Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 SzukamRady83

Dr Tomasz Kasprzyk szukam opini o jego us艂ugach.

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Ja operacje mam w styczniu. Chcia艂a bym uzyska膰 info od dziewcyn kt贸re ju偶 to wszytsko przechodzi艂y : jak to jest z tym Vat-em jakie zaswiadczenie musi sie miec zeby go omin膮c ? Jaki wam wyszed艂 koszt calkowity operacji ? i jak d艂ogo dochodzi艂y艣cie do siebie??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Rewelacyjny lekarz. Najlepszy. Zna sie na rzeczy konkretny. Nie zrobi krzywdy. Najpiekniejsze cyce spod jego r臋ki wychodz膮. Je艣li chcesz sobie waln膮膰 melony a nie da rady to na pewni czegos takiego nie zrobi i odmowi. Mozna mu zaufa膰,. Polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja go nie polecam nikomu, okaza艂 sie zwyk艂ym cwaniaczkiem idacym na 艂atwizne. Nie pom贸g艂 mi, on robi tylko operacje jak nie by艂a艣 wcze艣niej operowana -nie poprawi Ci nic po innych chirurgach bo jest cwaniakiem i jeszcze sie m膮drzy艂, zrobi艂 mi zdjecia bez mojej zgody mimo tego 偶e nie robi艂 operacji. Nie wiem po co mu te zdjecia chyba chcia艂 je wys艂a膰 tej osobie ktora mnie poprzednio operowa艂a 偶eby mia艂a komplet kretynka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niech Kasprzyk lepiej nie zachowuje sie jak tch贸rz i informuje pacjent贸w jak wycina im chrzastke z uszu, nosa, a nikt juz tego nie robi bo powik艂ania s膮 przez to tragiczne. Ten typ idzie na 艂atwizne i przeprowadza operacje star膮 metod膮 wycinania du偶ej cz臋sci chrz膮stki a to skutkuje powik艂aniami kt贸re pojawiaj膮 sie ju偶 w 4 miesi膮cu, w postaci zapadaj膮cych sie skrzyde艂ek nosa , niedro偶no艣ci przez skrzywienie przegrody , obrzek 艣luzowek i wykrzywieniem wewnatrz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zdj臋cia pacjentek Kasprzyk robi nie tylko z ca艂膮 ich twarz膮 ale te偶 sylwetk膮 i nawet piersi a potem publikuje je. Jedynie czasem oczy zakryje ma艂ymi kropeczkami dla picu a itak ka偶y tak膮 osobe rozpozna po reszcie twarzy. Bucowaty kole艣, nadety pieniedzmi, nie polecam go nikomu.

Udost臋pnij ten post

Wchodzi艂膮m na strone nie widzia艂am zdj臋膰 ca艂ych twarzy. Pozdrawiam. P艂aci艂am dzie艅 po operacji - na pewno najarany na kase.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam.Jestem po konsultacji u doktora Kasprzyka.Konsultacja trwa艂a ponad 30 minut, doktor bardzo konkretny,odpowiedzia艂 na wszystkie moje pytania, wymierzyl mnie i dobra艂 implanty anatomiczne 365 4two polytech.Powiedzial, 偶e mo偶e mi te偶 zrobi膰 395, ale on proponuj***ardziej naturalne i dopasowane do sylwetki 365. Zgodzi艂am si臋 na te mniejsze, ale nam ci膮gle wahania czy nie zmieni膰 na wi臋ksze. Mam 174 cm i wa偶臋 60 kg.Zabieg mam za miesi膮c. Nie ukrywam r贸wnie偶, 偶e troch臋 by艂am zaskoczona klinika znajduj膮ca si臋 w szeregowce...Ze w takich nie szpitalnych warunkach s膮 robione operacje...Mo偶e za du偶o Szczyta sie naogladalam :-))))) Ale to chyba dobre warunki???Czy kt贸ra艣 z dziewczyn 偶a艂uje, ze nie zrobi艂a troche wiekszych implant贸w???pozdrawiam cycatki :-)

Udost臋pnij ten post

Kochana kolezanka podobnych wymiar贸w do Twoich ma 360 wygl膮daj膮 fantastycznie pi臋kny pe艂ny biust jest miesi膮c po i ne mog艂am oderwa膰 wczoraj wzroku od jej piersi. Ja chcia艂am wi臋ksze 380 ale mam 335 bo za bardzo schud艂am nie mia艂am t艂uszczu ani skory

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chloe90 dzi臋ki za odp. Wiesz ,ja s艂ysza艂am,偶e doktor nie lubi robi膰 zbyt du偶ego biustu i tak si臋 jeszcze zastanawiam, czy aby nie wyjd膮 za ma艂e.... Nie chc臋 mie膰 odczucia,po operacji,偶e mog艂am zrobi膰 wi臋ksze...No a co powiesz o tej klinice? warunki na sali operacyjnej i opieka? no i mi wyliczy艂 18 ty艣 a Ty ile zap艂aci艂a艣?

