Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izzza90

On prosi o test

Polecane posty

Gość Izzza90
Ale dlaczego odrazu rżnie? Może jest indywidualistą?

A ile ma lat? Bo jak przed trzydziestką to raczej się stara być inny. Taka szczeniacka potrzeba odróżnienia się od tłumu.

Gość Aghai
"A ile ma lat? Bo jak przed trzydziestką to raczej się stara być inny. Taka szczeniacka potrzeba odróżnienia się od tłumu." A może to po prostu fajny koleś? ;)

Gość Izzza90
25 w tym roku a ja 22

Fajny? Wyobraź sobie, że masz z takim dziecko. Dziecko chore, a on z kumplami w nocy do Pragi jedzie, bo taki ma kaprys. Albo pieluchy nie zmieni, bo to zbyt przyjemne. Albo w waszą rocznicę ślubu pójdzie sobie gdzieś z kumplami, bo nie uznaje świętowania czegokolwiek. Na dłuższą metę męczarnia.

albo naprawdę chcesz iśc na coś do kina czy wyskoczyć zjeść w restauracji i narażasz się na krytykę, że robisz coś tak nudnego i typowego. Oryginalność jest fajna raz na jakiś czas, jak np. facet znienacka zabierze Cię na jakiś wypad weekendowy. Ale jak koleś co drugi dzień serwuje Ci niespodzianki to już Ci się tymi niespodziankami odbija i choć raz chciałabyś zostać z nim w domu i obejrzeć głupi serial zamiast włóczyć się po cmentarzach. ;)

Gość Izzza90
Ale jesteś nie sprawiedliwa...sugerujesz że jest nie odpowiedzialny, snujesz jakieś dalekie wizje przyszłości a przecież on nie ma dzieciaka i może sobie na taki wypad pozwolić póki nic go nie trzyma. A może właśnie to on będzie wspaniałym ojcem, będzie zabierał dziecko w fajne miejsca, dbał o jego rozwój w każdej dziedzinie i poświęcał mu dużo czasu. A może właśnie na rocznicę wymyślił by coś co by mnie zajebiście zaskoczyło? Skąd ty to możesz wiedzieć, skoro go nie znasz?

Gość Izzza90
Ja nie oglądam jakichś tępych seriali, on tym bardziej bo uwaga uwaga-nie ma telewizora w domu:| Pytałam go o to, to mówił że woli ten czas inaczej spożytkować.

sama mówiłaś, że Ty go nie znasz. Ja po prostu natykałam się na swojej drodze na podobnych typów. Ten może być inny, zgoda, tego nie wiem ani ja ani Ty. Ostrzegam tylko, że często takie typy są fajne jako koledzy, a jako stali partnerzy beznadziejni. Oby w Twoim przypadku tak nie było. Jest jeszcze coś: ludzie tego typu, jeśli nie nadążasz za wszystkimi pomysłami, szybko się Tobą nudzą. Taka osoba potrzebuje ciągle nowych wrażeń i nie zawaha się po nie sięgnąć.

Gość a ja tak sobie czytam
Jest jeszcze coś: ludzie tego typu, jeśli nie nadążasz za wszystkimi pomysłami, szybko się Tobą nudzą. Taka osoba potrzebuje ciągle nowych wrażeń i nie zawaha się po nie sięgnąć. Badziew :D wyręczyłaś mnie w pisaniu podobnej mysli .

Gość Izzza90
Chyba zaryzykuję dziewczyny:) Zrobię ten zasrany test, a potem zobaczymy jak się znajomość potoczy. Spadam teraz na fitness, siema.

Gość perfumeryjek
Wiecie co myślę - facet poprostu miał w rodzinie lub znajomych przypadek gdzye choroba zniszczyła życie i teraz sie boi to może być coś na wzór nerwisy natrętstw

Gość tia-tak-tik-tak
A dla mnie nie jest to szokujące ale świadczy o rozwadze. Inna rzecz czy lubi panny i je zmienia czy to zwyczajna profilaktyczna taktyka. Niezależnie od sytuacji świadczy to o dbaniu o zdrowie. I swoje i partnera. Czy to stałego czy tylko romansu. Ja miałam niewielu partnerów a każdego prosiłam o zrobienie testu, sama też robiłam. Nawet jako honorowy dawca krwi. Tak aby osoba nie czuła się niekomfortowo. I jak kto s nie oddaje krwi zawsze można co jakiś czas test powtórzyć. Tak na zaś bo nie tylko przez seks jest możliwość zakażenia. Duża liczba osób zarażonych o tym nie wie. A badanie to chwila, wyniki następnego dnia a w punktach konsultacyjnych robią za darmo. Nie trzeba w przychodni płacić.

Pozytywnego testu zatem,oby indywidualista nie miał zasranego,chcąc się wyróżnić powie sorry nie chcę Cię zarazic.:D

Gość SJP1990
"Pozytywnego testu zatem,oby indywidualista nie miał zasranego,chcąc się wyróżnić powie sorry nie chcę Cię zarazic." Chyba negatywnego...życzysz jej HIV?

Gość tia-tak-tik-tak
aha i jeszcze jedno. Jak to nowy to czasami warto przetrzymać aby mieć jasność intencji i zdrowia też ;-) Od momentu zarażenia do obecności antyciał w krwi może minąć nawet 3 miesiące. Czyli można być zarażonym nie wiedzieć o tym i nie wyjdzie w badaniach. Warto powtórzyć badania właśnie po tych 3 miesiącach niepewnych aby mieć jasność. O ile w tym czasie nie było ryzykownych zachowań ;-)

SJP1990 "Pozytywnego testu zatem,oby indywidualista nie miał zasranego,chcąc się wyróżnić powie sorry nie chcę Cię zarazic." Chyba negatywnego...życzysz jej HIV? Nie zrozumiałas/eś przesłania.

Gość SJP1990
I nie zarazić, tylko ZAKAŹIĆ bo HIV to nie choroba, a infekcja zakaźna.

Gość SJP1990
Zwracam honor, chodziło mi o to że to wirus wywołujący infekcje. A matołkiem to możesz nazywać swojego starego jak ci na to pozwala.

Gość SJP1990
No to nie obrażaj ludzi za pośrednictwem Internetu, bo przed monitorem to każdy potrafi strugać kozaka, a wątpię że w twarz nazwała byś mnie matołkiem;)

Gość SJP1990
ty ryjówko-krówko:| AHAHAHAHAHAHA

Gość SJP1990
ryjówka-krówka to tak pieszczotliwie, żeby ci delikatnie utrzeć noska hi hi hi hi.

Gość whatever whatever
SJP1990 Luzik, luzik, nie obrażaj się :) Tu można naprawdę niezłym epitetem pod swoim adresem oberwać ;)