Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mój sekret.

Jestem dziewicą. Ale nigdy nikomu otym nie powiedziałam.

Polecane posty

no widizsz na pierwszej randce nei mówie facetowi że zostanie moim mężem i urodiz mi 2 dzieci :)

Gość szok szok szok
a jak Ci na imie mozna wiedziec tylko

fiku mikuu zamilcz przestan wydzielac swoje siarczyste pierdy zamknij swoja okreznice raz na zawsze to co piszesz to jakies resztki z nie strawionego obiadu

fiku mikku sluchaj jestem zmeczony od dawna mam ci ochote pojechac ale nie bede sie do twojego poziomu zniżał latwej latawicy bo nie dla mnie dziewczyna dla pospolitego i zwyklego ruchacza

Gość będzie ciepło
hankuk [21 godzin temu] Skopiowane od innego użytkownika :Skandal UWAGA TUSKOLAND KŁAMIE Pracuję w laboratorium nawozów sztucznych,na własny koszt zrobiłem analizę soli wypadowej serwowanej nam-POLAKOM w żywności od > 10 lat!. Poniżej przedstawiam skład:NaCl min 94,6 % H2O max 0,2 % SO42 - 5,2 % K4Fe(CN)6 - 31 mg/kg pH 5-9 najgorsze świństwo (RAKOTWÓRCZE!) to żelazocjanek potasu,substancja rakotwórcza przy systematycznym spożywaniu. Mój post jest usuwany,proszę uprzejmie o kopiowaniu tego składu chemicznego i przekazywanie dalej - wklejaj wszędzie gdzie się da!RATUJMY SWOJE i NASZYCH najbliższych ZDROWIE i ŻYCIE!Trują nas za wiedzą i ZGODĄ RZĄDU (dlaczego nie ujawniają firm-trucicieli?!)-w imię czego???!SKANDAL i SZOK!!!!

Gość Mój sekret.
:)

Gość Mój sekret.
dopoki jestem anonimowa, to jest wciaz moj sekret :)

Gość gratuluje odwagi
czy aby na pewno przyczyna krotkich zwiazkow byly czetse przeprowadzki? a moze uciekasz przed czyms? nigdy nie sadzilam, ze bede z tych starych dziewic:P no ale stalo sie! mam 23 lata, no obra, rocznikowo 24 i nigdy z nikim nic, ale ja zawsze mialam jakies glupie kompleksy. a obiektywnie patrzc tez mi niczego nie brakuje. lecze sie z tego leku przed bliskoscia i mam nadzieje, ze uda mi sie kiedys stworzyc cos prawdziwego i pieknego, ale czasami obawiam sie, ze przegapilam juz swoje szanse, albo, ze milosc wcale mnie sama nie znajdzie, ze to sie zdarza innym, nie mnie, a ja juz mialam tyle szansy i zawsze uciekalam i musze po prostu sie zmienic a nie wierzyc, ze kiedys bedzie lepiej. i dobrze powiedziane, niczego mi w zyciu nie brakuje, procz milosci, bo generalnie jestem szczesliwym czlowiekiem:)

uwazam ze faceci powinni traktowac dziewictwo normalnie wszak jest to cos wyjatkowego dlatego czulbym sie cudownie gdybym miał żonę dziewice !!

Gość Mój sekret.
Mnie tez czasami ogarniało podobne uczucie. Uczucie przegapienia czegos wyjątkowego... Ale wierze w to, że cos wyjątkowego moze nas spotkać nie jeden raz w zyciu:) Zatem wszystko przed nami :) Tak jakos dziwnie to czuje...

Gość Amfitrryta
Cóż, każda z nas miała kiedyś ten sekret :) I komuś się z niego zwierzyła :) Ja nie żałuje, że czekałam - warto było.

Gość hbdjsbsakja
Ja w tym roku kończę 20 lat i również jestem dziewicą tylko ,że zaczynam się czuć dziwadłem. Boje się ,że skończę jako stara panna z gromadką kotów :(

Gość hbdjsbsakja
Ja w tym roku kończę 20 lat i również jestem dziewicą tylko ,że zaczynam się czuć d

"Urody mi rowniez nie brakuje, ale tak jak kiedys ktos powiedzial: szczescia w milosci owszem." za to faceci szczescie w milosci maja za to seksu im brakuje znajdz kolesia co ci kit o milosci nawciska aby dostac "sex" i wtedy "owca syta wilk cały"

Gość alibabbakakka
przejrzala bylam bardzo,po 30,atrakcyjna,i z powodzeniem,ale nie wierzylam w siebie,mialam wiele kompleksów,za to byla to super przygoda,swietnie trafilam,super partner,nie wiedzial i sie nie dowiedzial.tak wyszlo,