Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12 marzec

Problem z mężem

Polecane posty

Matko współczuję takiego brudasa za męża... nie wyobrażam sobie tego... mój mąż wie, że mam zajoba na punkcie kąpieli i czasem sobie żartuje, że dziś to on się nie kąpie, bo mu się nie chce (wiem, ze mówi to w żartach) to ja od razu do niego, ze nie ma problemu, ale śpi na kanapie, bo ja śmierdziela do łóżka nie wpuszczę :P i wiem, ze mężowi nigdy się nie zdarzy brak kąpieli po pracy :) właściwie to ja mu bez problemu mówię, jak wróci spocony z pracy, że śmierdzi :P ale nie mówię tego z obrzydzeniem i złośliwie, on się nie obraża tylko idzie kąpać i mam czystego mężulka. Z taką fleją to bym dnia nie zniosła, masakra jakaś.. aż nie wiem co poradzić... skoro gadanie nic nie daje... Ale myślę, że dobrze zrobiłaś z tą kołdrą i poduszką, może facet zrozumie, że nie chcesz spać z takim śmierdzącym...

Gość dtdhhjyjuyjy
czuje sie jak jego mama : umyj zęby, przebierz się, używaj antyperspirantów. Mam dosyć tego, że wszystko trzeba mu gadać. Kiedyś kupiłam mu na all takie fajne spodnie skinny z h&m nie chciał ich nosić, bo powiedział, ze w pracy się z niego śmieją że wyglądaj jak pedał itp, ja mu gadam "a jak wyglądasz jak żul, to Ci nie przeszkadza? koledzy Ci tego nie wytkną bo sami tak wyglądają" i nie chodzi w tych spodniach nie szanuje ubrań i rzeczy. Zachowuje się czasem jak dziecko. Wiecie że jak był bogaty to tego problemu nie było widac bo jak coś się zniszczyło to po prostu kupował nowe i tyle a teraz jak nie ma tyle kasy to wiadomo. To jest nie możliwe jak pieniądze maskują wady człowieka. To nie jest tak, że byłam zaślepiona kasą i nie chciałm widzieć jego wad tylko nie mogłam ich zobaczyć, teraz jak nie ma kasy to dopiero widze jaki jest. A znajomi mi tyłek obrabiają, że go niby wycyckałam i teraz go zostawię. tylko, ze pracę stracił przez siebie nie przeze mnie. nie wiem czemu ja się tymi ludźmi tak przejmuje

hmmmm .To faktycznie cos sie musialo wydarzyc , ze zrobil sie taki fleja. Moze wlasnie takie radykalne posuniecia cos dadza . Kiedys pracowalam z babeczka lekarka.Maz Pan Dyrektor a nogi myl tylko 2 razy w roku.Na wigilie i wielkanoc. Pazury u nog jak krogulce.Wychodzi na to, ze fleja jest sie niezaleznie . Widocznie tylko jakies radykalne dzialania hahah terrorystyczne maja szanse na powodzenia. Moze na drzwiach waszych napsz kartke : tu mieszka fleja !!!!!!!! Moze to go otrzezwi , jak problem wyjdzie poza wasz zwiazek ?

dtdhhjyjuyjy może to, że stracił tę pracę tak go zdołowało, że przestał przykładać wagę to tego typu rzeczy? coś jak depresja?

Gość 12 marzec
Wiem że nie jestem dobrym doradcą ale mozesz zrobić tak jak z dzieckiem ustal godzinę kąpieli i pilnuj tego np. wraca z pracy ty mu idz i karz sie kąpać...jak sie wykąpie wtedy obiad. Ząbki myć rzed snam..myj razem z nim. Zawstydzaj go. w koncu dotrze do niego że to jest przyjemny obowiązek.

Gość dtdhhjyjuyjy
wiecie, już tak robię jaki czas, że myjemy razem zęby, że zabraniam mu wchodzić do łóżka jak się nie umyje. Ale ja nie chce żeby to była moja inicjatywa, chce żeby on sam wiedział, że ma to robić. A jak np. jednego dnia go nie przypilnuje to pójdzie do pracy we wczorajszych ubraniach i nie umyje zębów. kiedyś jak mu w pracy narobiłam obciachu, ze jak on wygląda to od tamtej pory mam tam opinie damulki. kiedyś była taka sytuacja, że on ubrał jakąś beznadziejną czapkę z daszkiem i moja kumpela wzięła go za menela. Mogłabym pisać bez końca. on jest takim człowiekiem, ze nie przejmuje się innymi ludźmi. Sam nie plotkuje i nie obchodzą go plotki. Wiec nawet gdyby mu ktoś powiedział, że wygląda jak menel to i tak by się nie przejął. Jak próbuje go modnie ubrać to twierdzi, ze to pedalskie. Używanie żelu i kremu do twarzy też wg niego jest pedalskie, brak słów.

a moze zamow ekipe do prania dywanow z prosba , by tym razem wyprali twego partnera :-P A tak na powaznie , to widocznie facet niereformowalny juz . Albo bedziesz zyla z facetem flejowatym , rekompensujac sobie zycie innymi jego przymiotami, albo trzeba sie rozstac. To jest tylko facet , nie maz nawet.