Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonka

Gruba??

Polecane posty

napewno nie jest tak zle jak piszesz, ale skoro Ci to przeszkadza to pocwicz nad tym ja sama mam skromne 166-167 ( troche chyba sie zdeptalam :D ) i waze 59 kg, czasem 57 zalezy od dnia

Gość Jan kiepura432432
Ja ci napisałem , nie jestes gruba ale zblizasz sie do tej granicy .

Gość Ciekawska48454
Daj zdjęcie od szyi w dol to ocenimy.

Cóż, niestety Cię nie widzimy, więc możemy jedynie ufać - lub nie - Twojej ocenie ud ;) Pamiętaj jednak, że uda nawet, nazwijmy to, grubsze, będą wyglądać super, jeśli są kształtne. Nie rozmiar i obwód się liczy, tylko forma! A skoro pisałaś, że ćwiczysz, to pewnie masz fajnie wyrzeźbione nogi. Także nie ma co rozpaczać, bo pewnie przesadzasz. A jeśli mimo ćwiczeń i zdrowego odżywiania nadal nie jesteś zadowolona ze swojej figury, to może warto wybrać się na jakąś siłownię, na której mają trenera, żeby powiedział Ci co dokładnie masz robić, żeby uzyskać efekt, jakiego oczekujesz :)

anonka -> bardzo ruda -> ta pani która podałem z tego względu że wg mnie ma bardzo ładne proporcje talii pupy i ud tak więc jak "kobiety będzie mniej" to nie będzie mi to przeszkadzać byle by proporcje figury były kobiece ;)

Gość Jan kiepura432432
Lubie gdy laska nie jest chuda . Gdy waży więcej to jest miękka w dotyku . Chuda jest twarda jak kamień- to przez kośći .

Gość anonka
Nogogłaszczka - może i siłownia to nie jest zły pomysł, ale robię sporo, żeby coś stracić na wadze. Biegam 6 dni w tygodniu (w zimie nie, bo przecież jak było -17 to troszkę za zimno :]), robię brzuszki, różne ćwiczenia... Ale w sumie nie umiem być obiektywna...

Gość karolciaoko
czytam komentarze i zalamka... kazdy ma inna budowe! ja mam 168cm a waze 59/60 i swietna figura. chodze w rozm 36. czasem slyszalam ze niby za duzo waze na swoj wzrost.. ale litosci! ja mam biust i jakbym miala wazyc 50 jak nie mniej to sama skóra i kosci.... ale kto co woli...

anonka -> tylko mniej na uwadze że mięśnie ważą więcej niż tłuszcz i może ci się wygląd poprawiać mimo iż waga nie drgnie ;)

Gość Jan kiepura432432
Gdy taka koścista laska usiądzie ci na kolanach to może pęknąć jądro - w przenośni oczywiscie . Ale to nie jest przyjemne. Wiec 60 kg jest lepsza waga niz 48 kg przy 165 cm wzrostu .

"kazdy ma inna budowe! ja mam 168cm a waze 59/60 i swietna figura. " Trudno się z Tobą nie zgodzić :) Ja mam akurat 178/62, a aktualnie pracuję nad zgubieniem brzuszka - właściwie najchętniej przerzuciłabym go na biodra, ale to się raczej nie da ;) Autorko, skoro biegasz i w ogóle, to na pewno nie masz na co narzekać, bo zapewne to, co Ci podnosi wagę, to nie tłuszcz, a mięśnie! Ale tak jak pisałam - dobry trener powie Ci co masz robić jeśli chcesz wyszczuplić/wyrzeźbić/podtuczyć nogi - różne ćwiczenia dają różne efekty i profesjonalista powinien się na tym znać :)

Gość anka nova
a kto ci siada na jądrach LOL

nogogłaszczka -> wykonuj tylko ćwiczenia na nogi, które bardzo obciążają mięśnie, to może się uda przerzucić na nogi ;)

karolciaoko, dokladnie - mam to samo tez nosze S-ki choc niektorym ciezko w to uwiezyc, bo przy tej wadze podobno juz w L-kach powinnam smigac

Gość sdgsdgdsfgdgdfgfdgdg
ja mam tez 170cm, jak waze 57 kg to wszyscy mysla ze waze 50kg, tak chudo wygladam, nie patrz ile wazysz ale jak wygladasz w tej wadze, ja musze wazyc minimum 60kg lub ciut wiecej,zeby wygladac jak czlowiek a nie jak anorektyczka, taka budowa ciala

Gość Aniolllll byle jak
jesteście nienormalni! ja wazę 68kg przy wzroście 168 i jestem seksi!!! mam super powodzenie

Levviatan - nie na nogi, tylko na biodra! Mam taką wklęsłość między górną "krawędzią" miednicy, a mięsniem, który jest z boku uda. I raczej nic się na to nie poradzi, ale dzięki za radę ;)

Gość Jan kiepura432432
Chude mają kosciste twarde posladki, a te o wyzszej wadze sa jak poduszka

Gość taramtaram
No a ja przy swoich 170cm i 53kg nie wygladam jak anorektyczka, mam troszkę tłuszczyku w dolnych partiach ciała

Gość anonka
Nogogłaszczka, zastanowiło mnie to, co mówisz i tak z ciekawości napięłam mięśnie nóg. I faktycznie, spora część tego, co uważałam za tłuszcz, to mięśnie jak się patrzy. Nie mam pojęcia, czemu na to sama nie wpadłam... Ach, te moje ogarnięcia :) Patrzyłam w lustro, widziałam takie a nie inne uda i od razu, że tłuszcz. No ale kto by tak nie pomyślał...

anonka-> no widzisz to jeszcze lepiej skoro twoje uda to mięśnie. ćwiczenia dały dobry efekt :)

No widzisz? A umięśnione nogi są fajne! Więc przestań marudzić i zacznij się nimi chwalić w szortach i spódniczkach, bo w czasach totalnego rozleniwienia, gdzie nawet szczupłe dziewczyny mają nogi "rozlazłe" i "rozlewające się", będziesz świecić niczym diament :]

Gość anonka
Nogogłaszczka, dziękuję :) Naprawdę mi pomogłaś!

Gość guigiuapuGV
waga nie jest taka ważna, liczą sie proporcje ja ważę 70 kg przy wzroście 174 cm, mam 110-80-110. najlmniej ważyłam 58 kg - i wyglądałam strasznie - kości od góry, od dołu prawie bez zmian. liczy się czy dobtrze wygladasz i czy dobze sie czujesz