Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mój sekret.

Jestem dziewicą. Ale nigdy nikomu otym nie powiedziałam.

Polecane posty

Gość przezabawny widok
wiekowe dziewice rozprawiaja o milosci :D a potem dziwia sie czemu sa traktowane jak dziwaczki

Gość Mój sekret.
Jak mozesz kogos ocenic, jak nie znasz ? Oceniasz po 2 zdaniach? Zresztą te slowa podchodza pod ublizanie, a nie tylko ocenianie.

uwazaj na mnie - nabijanie się ze słabości fizycznej nie jest zabawne, byś kiedyś zemdlał to byś zrozumiał

i nie sluchaj osób pokroju miku bo ona najpierw swojej milosci karze wypelnic test na 400 stron :D a zanim sie zorietnuje ze to ten facet to juz dawno on sie zniecheci i ucieknie :D

Gość Mój sekret.
Dziwaczki? Nie do konca wiem co masz na mysli chyba. Bo nie spotkalam sie z jakims gorszym traktowaniem.

nie musze niczego rozumiec nie ty jedna na swiecia przydazylo ci sie to wiec nie gadaj glupot mala dziewczynko ktora uwaza ze swiat ja krzywdzi i ze jedynie ona doswiadcza oswiecenia na tej ziemi :D

Gość Mój sekret.
Ludzie zbyt szybko oceniają. Nie widząc nic. Nie znając osoby. Widza swoje subiektywne fakty, i juz wystawiaja opinię. Diagnozują. Bez sensu. Nie o to mi chodziło. Idę spać. Dobranoc.

jesli chcesz byc szczesliwa z facetem i spotkac faceta to posluchaj kobiet nie szczsliwych zwiazkow i one zawsze mowia jaka byla slepa milosc mnie zaslepila ale prawdziwa milosc to madrosc a nie jakies tam pożądanie do wysokiego bruneta o niebieskich oczach takie pojecie jakie ma fiku miku to jest plytkie jak kałuża i wysycha trwa tylko jeden sezon

Gość Mój sekret.
Jakiekolwiek ktoś ma pojęcie, to jest jego pojęcie. I trzeba przynajmniej się starać je uszanować. Latwo jest gardzic, czyimś podejsciem, czy czyimiś idealami. Pragnieniami. Trudniej jest zaakceptowac czyjes rozniące sie od naszego zdanie.

uważaj - mój przystojniak, to 29-letni pryszczaty, zarozumiały okularnik, ale ma ten błysk w oku, coś ujmującego i ten figlarny uśmeich :)

Gość Mój sekret.
No wlasnie trudniej jest zaakceptować, a co dopiero uszanować.

Gość fikumiku.
pomocnik znaFca zycia szkoda tylko ze jest sama jak palec, bo wybrzydza

Gość pryszczaty i zarozumialy?
to raczej sie kloci , poza tym musi byc posmiewiskiem calej uczelnii

Gość asdsasdasdas
nie rozumiem, jak facet nie bzyka to prawiczek - ciota, oszolom, frajer i same najgorsze, a jak kobieta po 20 dziewica, to ooo jakie to cudowne :/

fiku mikkuu jest mloda glupia i naiwna uwaza ze skoto ktos ma pryszcze i okulary to nie moze zdradzic ze nie maja prawa pojawic sie watpliwosci w jego glowie itp :D wiem ze prawda czesto boli ale albo odrazu mowi sie 2 osobie czego sie chce i dobrze sie ja poznaje albo potem na jej widok przez cale zycia sie zyga

Chciałąm tlyko zauwazyc że jest to normalny facet, dla wielu rpzecietny, dla mnei przystojniak. Bynajmniej jakoś nie sądze by cos z tego miało być. On jest obojętny na moja osobę. "ale albo odrazu mowi sie 2 osobie czego sie chce " - większej głupoty nei słyszałam :)

fikuu miku no pewnie ze nie slyszalas takiej madrosci :D bo niej estes nawet w stanie tego zrozumiec bo nie masz doswiadczenia zyciowego

wiesz co to dyplomacja, powolne odkrywanie siebei i swoich zamairów, by nie wystraszyc drugiej strony, by móc sie poznać etc ?

Gość ten charakter to chyba
po okularach poznalas :D ledwo z nim pare zdan zamienila i juz planuje slub :D

fiku miku jeszcze wspomnisz moje slowa i wtulona zaplakane w poduszka docenisz madrosc tych slow nie chce mi sie z toba gadac jestes meczaca jak wrzód na dupie jak Junior z serialu ON ona i dzieciaki :D jak szwagier Jima z Jim wie lepiej :D itp

jak piszę, nic z tego nie będzie, ale to miły facet, poznałam go tylko an płaszczyźnei zawodowej

Gość tu jest wiele pieknych
mądrych których nikt nie chce. Dołaczysz do nich na kilka lat i za 4 założysz temat " Mam 30 lat czy jestem starą panną " Proponuję spojrzenie na siebie bardziej krytycznie i zaobserwowanie co ludzi ode mnie odstrasza. Ładne i mądre mają taki wybór że w wieku 26 lat mają faceta o którym marzył. Niewiele jest tych które takie są ale im się znalezienie nie udało. Zazwyczaj wynika to stąd że wpakowały się jakiś związek bez przyszłości.

stąd jesteś sam, skoro od razu mówisz kobeicie czego do neij chcesz :D :D zagadka rozwiązana :D :D

wiesz czytajac twoje wypowiedzi :D widac ze nie rozumiesz tekstu jaki pisze oczywiscie ze odrazu mowi sie czego sie chce chyba ze sama nie wiesz czego chcesz od zycia :D widocznie jestes tak nie zdecydowana osoba :D ze wciaz jestes sama a od zycia trzeba wiedziec czego sie chce i jasno o tym mowic zeby nie bylo nie porozumien zeby aby potem nie bylo a to bylo tylko zauroczenie i sex :D