Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loooovkaa6

DZIEWCZYNY, CZY WY KUPUJECIE TE DROGIE CIUCHY W SIECIÓWKACH??? ile wydajecie?

Polecane posty

Gość kupuje w Esprit s.Oliver Benet
Klara to uderz kiedys do Metzingen i tam to dopiero dostaniesz zawalu albo do outletu Benettona na Teneryffie, masakra.. drozej jest w Polsce w ciucholandzie

Gość kalinkakalinka
Jest duży outlet w Berlinie przy autostradzie, z daleka widać i w lipcu ciuchy po euro, nawet można pociągiem skoczyć na wyprzedaże, do Londynu też się opłaca polecieć, ale raczej po Primarki.

w Esprit sweterki cienkie po 5e, bluzki po 5e, czapki, szaliczka, rekawiczki te pelny wypas byly po 3e, torebki po 15e, spodenki spodniczki po 5 i po 10e,

Gość hgg
ale nowe czy używane?

bluzki dla dzeiwczynke tak od 3-10 lat po 3e, bylo ich calkiem sporo i rozne modele,

nowe

w Tchibo kupilam sobie 2 topy bawelna z elastanem za 3e przecenione z 12e, byly tez inne promocje jakies kombinezony po 10e niby z 25e przecenione, ale moje dziecie juz za duze

torebki,buty i kurtki w sklepach ktore wymienilas...na takie rzeczy warto wywalic kase bo tworza caly look... reszta typu sweterki,zakiety,bluzki z przecen... sukienki i spodnice szyje u super krawcowej:)

sukienki sa wszedzie drogie, bynajmniej te porzadne to nie pisze nawet,

Gość hgg
to chyba nie mam tyle szczęścia, bo wyjazd do paryża to dla mnie minus kilka tysięcy euro

Gość klara arana facundo
dokladnie o tym mowie to samo jest w Paryżu z centrum pociagiem to 25 min mimo ze 40km sweterki zary sukienki ktore tu kosztuja 3 stowy jak nie lepiej tam po 10e ceny sa naprawde smieszne

Gość a ja kupilam
w tesco FF garderobę na całą wiosnę do pracy - 4 sweterki, 2 pary spodni, buty, torebkę - za ok. 300 zł :) Miałam zniżkę z FF ze strony internetowej jeszcze i bon z karty na 20 zł, więc wyszło mnie mniej niż 250 zł :) A wbrew pozorom FF ma fajne kolekcje, w Wawie otwarli w Blue City osobny sklep z ubraniami FF :) Tylko elegantsze buty i kozaki i płaszcze kupuję naprawdę drogie, reszty się nie opłaca - i tak się spierają ciuchy i wychodzą z mody, więc nie ma sensu pakować w nie kasy.

Gość lady love jak ty
pirdolisz bez sensu! ZARA i cały indesix (Bershka, stardivarius, Pull&Bear) nie ma czegoś takiego jak narzucona marża! Gdyby tak było, to ceny w ich sklepach internetwoych byłyby niższe niż są w sklepach stacjonarnych. Tak samo jak w róznych krajach nie ma róznych cen- Indesix przelicza wobec kursu alut, wszytkie ceny są podane w euro, i na miejscu gdzie jest inna waluta (Polska, Czechy, Kraje Arabii Saudyjskiej) są naklejane ceny , które mniej więcej odpowiadają tym w Euro. Indesix nie ma OUTLETÓW! NIGDZIE!!! Ciuchy, które nie sprzedały się na wyprzedazach są NISZCZONE . Tak samo jak rzeczy ze zwrotów (uszkodzone, poplamione). Lady Love- KŁAMIESZ . Nie lubie kiedy ktoś w internecie pod pozorem tego, że jest anonimowy wypisuje głupoty. Wiesz, że to szkodzi marce? Bo ktoś pomyśli "Po co ja kupie tą marynarke za 200 zł, skoro jakas dupa w internecie napisała, że jest outlet , w kórym mozna ją dostać za 100zł" A TAKI OUTLET NIE ISTNIEJE!!!!! także zastanów się po co wypisujesz takie rzeczy! żeby pokazac innym dziewczynom, że jestes super zaradna i kupujesz markowe ciuszki za grosze??? Idiotka!