Udost臋pnij ten post

1. Je艣li chcesz wsadzi Ci najwi臋ksze jakie b臋d膮 mo偶liwe. Tak偶e tym sie nie martw. W dniu operacji jeszcze na spokojnie to skonsultujesz i przymierzy艂a i zdecydujesz. Z tym nie ma problemu. Jak powiesz ze chcesz te wi臋ksze mo偶liwe i zapytasz czy bedzie ok powie co my艣li i zdecydujesz. Na pewno Cie nie oszpeci. Ja chcia艂am wi臋ksze ale podmi臋艣niowo przy takiej ilo艣ci skory niestety by nie wesz艂y, a z drugiej strony nie chcia艂am sie kaleczy膰 tylko jak najszybciej wr贸ci膰 do formy, a ze jestem deska do ka偶da wielko艣膰 u mnie wyglada juz ok. Za tydz mam zdj szfow i ocenie ale mysle ze wysz艂o pi臋knie i proporcjonalnie. Tak jak mowie juz na drugi dzien cZulam sie ok a na nast臋pny zero odczucia ze mia艂am operacje. Klinika super piel臋gniarki rownieZ atmosfera przesympatyczna. Dawa艂am tak po jajach po narkozie ze mieli niez艂y kabaret ze mnie. W kazdym razie mog艂abym isc jeszcze raz bez wahania. Moja pierwsza w 偶yciu operacja pierwsza narkoza i ci臋cie chcia艂abym aby ka偶da operacja czy zabieg tak wygl膮da艂y. I naczyta艂am sie o nieziemskim b贸lu. Niestety albo stery go nie do艣wiadczy艂am. Pewnie jakbym wsadzi艂a cyc wielko艣ci arbuza pod gruczo艂 by艂o by inaczej ale jest super. Takze 艣mia艂o moge poleci膰 a jestem wybredna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Super! Dzi臋ki za info! Czyli jeszcze w dzien operacji moge zmienic zdanie odno艣nie wielko艣ci :-) troch臋 mnie przera偶a b贸l pooperacyjny , bo mam niski pr贸g i....spanie na plecach! No i 偶eby to wszystko 艂adnie si臋 przyj臋艂o i nie by艂o 偶adnych skutk贸w ubocznych. .. to juz praktycznie za 3 tyg. Boj臋 si臋, ale podj臋艂am decyzj臋 teraz albo nigdy!

