Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adelaaaaaa

kobiety sa zwa;niane po powrocie z macierzynskiego? a ile placa wychowawczego

Polecane posty

no i czekają tak jak ja, bo szefo zajęty nadal autorka coś się wystraszyła chyba poprosze o adres mailowy, to wyślę co trzeba i sie przekona he he

Gość adelaaaaaa
mam wszystkie niezbedne informacje "asimat" (heh) wiec nic nie potrzebuje. chcialabys ujrzec mój email by ewentualnie sprawdzic skad wyslany? nie dam ci tej molziwosci lepiej mi sie ciebie tak obserwuje

aj niezły detektyw z Ciebie obserwuj sobie dalej mozesz przecież jakiś nowy adres podać chyba sie wystarszyłąś

Gość officejet560
adelaaaa, nie dyskutuj z tym polmózgiem, szkoda czasu i atłasu :) a ty asiamt moze dzieciaka na spacer zabierz zamiast tu truc-w twoja prace i tak na kafe nikt nie wierzy

Gość adelaaaaaa
nowy adres? takie woadomosci jak to skad zostal wyslany bedzie nawet na nowym mailu a wiec nie bede ci nic podpowiadac co kto gdzie z kim i jak :)

Gość miałam podobnie
a tak z ciekawości jaka macie prace ze pozwala Wam pól dni spędzać na kafe?

Gość ania polawa a202002
jestem urzednikiem państwowym na stanowsiku naczelnika. ciesze sie jak czasem dadza mi cos do roboty bo ogladanie fimów i kafeteria przez conajmniej 5h w ciagu dnia pracy to zaczyna sie robic nudne.

Gość a tam z Warszawy
To 4 klocki nie jest duzo,podaje przyklad-kurator W-awa 4.600 ,kurator Torun 2,600...

czy ten temat jest o tym czy asiamt pracuje ??? chyba nie :O:O uczepiłyscie sie Jej a temat jest o czyms innym. Z ciekawosci weszłam i nic sie nie dowiedzialam :P

eee ale czemu wy sie tak czepiacie asimt? tak z ciekawosci pytam? i czemu uwazacie ze klamie?

Gość tutti frutti 30
kasza, no proszę cie-dziewucha siedzi non stop na kafe!! non stop!! udziela sie na wiekszosci topikow, żobacz ile ma postow nastukanych... nie przecze-madrze radzi zazwyczaj ale blagam -nikt mi niw wmóww, ze czlowiek w pracy ma czas na tyle wolnego zeby cały dzien przesiedziec na kafe! szanuje i kobiety siedzace w domu i te pracujace-ale po cholere naciagac rzeczywistosc, ze sie pracuje? co ona z tego ma? kompleksy leczy, lepsza sie czuje przez to-bo nie kumam?

no witajcie kompleksy to ja mam, ale na innym punkcie i tak z ciekawosci, ciekawe ile wy spedzacie czasu na kafe lub innych sprawach z tym związanych a poza tym, co to kogo obchodzi ile gdzie czasu spędzam chyba zacznę jak wiosenna pisac na pomarańczowo i problem z głowy, ale wtedy chętne do pogaduszek jesteście bardzo i nie widać nic czepialskiego ciekawe zjawisko

Gość też żydówka
Amerykański statek płonie koło Pireusu PAP | dodane 2012-03-12 (21:05) AAA drukuj Greckie władze poinformowały o pożarze na samochodowcu "Alliance Norfolk" koło Pireusu. Statek płynie pod banderą USA. Na pokładzie znajduje się 28 ludzi - 23 członków załogi i pięciu pasażerów. Z pożarem, którego przyczyna na razie nie jest znana, walczą greckie statki gaśnicze. "Alliance Norfolk" ma ok. 200 metrów długości. Znajduje się w drodze ze Stanów Zjednoczonych do Arabii Saudyjskiej z partią samochodów. Na wysokości Pireusu zacumował, by poddać się inspekcji - informuje agencja Associated Press. wiózł samochody z rurką z przodu do bezbronych cywili w syri marki abrams ,w polandi cisza

Gość r o b
Amerykański statek płonie koło Pireusu PAP | dodane 2012-03-12 (21:05) AAA drukuj Greckie władze poinformowały o pożarze na samochodowcu "Alliance Norfolk" koło Pireusu. Statek płynie pod banderą USA. Na pokładzie znajduje się 28 ludzi - 23 członków załogi i pięciu pasażerów. Z pożarem, którego przyczyna na razie nie jest znana, walczą greckie statki gaśnicze. "Alliance Norfolk" ma ok. 200 metrów długości. Znajduje się w drodze ze Stanów Zjednoczonych do Arabii Saudyjskiej z partią samochodów. Na wysokości Pireusu zacumował, by poddać się inspekcji - informuje agencja Associated Press. wiózł samochody z rurką z przodu do bezbronych cywili w syri marki abrams ,w polandi cisza

a orientujecie się może ile % płatne jest macierzynski bo wydaje mi się że mój pracodawca robi mnie w ... mam na umowie napisane 1.800 a macierzynskiego dostaję 1.200

nie wiem jak to jest, ale ja dostawał wiecej niz mam pensje co miesiac o jakieś 700 zł? nie pamiętam dokładnie

asiamt - jak więcej?? chyba na czarno, pod stołem za pracę w czasie zwolnienia? bo nie rozumiem

wykolejona to jest pytanie do pracodawcy. Jest wiele możliwości, po prostu zgłoś się do księgowej musi odpowiedzieć co i jak

Gość mireczkowata
jak mogłaś dostawac wiecej??? Przecież to ZUS płaci! Wykolejona- moze te 1800 bylo z premia?

coś sie dzieje z ubezpieczeniem nie wiem co, ale dostawałm więcej o mniej wiecej tą kwotę chyba, ze zależy od pracodawcy

kurcze musze kiedyś się tym zainteresować, ale jak dawali to brałam

Gość mireczkowata
Jordan- własnie premia z tego, co wiem nie wchodzi w chorobowe- tylko goła pensja. Jeszcze chyba ma sie mniej macierzynskiego jak sie bylo na L-4 w czasie ciaży. Ja bylam na macierzynskim trzy lata temu, wiec moglo sie cos zmienic. Ale pamietam jak mi baba w zusie powiedziala" a gdzie L-4??"Ja jej, ze nie byłam- a ona fuknela, ze w takim razie cala pensje bede dostawala.

mireczkowata - a ja wiem że premia która jest na umowie wchodzi do chorobowego, ja tak miałam.