Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

2+3:)))

POWIEDZCIE MI SKĄD SIĘ BIORĄ TACY WREDNI LUDZIE????

Polecane posty

bo juz szlak mnie trafia jak ktoś o coś pyta i albo od razu jest głupią poje..na k... i na dodatek jej dziecko jest debilem niedorozwojem i w ogóle.... nie można tak trochę kulturalniej??? nic dziwnego że mamy taką młodzież... w końcu z dzieci biora przykład z rodziców:/ masakra jakaś...

a nie jest tak? żartowałm, daj spokój i wyluzuj, tzreba sie pzryzwyczaić i mieć to w tyle głęboko

Gość może stąd że ich kurwica
bierze, jak kolejne dysmóżdże pisze "szlak" :O

skąd sie biora? hmmm ale wiem z skąd czerpią tą mądrość :P z frustracji życiowej i próby dowartościowania się przez to na forum

szlak jest kulturalniej niż k...ca mnie bierze:) no mam głeboko ale gdzie nie wejdę wszędzie takie epitety... ehhh...:(

Gość MaRceLLO6
Tłumaczcie się tak dalej :D Zakłada jedna z drugą topiki z pytaniami na poziomie przedszkola, albo opisuje swój debilizm jak ta, która od miesięcy karmi dziecko czekoladą, dostają konstruktywną krytykę, o którą chyba prosiły, zakładając temat, nieprawdaż? Ale nie, jedna z drugą strzela focha, że ją obrażają! Że wpierdalają się w jej życie (jakby idiotka sama do tego nie zachęciła, opisując wszystko na publicznym forum). No i na pewno te, które radzą: -same robią gorszę błędy, tylko się nie przyznają -pewnie w ogóle nie mają dzieci -są sfrustrowane i dlatego jej doradzają -ZAZDROSZCZĄ JEJ :D Szczególnbie uwielbiam argument o zazdrości i zawiści z ust takiej, powiedzmy, bitej i zdradzanej przez męża lasencji :D No bo przecież wszyscy mężczyźni tacy są, to normalne, a my pewnie mężów nie mamy, to łatwo nam gadać :D

Gość padnę ze śmiechu :D
No i autorka dała popis :D Nie chodziło, osobo o czółku nieskażonym myśleniem, że "szlak" jest niekulturalne, tylko o to, że szlak to ty masz w górach, a trafia cię SZLAG!

Kobiecie wyżej raczej chodziło o poprawność bo pisze się szlag . Aleee to , że ktoś się pomylił lub ma niepoprawną gramatykę nie jest powodem do zlinczowania no ludzie . Mnie też denerwuje obrażanie innych na podstawie postów . Jedni są 'głupi' w tematach dla nas prostych , ale mogą być inteligentni w tematach dla nas trudniejszych . Proste .

no i pomyliłam sie... bo pisze się szlag tak??? a wy wszyscy macie gramatykę na 6 z +??? widzicie? nic złego nie napisałam a już zostałam podsumowana jako dysmóżdże.... a wyzywanie kogoś od głupich k.... nie ma nic wspólnego z dawaniem rad... a rady które dajemy nie zawsze muszą być dobre i jeśli ktoś się z nimi nie zgadza to nie znaczy że debil...

zapomniałam że tu same ideały siedzą... mój były też taki był... widział w moim oku źdźbło jak to się mówi i pisze a belki w swoim już nie widział...

Gość oj to zależy
to jak ktoś wie lepiej, to po co wchodzi na forum i pyta, co robić? :D

2+3 to chyba raczej ortografia niż gramatyka ;-) Cóż, błędy się zdażają. I to rzeczywiscie urocze nazywać kogoś dysmóżdżem ze wzgledu na ortografię

Ja tu od kilku dni zaglądam i zauważyłam,że jest tu bardzo dużo agresji i wulgarności-ale to dlatego,że to otwarte forum gdzie każdy bez rejestracji może pisać... i nic innego nie zrobimy-po prostu trzeba agresorów olewać...

Same ideały :) Co zrobić? To tylko świadczy o tych którzy w taki a nie inny sposób komentują wszystko, nie mając pojęcia o niczym... Nie przejmuj się bo zdarzają się i tacy którzy potraktują Twoje, Nasze problemy poważnie :)