Udost臋pnij ten post

Mowie powaznie zero b贸lu jak zakwasy, dzien po spi臋cie i napi臋cie cyca czujesz dwa dni po nic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wida膰 tutaj kampanie reklamow膮 kasprzyka. Trzeba zwiekszy膰 obroty naganiaj膮c ludzi na operaje do niego. Ja mam same z艂e do艣wiadczenia z tym cz艂owiekiem. Jest on zarozumia艂y i cwany. Uwa偶a ludzi za gorszych od siebie. Brzydko mnie potraktowa艂 i miwog贸le nie pom贸g艂, narazi艂 mnie tylko na straty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chloe90
Drogi go艣ciu mo偶esz odbiera膰 to jak chcesz. Wyra偶am swoje zdanie. Je艣li kto艣 decyduje sie na taki zabieg powinien wcze艣niej te偶 sam co nieco poczyta膰 na ten temat. To nie jest jak wizyta z marszu u fryzjera. Jestem r贸wne dwa tyg po zabiegu. Piersi wygl膮daj膮 bardzo dobrze. Lekki siniak ko艂o lewej piersi, ale powoli schodzi. Robie wszystko w domu oczywiscie na maks r膮k do gory nie podnosze, ani ci臋偶ar贸w nie nosze, ale poza tym wszystko jest ok. Powoli wrocilam na silownie na samo 膰wiczenie n贸g, ale nie zbyt m臋cz膮co. I do kolezanki wy偶ej p艂aci艂am tyle samo co TY ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na tej jego stronie przecie偶 nie wida膰 twarzy...same klatki piersiowe...chyba nie by艂by na tyle g艂upi, 偶eby obraca膰 pe艂nymi zdj臋ciami (to偶samo艣ciami) pacjentek w necie bo nikt by do niego nie przyszed艂. Kogo niby mo偶na pozna膰 po samych cyckach ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasik_kasik
Mo偶e opisz臋 swoje do艣wiadczenia. W pa藕dzierniku tego roku min膮 3 lata odk膮d mam powi臋kszony biust. Pocz膮tki by艂y...tragiczne. I nie tyle chodzi o b贸l co o stan przygn臋bienia jaki mia艂am po operacji. Piersi wygl膮da艂y jak dwa sto偶ki, dyskomfort zwi膮zany z prostymi czynno艣ciami takie jak ubieranie si臋, jazda autem, poruszanie si臋 trwa艂 spokojnie ponad miesi膮c. 呕a艂owa艂am decyzji a wszelkie opowie艣ci kobiet, znalezione na r贸偶nych forach, o tym jakie to maj膮 powik艂ania po powi臋kszeniu biustu jeszcze bardziej mnie do艂owa艂y i co raz bardziej by艂am przera偶ona. Nie przelicz臋 ile nocy przep艂aka艂am, przeklina艂am swoj膮 decyzj臋 i faceta, kt贸ry wprowadzi艂 mnie w kompleks biustu...Tak, tak, mia艂am pecha w 偶yciu trafi膰 na tak wybrakowanego emocjonalnie kolesia, kt贸ry ocenia艂a kobiety przez pryzmat wielko艣ci biustu - a ja jako s艂aba jednostka da艂am si臋 wprowadzi膰 w kompleks przez kogo艣 kto sam by potrzebowa艂 z 10 operacji plastycznych, no ale 3 lata temu jeszcze nie by艂am taka m膮dra. By艂y momenty, 偶e pisa艂am do dr Kasprzyka codziennie nawet w sprawie najmniejszej kropki na biu艣cie. Odpisywa艂 na ka偶dego maila, cho膰 czasami jego odpowiedzi by艂y...troch臋 ironiczne, po jednej nawet poczu艂am si臋 jak idiotka... Faktem jest, 偶e to by艂 czas kiedy mia艂am stan podchodz膮cy pod depresj臋 i paranoj臋 na punkcie tego, 偶e co艣 si臋 dzieje z艂ego z biustem. W mi臋dzy czasie pozna艂am dziewczyn臋 bez r膮k, kt贸ra sobie 艣wietnie radzi w 偶yciu i jest u艣miechni臋ta. To by艂 ten moment prze艂omowy w moim 偶yciu. Pomy艣la艂am sobie - "kurde...dziewczyna nie ma r膮k i si臋 cieszy a jak do艂uje si臋 z powodu cyck贸w". Ta sytuacja pomog艂a mi nabra膰 dystansu do siebie i do ca艂ej sprawy z biustem. Druga rzecz, 偶e w mi臋dzy czasie (po oko艂o 5 miesi膮cach) biust i tak bardzo wy艂adnia艂, co te偶 mi zdecydowanie pomog艂o wr贸ci膰 do normalnego samopoczucia. Dzi艣 jestem z decyzji zadowolona i biust wygl膮da naprawd臋 super. M贸j ginekolog m贸wi, 偶e mam najlepszy sztuczny biust jaki widzia艂. Je偶eli chodzi o przysz艂o艣膰...Mam nadziej臋, 偶e kiedy przyjdzie czas na 'wymian臋" b臋d臋 mie膰 w sobie si艂臋 i dystans, 偶eby powiedzie膰 "ja tego ju偶 nie potrzebuje"...cho膰 wiem, 偶e presja wygl膮du ze strony spo艂ecze艅stwa jest ogromna i jest to trudne... P.S. - Troch臋 was przynudzi艂am ale czu艂am potrzeb臋 takiego wygadania si臋. Je偶eli chodzi o samego Kasprzyka to my艣l臋, 偶e to ok wyb贸r. Klinika, faktycznie d*/py nie urywa ( cho膰 mo偶e co艣 si臋 zmieni艂o od 2012) i wchodzenie po schodach bezpo艣rednio po operacji by艂o wyzwaniem...ale poza tym nie mia艂am zastrze偶e艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
By艂am u kilku lekarzy w celu wymiany implant贸w po wcze艣niejszej operacji niestety nie udanej. Lekarze m贸wili 偶e trzeba b臋dzie robi膰 r贸wnie偶 pionowe ci臋cie. Doktor Tomasz jednak sobie 艣wietnie poradzi艂 bez tego, teraz moje piersi wygl膮daj膮 pi臋knie i bardzo naturalnie.Jestem mu bardzo wdzi臋czna!!!!! Moim zdaniem to MISTRZ 艢WIATA - polecam szczerze wszystkim kobietom.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja nie polecam !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gaga4567
Witam, Obs艂uga profesjonalna i co najwa偶niejsze czu艂am 偶e jestem w dobrych rekach. Przed operacj膮 by艂am na 2 innych konsultacjach gdzie lekarze opowiadali g艂upoty bo teraz mam 艂adny biust w rozmiarze G( by艂o B). Gdzie indziej s艂ysza艂am 偶e si臋 nie da i 偶e po urodzeniu dziecka jest potrzebna kolejna operacja 偶eby podnie艣膰 biust. Ten lekarz jest specjalist膮 w tej dziedzinie. Jedyny minus za trudno艣膰 w dodzwonieniu si臋 do kliniki. POLECAM

