Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Urodzona w latach 80-tych:)

Zapraszam moje pokolenie do rozmowy :)

Polecane posty

81 mam wszystko czego mi trzeba do szczescia zdrowie nie najgorsze mezus cudowny dzieci kochane pewnie ze mam i problemy a kto ich nie mam

Gość rocznik 85
praca - właśnie ją straciłam i szukam nowej( praca była w zawodzie, ale teraz raczej nie znajdę podobnej) brak faceta- (miałam ale mnie zdradził więc narazie mam uraz i jestem sama, a w domu tylko słyszę że tak nie można samej, bo mi będzie żle. wiem że będzie trudno, cóż straciłam zaufanie do facetów, kiedyś może to minie) brak swojego mieszkania (ale to nie problem bo z rodzicami dogadujemy się i nie ma problemu) wykształcenie wyższe humanistyczne dda- ale na terapię narazie się nie wybieram, może kiedyś, teraz z tym sama walczę, zdrowie takie sobie, ale teraz nawet jest ok perspektywy na przyszłość: znajdę pracę, mam już jakieś doświadczenie, chcę dużo podróżować bo z tym różnie, no i kiedyś założyć rodzinę. wierzę że się spełni, ale trzeba czasu. ogólnie nawet optymistycznie patrzę na to wszytko, bo wiem że jak się załamię to już mi nic nie wyjdzie. pozdrawiam wszystkich:)

Gość ggg67
kobieta 80 praca brak maz jest ale zarz nie bedzie czeka mnie rozwod mieszkana matka alkoholiczka samochod brak jedynie stary laptop mam tel stary dlugi depresje nerwice lekowa dzieci brak zadbych szans na cokolwiek myle o samoboju

Gość fgdsd
85, wygrałem życie, ale nie będę się chwalił :classic_cool:

Gość Urodzona w latach 80-tych:)
:)

Gość 6yhuioooooooooopp
mysle ze osobyz lat 80 sa zryte zyciowo, pzreslismy pzrz ciezke etapy juz te po 87 maja ciut lepiej ale te z ciezko z praca