Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba znowu kupię nowy

kupiłam smoczek LOVI 3-6 msc czy mogę go dać 7,5 msc dziecku ?

Polecane posty

witajcie wczoraj zakupiłam 4 smoczek ;/ i nadal zły ;/ pierwszy avent - strasznie odstawał po bokach potem 2 tt - jak cucha dotyka do noska i zatyka dziurki i lovi - zamiast powyżej 6 msc kupiłam 3-6 ;/ a dlatego że się spieszyłam i byłam z córeczką któa mi marudziła i się zastananwiam czy mogę podać jej ten lovi ? bo tt jest 3-9 i jest nawet mniejszy od lovi 3-6

Gość rwefwrefwe
Moja córa ma 2,5 roku i używa smoczków w rozmiarze dla najmłodszych bo do takich się przyzwyczaiła. Pewnie że możesz. Kiedyś był jeden rozmiar i tylko z gumy, i też było OK. Teraz i tak wszystko zależy od producenta a nie jakichś obiektywnych wskazań.

Gość mamama27
ja miałam ten sam problem z aventem co ty - i lovi spasował idealnie - ale trzymałam się tych rozmiarów i wymieniałam na większe ale zdarzyło mi się jak smoczek się gdzieś podział to dałam mniejszego - myśle że na chwile możesz dać - czy dziecku spasuje a potem kup większe albo wyjście dwa - sprzedaj taniej na allegro jako nowe a kup większe

no racja... ale boję się potem żebym tego nie żałowała jak nie daj boże będzie miała problemy z gryzem... ale dziwi mnie to że tt 3-9 jest mniejszy od lovi 3-6

chciała bym żeby go chociaż miała z 1 msc czy to będzie za długo ? bo troszkę już mi szkoda kolejne 22-24 zł ;/ no ale jak trzeba będzie kupić to oczywiście że kupię wczęsniej kupowałam nuka ale chciałam zmienić no i zmieniam... :)

Gość a ja kupowałam tylko z NUK-a
i każdy jeden pasował a poza tym nie są takie drogie jak te Aventu czy z Lovi