Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milutka_1

Ból głowy.

Polecane posty

Gość Ból głowy
autorko życzę owocnej lektury i duuużo zdrowia. :)

Gość Milutka_12
a jak zrobic to oczyszczanie organizmu? Faktycznie zrobię ten rezonans i zobaczymy.... pewnie na skierowanie nie mam co liczyć... także sama zapłacę.... Dziękuje wszystkim...

Gość Milutka_12
Ból głowy Podobno podczas snu zgrzytam zębami- mąż mi mówi.. lekarzowi o tym mówiłam ale nie widział związku bo zignorował temat... ten ból jest naparwde niezośny...

Gość jjhfgthyftyfgc
Zbadaj się na pasozty bo to wielki problem w tych czasach a lekarz ci o tym nie powie. Ja maiłam bóle głowy od 5 lat i biegałam od lekzra do lekarza a nie dawni dopiero wpadłam na to ze moze mam pasozyty i to był starzał w 10 !!! po wyleczeniu mam spokój :) Poczytaj tutaj http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5151525&start=60

koniecznie rezonans. Jeśli wszystko inne wykluczono dziwi mnie, że jeszcze nie dostałaś skierowania, bo to właściwie pierwsza rzecz, którą powinni zrobić. Nie musi być guz. Znajomy miał potworne bóle głowy i okazało się po rezonansie, że ma jakiś skrzep od urazu, prawdopodobnie jeszcze z dzieciństwa i ten skrzep mu się odrobinę przesunął wywołując właśnie taką reakcję. Brał tabletki przez dwa tygodnie i wszystko przeszło, rozpuścili ten skrzep i tyle. Nie myśl o najgorszym tylko sprawdź wszystkie opcje, a zamartwiać się będziesz jak naprawdę będzie czym.

Gość Ból głowy
No to zmień lekarza! Zaciskając zęby masz permanentnie napięte mięśnie, a te tak w skrócie nie dopuszczają do wymiany międzykomórkowej (metabolity , krew świeża ). Poszukaj w necie na pewno coś o tym znajdziesz. Jeśli zgrzytasz to ewidentnie stres , proponuje parę zabiegów akupunktury, ale mimo wszystko zacznij od rezonansu. Dla pewności.

Gość Milutka_12
racja.. ten rezonans najważniejszy..zrobię i może wtedy sie wyjasni coś... dzięki