Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

teraz o facetach

Polecane posty

a co jesli.. sie utknelo.? co jesli ZGODZILO sie na sytuacje pomiedzy wozem a przewozem?

Gość Foxi Asso
No to tak: jesteście egoistami, od wszystkich wymagacie od siebie nie, strasznie śmierdzicie (choć zdarzam wam się tylko troche śmierdzieć), macie gąszcz na pale, pierze na klacie i sierść na twarzy, jesteście strasznie tępi, nawet durni, troche tępi, nieco głupi i odrobine mało inteligentni czyli po prostu rąbnięci, jesteście brzydcy, pierdzicie, nie umiecie ruszać rozumem, jesteście obleśni w sprawach seksu, niewierni, macie brudne pycie, na starość jesteście obrzydliwi, a do tego szybko wysiada wam pałka kiedy kobiety potrzebują najbardziej, nie umieją pracować, gotować, sprzątać, zajmować się dziećmi, grać w karty też nie umiecie bo zawsze was ogrywam, jesteście dziecinni, udajecie ciągle, żyjecie w świecie marzeń, w dzisiejszych czasach baby pozostające 100% babami są bardziej męskie od was, macie częstro problemy z psychą, gwałcicie, molestujecie, jesteście pedofilami, nekrofilami, zoofilami, nie macie żadnego talentu, jesteście leniwi, nie chce wam się postarać, mało abitni, delikatniusi, zarozumiali i połowa z was ma albo małego albo niesprawnego albo po prostu nie umie. A do tego ci polscy są jeszcze marudni i nietolerancyjni. Dziekuje, dobranoc.

co masz na mysli z tym urojeniem? rozwin swa wszechmocna mysl.

ja chcę faceta podziwiać za jego mądrość, zaradnosć, siłę etc, a za co podziwiać maminsynka?

Foxi Asso - ale ktos musial Ci dac po dupie :D zjechalas ich rowno :D

Gość ziemniaki z koperkiem
a za co podziwiać maminsynka?" gdyby ten maminsynek przynosilby to bie do pyska druga pensje miesiecznie od mamusi, to podziwialbys go i jego matke :D ale tylko przed nimi, bo na pewno przed kolezankami zrobilabys z nich najgorsze szmaty:D

ja muszę szczerze podziwiać mężczyznę, zawsze podobali mi sie faceci, którzy czymś mi imponowali, podziw budiz szacunek i uznanie w moich oczach, a to w konsekwencji budzi pożądanie :)

co masz na mysli z tym urojeniem? rozwin swa wszechmocna mysl. każda myśl i działanie może być efektem ciągłej niepewności, ciągnącej kolejną niepewność - miedzy wozem a przewozem

Ale miał powodzenie :) Był dwukrotnie żonaty: z Judy Carne (od 28 czerwca 1963 do 1965) oraz aktorką Loni Anderson (od 29 kwietnia 1988 do 7 marca 1995), z którą w 1988 roku zaadoptował syna Quintona. Spotykał się z Inger Stevens (w latach70.), piosenkarką Dinah Shore, aktorką Sally Field, Miko Mayamą, tenisistką Chris Evert, piosenkarką country Tammy Wynette i kelnerką Pam Seals (w styczniu 1998).

glitch nie kropkuj tylko wymieniaj kolejne cechy - mozesz brać przykłady osobiste 💤

revolver--tyle tematów natrzaskałaś i tak mało postów masz?Co TY niemowa jesteś??

mozesz brać przykłady osobiste nie cwaniakuj tu znajomoscia mojej sprawy :P kolejne? ja ogolnie lubie facetow. w tym chyba problem. za bardzo ich cenie. :O a Ty jakie wady wymienisz jesli chodzi o kobiety? ciekawa jestem. tak jednym tchem, zeby nie zasmiecac topiku o innym temacie ;)

revolver--tyle tematów natrzaskałaś i tak mało postów masz?Co TY niemowa jesteś?? to tu się rozmawia ?

Kobiety są bez wad,to tylko my meni mamy je wszystkie nie wiecie o tym!! :D

glitch nie będziemy dodawać innego dania do jednego , bo wyjdzie biegunka

moj nie jest nawet w 1% leniwy. zawsze cos. czasami tez to mnie denerwuje :P o ! wiem co mnie najbardziej wkurza! -nie potrafia rozmawiac o swoich uczuciach, wstydza sie o nich mowic, jakby bojac sie, ze odkrywajac siebie dziewczyna bedzie mogla to wykorzystac -nie potrafia rozmawiac, sa milczkami, rzadko kiedy sie rozgaduja -jesli sa czyms zajeci to koniec, nie sa dostepni dopoki nie skoncza, zero podzielnosci uwagi

kobiety są dziwnie podejrzane i działają na zasadzie odwrotności ... jak mają się wyżyć, siedzą cicho - jak mają siedzieć cicho , to się wyżywają