Udost臋pnij ten post

Witam, poszukuje aktualnych opini o dr Kasprzyku, czy kt贸ra艣 z Pa艅 mia艂a w tym roku operacje u doktora albo ma um贸wiony termin w najbli偶szym czasie??? Bardzo prosz臋 o info.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie polecam go. Cwaniacko sie zachowuje i tyle, w dodatku ok艂amuje pacjent贸w,m贸wi tak jak mu pasuje. Nie pom贸g艂 mi, a jeszcze gorzej zdo艂owa艂. Nie chcia艂 mnie operowa膰 po tym jak jego kolezanka mnie oszpeci艂a. Spyta艂 kto mnie operowa艂 i potem k艂ama艂 bezczelnie, wmawia艂 mi nawet 偶e nie by艂am wogole operowana - a przecie偶 mam blizny po operacji. M贸wi艂 偶e on te偶 takie przeci臋cia robi, a nie chcia艂 udowodni膰 -pokaza膰 zdje膰 pacjentek twierdz膮c 偶e nie mo偶e pokazywa膰 - a na dwojej stronie www ma ich duzo og贸lnodostepnych i ka偶dy je ogl膮da. Szkoda czasu na niego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zmotywowana7
Witam! Ja te偶 jestem mocno zainteresowana operacj膮 u dr Kasprzyka i tak偶e szukam aktualnych informacji, nie mog臋 si臋 zupe艂nie dodzwonic do kliniki i to mnie troch臋 irytuje, ale ogl膮daj膮c zdj臋cia pacjentek przed i po na stronie jestem zachwycona i przekonana, ze wlasnie tak zrobiony biust sobie wymarzy艂am. A je艣li chodzi o opini臋 go艣cia mog臋 Ci powiedzie膰, ze nie dziwi臋 si臋, ze lekarz mia艂 opory, by poprawia膰 Ci biust po niesatysfakcjonuj膮cym zabiegu, jestem stomatologiem i znam sporo os贸b, kt贸re nawet w tak b艂ahej wydawa艂o by sie dziedzinie nie chc膮 po kim艣 poprawia膰, bo obawiaj膮 si臋 roszcze艅 i pozw贸w, gdy jednak efekt nie bedzie zadowalaj膮cy. To zawsze kwestia indywidualnego podej艣cia lekarza. W kazdym razie bardzo b臋d臋 wdzi臋czna za wszelkie info! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam. Mia艂am operacje w kwietniu. Jestem bardzo zadowolona z efekt贸w jak i tego jak szybko i prawie bezbole艣nie doszlam do siebie. Po tygodniu robi艂am ju偶 wszystko z wyj膮tkiem czynnisci kt贸re wymaga艂y unoszenia r膮k do g贸ry. Fakt Pan doktor ma troch臋 rutynowe podej艣cie do pacjentek wszystko odbywa si臋 jakby w po艣piechu ale chyba nie chodzi o to 偶eby si臋 przymilal i namawia艂 na operacj臋 tylko o kompetencje jakie posiada, efekt koncowy Opinia nie tylko moja a r贸wnie偶 chirurg贸w z jego bran偶y jest taka ze jest najlepszym lekarzem od piersi w Polsce ( mam znajomego chirurga do kt贸rego si臋 uda艂am na pierwsz膮 konsultacj臋 to wys艂a艂 mnie w艂a艣nie do dr Kasprzyka m贸wi膮c 偶e on jest najlepszy) Opieka w klinice rewelacyjna Panie na ka偶de zawo艂anie w nocy r贸wnie偶 .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sally76
