Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agawa.><

Seks z Arabem

Polecane posty

Gość Agawa.><

Podobno panowie tej nacji sa mistrzami w swiecie seksu i potrafia zaspokoic kazda, nawet naprawde bardzo wybredna kobiete. Jakie macie doswiadczenia? Mnie bardzo kusi zeby sprobowac:)

Gość TuniaLuniaHhh
A kiedy chcesz sprobowac?

Gość Nieco Starszy
Do Agawy Arabow jest kilkaset milionow, nie sa wogole jedna nacja ... Musialabys wyruchac setki ludzi roznych narodowosci, zeby zdobyc material statystyczny potrzebny do odpowiedzi na Twoje pytanie. Jeden Arab czy nawet dziesieciu nie wystarczy bo mozesz przeciez miec wspaniale szczescie albe strasznego pecha ... Na Twoim miejscu patrzylbym raczej na indywidualne przymioty kandydatow i decydowal w oparciu o te wrazenia. Podczas eksperymentow pamietaj o pigulce i prezerwatywach. Powodzenia!

Gość aga-gaga
Jasne że Arabowie są mistrzami sexu. Zwłaszcza ci, którzy w ramach rozwodu polewają swe kobiety kwasem, lub oblewają benzyną w celu podpalenia .......

Gość Agawa.><
Jestem poprostu głupią polską szmatą ktora chciała by sie się dać wykobzać jakiemuś brudasowi ! Ponieważ Polak żaden mnie niestety niechce więc co mi innego zostało :-( pies sąsiada już zdechł to nie ma mnie kto dymać :-(

Gość Agawa.><
A do tego trzeba zachować statystyki że polki puszczają sie z brudasami :-) więc chętnie to zrobię

Gość Agawa.><
A do tego trzeba zachować statystyki że polki puszczają sie z brudasami :-) więc chętnie to zrobię

Gość Agawa.><

Gość Agawa.><

Gość przyznam
Przyznam się, że spałam z chłopakiem z Maroko. I wcale nie bylo tak wspaniale...Nigdy nie zaspokoił mnie ustami, przyznal sie ze NIGDY tego nie robił, bo uwaza, ze kobiety sa nieczyste. Kiedy go zapytalam o to, stwierdzil, ze mozemy sprobowac, ale jak sie PRZY NIM umyje, tak, zeby widział, ze jestem "czysta"...Tak jakby tu chodzilo o sprawy higieny. Myslę, że tylko mnie tak zbyl, a tak naprawde to nigdy by tego nie zrobil. Ale musze przyznać, ze byl w miare dobrym kochankiem, tzn. byl sprawny i szybki ;)

Gość raczej ty powinnaś zażadać od
niego zaświadczenia, że nie jest nosicielem choroby wenerycznej odzwierzęcej, bo kozy , które ruchał moga byc zarażone, ze względu na brak higieny i badan lekarskich. Wiadomo głupia szmata polska, aby tylko brudas ja przeruchał swoim brudnym , osranym przez kozy kutasem.

Gość gość
ja wam powiem że seks z arabem jest cudowny, wspaniały i nie ma takich słów żeby to opisać, trzeba samemu spróbować :) ja znam takiego jednego araba, jesteśmy ''przyjaciółmi z podtekstem'', wiecie o co chodzi hahaha :D jest czułym kochankiem i nie chcę uprawiać seksu z nikim innym, już zawsze z arabem :)

Gość gość
....a pi.zde mam jak róski generał fórażerkę........kocham dawać dóópy obżezanym kozo jebcom.....co na chóójó majom brodawczaki i wysięki z dóópowego o***tu kolegóf i kózynóf...

Gość gość
nic dziwnego że potem arabowie uważają że każda kobieta której nie usunięto łachtaczki, to szmata i k***a