Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

IGA 8

rutyna w seksie

Polecane posty

Witam!Potrzebuje od Was porady.Mój mąz ma ochote na seks tylko w weekendy.Przez pierwsze lata mi to odpowiadało ale teraz taki przewidywalny seks juz mnie nie podnieca.Chciałabym kochac sie bardziej spontanicznie,wtedy kiedy mam ochotę itp.Rozmawiałam o tym z mezem ale to nic nie dało.Ostatnio próbowałam zainicjowac seks w srodku tygodnia ale nic z tego nie wyszło(nawet mu nie drgnął)stwierdził ze mysli o pracy i ma jeszcze duzo do zrobienia na jutro.Wszystko skonczyło sie kłótnią,poczułam sie jak nimfomanka a przeciez pierwszy raz od bardzo dawna próbowałam cos zmienic w naszym seksie.Nie wiem co robic.Moze on kogos ma?Czy to normalne ze zdrowy facet nie ma ochoty nawet raz na rok na seks inny niz w weekendy?Co o tym sądzicie?

Gość bartekkkkkkkk
to nie jest normalne.. on cie nie zaspokaja. albo kogos ma albo go nie podniecasz. sorki ale tak uwazam

Jak go przyzwyczaulas do seksu w weekendy to nie dziw sie ze jest jak pies Pawlowa gotowy tylko w weekendy.:) Moze rzeczywiscie stresy w pracy wysysaja z niego pozadanie a jak sie rozluzni w weekend to moze.Adrenalina niestety u facetow zabija testosteron odpowiedzialny za pozadanie i on bedac w napieciu nie ma zwyczajnie ochoty bo organizm sie w ten sposob broni Poza tym moze bylas zbyt nachalna i dominujaca ?! niektorych facetow to odrzuca. Do seksu warunkiem podstwawoym jest relaks i rozluznienie wewnetrzne .To przeciez zabawa! radosc ! Polecam film De Sica "Siedem razy kobieta" zobaczysz tam sama siebie :)

nie jestem dominujaca ani nachalna.moze faktycznie juz go nie podniecam?ale dbam o siebie,jestem szczupłam,mam zgrabne nogi i ładne piersi..naprawde nie potrafie tego rozgrysc..moze to znudzenie albo z nim cos jest nie tak.czy ktos moze jeszcze napisac co o tym sądzi?jakies rady co robic?

Gość formaldehyd
stres jest wrogiem facetów :O

Gość opolxia
mój mąż (10 lat po slubie, ja 33, on 35 lat), tez ostatnio ciągle mowi ze "jutro", i tak potrafi np 3-4 razy pod rząd obiecywac "jutro", tlumaczy ze pracuje po 10-12 godz, wczesnie wstaje, sily nie ma. mowil ze nie ma nikogo, ale mi tez brakuje sexu :-(

No fakt to jest dziwne ;) Ale jeśli jest zapracowany to nie ma się co dziwić praca wykańcza jak tu ktoś fajnie pisał a w weekendy sie rozluźnia.Nie chodź i nie proś go o seks bo to i tak nic nie da a jakby się zgodził to co to za seks z litości. W weekend kiedy on będzie zwarty i gotowy powstrzymaj się i urządź mu pościk.Podskoczy mu ciśnienie którego nie wyładował a w tygodniu np wieczorkiem poszwędaj się po pokoju w przewiewnej halce ;)) Sprowokuj go swoim ciałem a napewno wróca mu chęci ;)

Gość ANIAAAAAASAAAAA
SREDNIO TO / STOSUNKOW NA MIESIAC; JAK JEST MNIEJ TO; cos nie tak moze ma kochanke???

ostatnio z nim probowałam porozmawiac ,twierdzi ze nie ma nikogo ,a w tygodniu mysli tylko o pracy i to jest przyczyna braku checi no i jak juz ktos napisał stres..jestesmy 15 lat po slubie i potrzebuje urozmaicenia,zaskoczenia w seksie a nie przewidywalnego sobotniego rytuału.ja sie czesto starałam,fajna bielizna itp.a on stale to samo...dla mnie to nuda,nuda..opolxia a w weekend twoj maz ma ochotę?

Jak zdradzałam męża też tak miałam ja Twój facet. :) W ciągu tygodnia byłam tak wydymana przez kochanka, że mi się nie chciało i poza tym - byłam wierna kochankowi. :) To się nazywa: monogamia

po tym co przeczytałam zastanawiam sie czy mówi prawde czy kłamie..ale jak to sprawdzic?

Gość facet....
pozdrawiam...ile ma lat twoj maz..

Gość facet....
a juz widze 35... hm.....powienien czuc przy tobie ....cały czas podniecenie taka kobieta..

Gość facet....
jestes,,??

Gość agonia 36
Iga ja nawet w weekendy nie mam seksu od kilku lat nie mam seksu moj maz 43 lata nie ma potrzeby . zycie bez seksu jest puste i niespelnione ale coz przechodzilam juz zalamanie depresje napady zlosci a wczoraj pomyslalam sobie ze mam 36 lat jeszcze z 15 sie pomecze i menopauza a potem z gorki . od kwietnia zmieniam prace bede wiecej i dluzej mogla pracowac to moze sie uspokoje, troche zmecze i nie bede myslec o przyjemnosciach pocalunkach i pieszczotach

Gość p.krasny
nie wpadniesz w rutyne kiedy bedzie mial stulejkę bo ja nie mam bo jestem prawdziwym prawiczkiem wiec mnie skórka schodzi jestek ciekaw jak sie zachowasz ?