Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość felais

12 latka i 17 latek ?

Polecane posty

Gość felais

co byście powiedzieli na związek 17 latka(1 liceum) i 12 latki(6 klasa podstawówki) ?

Gość idź słupki odrobić
a nie za związki się bierzesz :(

Gość invico
a co moge powiedzieć ? jak sie kochają to niech ze sobą bedą i przestan glowe zawracac glupotami

Gość werwerwer
niech sobie będą, ale bez seksu przez kolejne 3-4 lata, bo inaczej to pedofilia

Gość werwerwer
a wątpię że rozbuchany hormonami 17-latek będzie czekał 4 lata na seks...

Gość daj sobie z nim spokój
12stolatka? o matko. moja siostrzenica ma 12 lat i to naprawdę straszny dzieciuch...nie wyobrażam sobie, żeby taka małolata miała się z kimś wiązać

ja tez tak miałam byłam mała głupiutka jeszcze lalki barbie w głowie a ten zawrócił mi w głowie, ja sie głupia zakochałam widealizowałam go a dopiero pozniej zostqło mi wyjasnione ze najzwyczajniej w swiecie byłam głupia ten sie dobierał tylko...

Gość Hmmm zmoich osobistych
doswiadczen wynika, ze jest to nieco dziwaczne poniewaz jakkolwiek 5 lat roznicy wieku to zasadniczo zadna roznica (im jest sie starszym tym bardziej jest ta prawidlowosc dostrzegalna) to jednak miedzy 10 a 15 latka wystepuje zasadnicza roznica (tzn. "Roznica ktora robi roznice"). Dziwi mnie to ze 17 latek zainteresowal sie 12 letnia dziweczynka o fizjonomii dziecka a nie np 15 czy 17 letnia rowiesnica...ja w twoim wieku na uczennice podstawowki patrzylem jak na gowniary a nie obiekt westchnien no ale skoro zakochanie jest juz faktem pozostaje Ci jedynie poczekac do 15 urodzin (co najmniej) wybranki z konsumowaniem znajomosci

Kochają się? 12 latka nie wie co to nawet znaczy a 17 latek wie tylko że do tego służy przede wszystkim zawartość majtek ;D Niech dziecko nacieszy się dzieciństwem bo inaczej przypomina to naukę pływania poprzez wrzucenie delikwenta do wody i przytrzymywanie kijem aby nie uciekł.

Gość Gosc

Jakim cudem 12 latka moze chciec wchodzic w JAKIKOLWIEK zwiazek? Juz wykluczam ten powazny...

I jak 17 latkowi moze podobac sie 12 letnie dziecko?