Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

gdzie są poławiacze pereł?

Polecane posty

Pewien rybak kafeteriusz zlowil przez przypadek zlota rybke, ktora w zamian za wolnosc, obiecala spelnic jego jedne zyczenie. Rybak mysli mysli i w koncu odpowiada: - chcialbym miec mozliwosc przejazdu autostrada z Polski do swoich krewnych w Chicago przez Morze, zebym nie musial latac, bo strasznie sie boje, a plywania tez nie za bardzo... Rybka: - alez drogi rybaku - mowi rybka - czy Ty wiesz jakie to spowoduje zawirowania geograficzne i zmiany w organizacji zeglugi morskiej, a nawet zaburzenia srodowiska naturalnego? moze masz jednak jakies inne pilne zyczenie, mniej wymagajace? Rybak: - dobra, chcialbym aby fiku przestala wreszcie spamowac forum kafe. Rybka: - 3 pasma tej autostrady w jedna strone wystarcza?

Gość Zuzanna Amelia & 11
19:29 [zgłoś do usunięcia] Samotny Romantyk Zuza, to do mnie? Nie. To bylo do Fiku. Ale Ty tez mozesz przeczytac

Gość Przystojny brunet w okularach
Ja jestem Twoją perłą na dnie. Poławiaczka jednak z Ciebie kiepska.

Jakiś odrzucony zalotnik się mści? Jeśli tak to pewnie Fiku ma w skrzynce twojego maila stalkerze i w kilka sekund może porównać IP z redakcja kafe. No właśnie, a teraz wypierdalaj !