmy teraz o dzieciach, to dla nas czas owa marta zrobila sie cala czerwona, obrazila sie na wszystkie,podniosla glos : a co bronisz mi mowic o dzieciach, jak urodzisz to sama zrozumiesz i przez pol wieczoru siedziala nadasana

Gość hyjhnmhnm
po 1 matka z dzieckiem byly na srodku basenu i nie zajely miejsca przy brzegu! tam dziecko uczylo sie plywac po 2 dopiero po kilkunastu minutach nagle wlazly na moj tor dobrze widzac ze ja tam plywam

Gość floooorka
Może zainstaluj sobie basen na własnym ogrodzie to żaden "bachor" nie będzie ci przeszkadzał:o

Gość to ja sie wypowiem
Autorka ma racje. Ja sama mam dwoje dzieci i uwazam ze matka zachowala sie zle. Widzac ze ktos plywa od kilkunastu minut w jednym miejscu to nie powinno sie zajmowac tego miejsca,zwlaszcza ze miejsce dalej jest

Gość ewdfew
alez wy ejstescie durne ze az glowa boli, to rtzeba bylo zabraxc dupe w troki i albo stamtad spieprzac albo zajac sobie drugi tor...a od bachorow wyzywaj swoje rpzyszle dzieciaczki bo matki porzadne takich slow nie znaja

Gość niezly temat
Bezstresowo wychowywane dzieciaczki. Tak, uczmy nasze dzieci zeby nie szanowaly innych. Wyrośnie taki na gnojka, który napluje Ci w twarz. Ta matka na basenie mogła po prostu ulokować sie w innym miejscu na basenie widząc, ze na torze ktoś jest. Widać za tępa jest na to żeby sie domyślić, ze to komuś może przeszkadzac.

Gość niezly temat
a nawiazując jeszcze do tematu bezstresowo wychowywanych dzieci. Najbardziej wkurzajace są sytuacje w miejscach publicznych np. sklep. Mamuśka tępo wgapia się w jakiś towar a dzieciak terroryzuje cały sklep ganiajac pomiedzy regalami i przeszkadzajac innym w zakupach. To zjawisko jest coraz częstsze.

Gość zajebista laska:)
Ja zawsze idę na basenie na tor, który MI odpowiada i gówno mnie obchodzi, że już ktoś go wcześniej zajął! Płacę i wymagam, a jak komuś nie pasuje, to niech się przeniesie na inny.

Gość 12345 hhh
AUTORKO, JESTEŚ GŁUPIA! Dziecko powinno pływać przy brzegu basenu, bo jakby zaczęło się topić, to łatwiej jest je uratować, gdy pływa przy brzegu! Ty powinnaś przenieść się na środkowy tor! I TAKA JEST PRAWDA!

prawda jest traka ,że gnojek powinien pływać w brodziku a nie na pelnowymiarowym basenie , tym bardziej ,że pływanie jest tutaj nadużyciem , ponieważ bękart unosił się na rękawkach :o

basen nie jest ani twój ani jej, obie powinnyście ustąpić po trochu, rzucasz mięsem w stronę matki a sama robisz dokładnie to co ona

a dlaczego w brodzicku? też bym poszła na normalny basen z pływakami, mniemam, że dziecko nie miało pół roku więc nie rozumiem dlaczego ona POWINNA iść z nim do brodzika to jest chyba publiczny basen więc NIKT nie ma prawa nikomu mówić gdzie ma iść i jak ta matka chciała dać popływać dziecku w głębokim basenie to miała takie prawo i bardzo dobrze, że z niego skorzystała poza tym nazywanie dziecka bachorem klasyfikuje autorkę w kręgu "pewnych" ludzi