Jestem 艣wie偶o po zabiegu powi臋kszania piersi i przeszywania brodawek. Czytam tu na forum r贸偶ne opinie o lekarzu. Do Kliniki dodzwoni艂am si臋 bez problemu, konsultacja przebieg艂a w konstruktywny spos贸b, doktor odpowiedzia艂 na wszystkie moje pytania, nawet te najdrobniejsze i wydaj膮ce si臋 b艂ahymi. Przed operacj膮 konsultacja, obrys na piersiach pod zabieg. Ja chcia艂am by m贸j biust, kt贸ry by艂 obwis艂y, i straci艂 j臋drno艣膰 po ci膮偶y zn贸w wygl膮da艂 wspaniale. Zale偶a艂o mi na naturalnym kszta艂cie, wybra艂 dla mojej klatki piersiowej doktor kszta艂t anatomiczny pojemno艣膰 implant贸w 320ml. Zauwa偶y艂am, 偶e doktor jest za naturalnym wygl膮dem, a nie sztucznym wypchanym zbyt wielkimi implantami, co nie wygl膮da estetycznie. Pyta艂am na jakiej podstawie szacowany jest rozmiar implantu, rzeczowo na podstawie wylicze艅, pomiar贸w zosta艂o mi to wyja艣nione. Operacja przebieg艂a prawid艂owo, opieka po zabiegu jest bardzo mi艂a wr臋cz rodzinna atmosfera. Na razie to kilka dni od zabiegu, sa jeszcze szwy - niestety ciagn膮 i wstawanie z 艂贸偶ka w domku sprawie b贸l i dyskomfort, ale bior臋 przepisane leki przeciwb贸lowe i jak siedz臋, le偶臋 nie ma b贸lu. Jest opuchlizna ale ju偶 patrz膮c w lustro wiem, 偶e po tym jak wszystko si臋 zagoi, i minie wla艣ciwy czas by wszystko si臋 u艂o偶ylo b臋dzie wszystko dobrze. Teraz jestem zadowolona, i 艂zy mam wzruszenia, ze moje piersi zn贸w 艂adnie wygl膮daj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dowolona
Ja jestem zadowolone. Teraz mam cycki jak krowa wymiona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ile p艂acili艣cie ?za biust u niego ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rita88
operowa艂 mnie kilka lat temu. Wyl膮dowa艂am na intensywnej terapii. Umiera艂am z zaka偶enia! nie chcia艂 mi pom贸c. mam nadziej臋 , ze nei by艂o wiecej takich przypadk贸w. Cudem pewien doktor mnie odratowa艂. Nie pisze tego by oczerni膰 dr. Kasprzyka ale by艣cie wiedzia艂y jakie jest ryzyko operacji. Mia艂a paciorkowca. Zaka偶ono mnie podczas zabiegu. Mia艂a trudny kontakt z dr. Kasprzykiem gdyz zaraz po zabiegu wyjecha艂. SPotkali艣my sie 5 dni po operacji a ja ju偶 z mega chudej zrobi艂am sie mega beka- taka spuchni臋ta od zaka偶enia. ( dni po operacji mia艂am operacj臋 usuni臋cia i potem przez 14 dni ratowano mi 偶ycie. Ledwo si臋 uda艂o. Zastan贸wcie 艣i臋 mocno czy warto ryzykowac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Cze艣膰 dziewczyny :) Czy mia艂a kt贸ra艣 z Was tak膮 sytuacje u dr. Kasprzyka, 偶e chcia艂a jednak inne implanty je艣li chodzi o rozmiar, ju偶 w dniu operacji, jest mo偶liwo艣膰 zmiany decyzji podj臋tej na konsultacji?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dsknjkbnfg
jest mo偶liwo艣膰 je艣li tylko nie b臋d膮 np du偶o wi臋ksze czy wr臋cz za du偶e, chodzi g艂ownie o estetyke i to czy sie np zmieszcz膮, ale tak ja zmienia艂am rozmiar w dniu operacji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A dzwoni艂a艣 wcze艣niej do kliniki, ze b臋dziesz chcia艂a wi臋kszy? Czy przed sam膮 operacj膮? I czy ma kto艣 mo偶e numer do Dr. Kasprzyka?

Udost臋pnij ten post