Gość bcgm z płkm
Inditex, nie indesix, i nie goraczkuj sie tak, bo sie posrasz :P

Gość a ja kupilam
Swoją drogą u nas Zara 'robi' za jakąś nie wiadomo jaką ekskluzywną sieć sklepów, i fantastyczne ciuchy itd, a w każdym normalnym kraju na zachodzie dla ludzi to najzwyklejsza sieciówka na poziomie HM czy CA... A moim zdaniem jakość ciuchów z ZARY nie jest wcale wyższa niż z tych które wymieniłam...

jasne teranova coloseum taly welly new york jak najtańsze rzeczy w outletach tych sklepów lub po rzecenie

wlasnie widzialam w Niemczech tez taki outlet z poodciannymi metkami, zreszta tam tez kupowalam na tej zasadzei, ze przy kasie nozyczki szly w ruch i bylo to bez reklamacji i zwrotow, ceny bardzo niskie za to

Gość kalinkakalinka
Co ty gadasz, inditex a nie idesix ma największy outlet na świecie, wejdź na byle jaką platformę b2b i zobaczysz ich reklamy, ale Reserved niszczy ciuchy, nie mają outletu.

oczywiscie ze maja marze, przejdz sie do strony internetowej bershka i srawdz jakie ceny sa w Polsce a jakie w Portugalii, pozatym w Polsce pracowalam w sklepie z ciuchami wiem jaka wysoka potrafi byc marza, przekracza czasem 100% ceny wiec to Ty nie pindol za przeproszeniem wiem za ile i gdzie kupuje ciuchy, nowe

Gość kalinkakalinka
np. W Hilfigerze w oryginalnym sklepie w galerii, gdzie koszula kosztuje 500zł, sprawdziłam datę produkcji na spodniach, i w tym roku nowa kolekcja pochodzi z 2010roku, także dla mnie to też outlet już.

pozatym nie sadze by bershka przykladowo niszczyla ciuchy ktore sie nie sprzedaja, ostatnio na stronie byly ciuchy z zeszlego roku, po przecenie i pewnie w przyszlym tez sie pojawia

i ceny w internecie sa nizsze niz w sklepach - wiem bo wlasnie dlatego przez neta kupuje, ide do sklepu przymiezac ciuch i zamawiam na ich stronie z dostawa gratisowa bo odbieram ciuchy w sklepie na metkach kupionych przeze mnie ciuchow nie ma promocji, za to na internecie juz sa i tak oto zaoszczedzilam na 5 bluzkach, 2 sukienkach, 2 parach spodni i sweterku ponad 100 euro (zamawialam niedawno)

Gość outlety wyprzedaze
na stronie niemieckiej H&M sa porzadne wyprzedaze, ostatnio nawet bylo dodatkowo 10% i darmowa wysylka, duzo promocji , naprawde warto!

Gość zawieszona 27
ja kupuje w Mango i s.Oliverze - moze i drogo ale lubie dobra jakosc :)

Gość trollo
a możesz podać dokładną lokalizację tego outletu pod Berlinem, tak, żeby można było wsiąść w auto i pojechać na zakupy

Gość ALEXIISSS
ja się ubieram w sieciówkach ale nie wybieram samych najdroższych ciuchów... Np. ostatnio kupiłam fajne jeansy w Stradivarius za 80 zł. Były oczywiście też modele za 150 zł ale te które kupiłam bardzo mi się spodobały. Na targu bym też tyle zapłaciła. Albo w Bershce też można dostac coś niedrogiego... Albo w reserved są ubrania fajne za 50, 80 zł... Torebki w H&M za 79 zł... jest w czym wybierac i wcale nie jest aż tak drogo

Gość Out Down Up ,,
a mnie nie stac za bardzo na ciuchy. Ubieram się tylko w sieciówkach, w Reserved, H&M, New Yorker, Cropp ale kupuje ciuchy bardzo rzadko:( dopiero wtedy kiedy naprawdę czegoś potrzebuje bo np. już mam bardzo sprane i rozciągnięte jeansy. Zazdroszczę tym dziewczynom które mają mnóstwo różnych ciuchów