Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marina901

Jak powinna uboerac sie szczupładziewczyna:)?

Polecane posty

Gość marina901

Witam kolezanki,pisze do was o rade:) poniewasz jestem szczupła osoba moja waga to 43 kg przy wrzoscie 156 cm,icmam dylematy co to ubioru:) nie wiem w czym dobrze moze wygladac szczupła ospba!!!

Wg.mnie szczupla dziewczyna bedzie we wszystkim ok....ladnemu we wszystkim jest ladnie:P Moze podaj swoje wymiary?Masz p[iersi? Fakt faktem jestes bardzo szczupla......w ogole chcesz podkreslic swpoja szczuplosc czy ja ukryc?

Gość marina901
piersi mam w rozmiarze 38:) chciałabym ładnie wygladac:) tylko boje sie ze jak ubieram bluzeczki cienkie to wygladam za szczupło....

Wygladasz w cienkich bluzkach szczupla bo...jestes szczupla! Chcesz ukryc to jak wygladasz? Paski poziome poszezrzaja...spodnie z rozszerzanymi nogawkami tez poszezrzaja..... Moze wpisz fraze dana w googlach i tam Ci wyskocza ;linki jak powinna ubierac sie szczuola dziewczyna?

W rozmiarze 38 można nosić bluzki, a nie mieć taki rozmiar biustu! Jeśli Twoje staniki mają takie oznaczenie, to znaczy że masz je bardzo źle dobrane. 38 na metce może oznaczać obwód pod biustem 85 (!), a ja mogę się założyć, że nie masz pod biustem więcej niż 65 ciasno mierzone na wydechu. Obwód 85 jest dla Ciebie o wiele za luźny i taki stanik nie podtrzymuje i nie zbiera w ogóle biustu. Poza tym rozmiar składa się z obwodu i miseczki, więc stanik oznaczony tylko cyfrą 38 to chińskie badziewie niszczące biust. :( Wejdź na Lobby biuściastych, balkonetkę, stanikomanię i poczytaj o doborze biustonosza, bo niszczysz sobie tylko biust :( Jeśli masz jakiekolwiek pytania to zadawaj, nie rozpisywałam się więcej, bo nie wiem czy jesteś w ogóle zainteresowana pomocą

Gość gęsi prać nie potrafią
upupupupupp