Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjjjjaaaaaaaaaaa

5-latek i przedszkole

Polecane posty

Gość alicjjjjaaaaaaaaaaa

Witam. Moja córka w tym roku skończyła 5 lat i nie uczęszcza do przedzkola. Pracuję w klubie który zajmuje się dziecmi, taki prywatny żłobek, mamy dzieci tak max do 4 latach, i moja córka cały czas chodzi tam ze mną. Od tego września chciałąbym posłać ją do państwowego przedzskola dlatego chciałabym zapytać od czego się zabrać???? Może to głupie pytanie ale od 4 lat mieszkam w mieście w którym nie mam meldunku(kobieta od której wynajmujemy mieszkanie nie chce, czy raczej nie może nas zameldować). Może ktoś mi napisać, ale tak bez drwin, od czego zacząć? Dodam że zależałoby mi na ty aby córka chodziła ten jeden rok do przedszkola które znajduje się blisko mojej pracy. Starsza chodzi do podstawówki w naszej dzielnicy i nie ma problemu tylko to przedszkole...

Gość alicjjjjaaaaaaaaaaa
proszę o chociaż jedną konkretną wypowiedź

Gość agnaaaaaaaaaaaaaaaa
Iść do przedszkola i zapytać. A tak poza tym skoro skończyła 5 lat, to od wrzesnia raczej do zerowki pójdzie, ale niestety do przedskzolnej już się raczej nie dostanie i pewnie będziesz musiala oddać ją do szkolnej.

Gość alicjjjjaaaaaaaaaaa
myslałąm że jak złożę to podanie przez internet to jakoś pójdzie. Nie mogę jej zapisać do zerówki przy szkole... Chodzi o zaprowadzanie i odbieranie jej. Tak o 13 zawsze z pracy wyskoczę i wezmę ją do siebie do pracy, a mieszkam w zupełnie innej dzielnicy i narazie nie mam opieki dla małej. Starsza godzinkę czy dwie sama posiedzi ale z młodszą to nie bardzo to przejdzie.