Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Emanujaca_lajtem

Mam problem.

Polecane posty

Gość ta jest ladna
moim zdaniem powinnas sprobowac zalatwic jakos to leczenie moze sie uda bedzie ci lzej

Gość doskonale Cie rozumiem
22lata, ale mnie az krew zalewa jak musze na to patrzec..chlop, ktory ma jeszcze 15lat do emerytury juz od 8lat nie pracuje!(zwolnili go z pracy wlasnie za picie!) a do innej pracy sie nie wezmie, bo po co? jesc co ma, pic od czasu do czasu tez?robi takie tabliczki z drewna, wiec z tego ma pieniadze, spac tez gdzie ma, nie musi sie martwic o rachunki, zyc nie umierac, jest mi przykro, wiem, ze to jest moj ojciec, ale nie mam do niego szacunku...

Gość ta jest ladna
do doskonale Cie rozumiem to nie twoja powinna sie wyprowadzac tylko ojciec bo to on jest alkoholikiem, on wszczyna awantury, ona nie moze uciekac z wlasnego domu bo nic zlego nie zrobila

Boże jakie to smutne. Nie myślcie, ze użalam się nad sobą. Mój ojciec wie co to głód, ale nie szanuje pracy, szybko zapomina jak burczało mu w brzuchu... Teraz, jak juz z każdej okolicznej firmy go wyrzucili, twierdzi ze nie pracuje, no bo przeciez jest kryzys i nigdzie nie ma tej pracy...

do ta jest ladna: wiem, ale mieszkanie, w ktorym zyja tak naprawde nie jest ich mieszkaniem, wiec jedno drugiego wyrzucic nie moze, a gdzie ten moj ojciec mialby pojsc?jedyna rodzine jaka mial to siostra, ale dawno sie go wyparla..

Gość ta jest ladna
a jak wszczyna awantury to wzywacie policje?

nie, bo mama mieszka na wsi i sie wstydzi, a po drugie jakby wezwala policje i na drugi dzien by go wypuscili to by chyba musiala walizki pakowac, bo by jej tego nie darowal..moglby ja nawet zabic..a on jest do tego zdolny...

Gość ta jest ladna
spróbujcie skontaktowac sie z jakims klubem AA tam chodza alkoholicy juz nie pijacy i oni naprawde potrafia duzo podpowiedziec w takich sprawach

juz mama byla i to nic nie dalo, bo mowili tak jak mowilam, mozna sadownie zmusic alkoholika do leczenia, ale mama tak nie chce, bo to bylby wstyd na cala wies... Emanujaca_lajtem ja tez sie wychowalam w takiej rodzinie i pozniej bedac juz dorosla zapisalam sie na terapie dla DDA-dorosle dzieci alkoholikow i powiem Ci, ze to pomaga! Te spotkania naprawde sa trudne, ale pomagaja w zyciu!:-) ogolnie mam taki plan,ze chce wyjechac za granice i jak mi wszystko sie uda, znajde jakas dobra prace to bez dwoch zdan zabieram mame do siebie!chce wyciagnac ja z tego bagna...