Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bratek 102

Deprasja , psychotropy.

Polecane posty

Gość jwhiuhjfvsgwegweg
nie bierz antydepresantów bo na chwile pomoga bedzie super ale po pewnym czasie wystapi tolerancja organizmu i bedziesz zwiekszal dawke az lekarz powie stop odstawienie i wpadniesz w wieksza depresje. lepiej samemu zbadaj hormony, tsh!!! bo w pl lekarze nie mowia o tym ale za granica najpierw bada sie tsh ft3 ft4 i pare innych ktore sa odpowiedzialne za rozwoj depresji!!!!

badania porobiłam , a odpowiedzi nie znalazłam. Nie mam wyboru i muszę podjąc leczenie. Mój stan jest coraz gorszy. Boję się każdego dnia .Lęk przed życiem niszczy mnie i moą rodzinę.

Gość elołkaaa
nie słuchaj takich idiotów co odradzaja leczenie!! Ja lecze sie bioxietinem i czuje sie o niebo lepiej.

Gość elołkaaa
bioxetinem a co do leku o ktory pytasz to po prostu musisz zobaczyc czy działa na ciebie. psychotropy maja to do siebie ze czesto nie działaja i trzeba szukac do skutku. ja trafiłam doipiero za 5 podejsciem

Gość asaqew
a ja mam straszne lęki, napady paniki, boje sie poruszac z dala od domu, srodkami komunikacji miejskiej... prócz tego obniżony nastrój...czy te leki będą dziaally tak, ze będę żyła normalnie bez tych lękow??

Gość boze ale to straszne
ja dzisiaj widzialam czlowieka, karlowatego poruszajacego sie na wozku i zastanawialam sie jak ta osoba sobi e z tym radzi dziekowalam losowi za to ze zyje i jestem w pelni sprawna skad sie biora takie zle mysli w czlowieku czy to egoizm ?

Biore Citabex od tygodnia ale widzę nieznaczną poprawę i nie wiem czy powinnam zmienić lek na inny czy poczekać na efekty dłużej. Chciałabym wrócić do normalności jak najszybciej. Myślę że powinnam wcześniej poddać się kuracji.