Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Motorocker

Prawo Ohma - nie chodź z jedną tylko w dwoma, czyli poligamia

Polecane posty

Gość Motorocker
Tylko że związek jedna kobieta i kilku facetów, jest jakby to powiedzieć - niezbyt naturalny, nie ma żadnego uzasadnienia w przyrodzie. A związek jednego faceta z kilkoma kobietami może mieć uzasadnienie rozrodcze. Pewnie że nie chciał bym być w związku 1K + 2M i być jednym z tych dwóch, ten drugi by mi przeszkadzał. Ale wątpię żeby aż tak kobiecie przeszkadzała druga kobieta. Nie tylko my faceci ale też dużo kobiet mówi że widok dwóch lesbijek jest mniej odrażający niż widok dwóch pedziów, jak już wspominałem - kobiety które są koleżankami przytulają się itp. i jest to dla nich normalne więc chyba ich by to nie gorszyło ?

przeciez mowiles ze wszyscy w zwiazku mieliby byc hetero... wiec niekoniecznie

Motor gorzej jak owe dwie kobiety posmakowałyby seksu ze sobą tak bardzo ze nie chciały z tobą :classic_cool: :D:D i to wcale nie taka rzadkość :P

Buhaha nie ma w przyrodzie? Tak to dlaczego samice kopulują z kilkoma partnerami w elach rozrodzczych? Hmm patrzysz tylko swoją miarą e tobie by było dobrze być samcem z harem

spadaj malenki dzis bawimy sie same;D jeszcze by Ci powiedzialy, ze mowiles, ze to naturalne ze je do siebie ciagnie;D

Gość Motorocker
Jeśli obydwie naraz garną się do łóżka to jeśli ma się odpowiednią "wprawę" to można zadowolić obie. Inaczej jest kiedy robisz z jedną dziewczyną akcję po akcji a inaczej kiedy robisz najpierw z jedną a krótko potem z drugą. Jeszcze zarzucę takim może głupim porównaniem - byliście kiedyś w kurniku ? Zwróćcie uwagę ile jest tam kur a ile kogótów. Koguty między sobą rywalizują o jak największą ilość kur. Kogut musi się też dobrze "prezentować". Myślę że to chyba dobre porównanie. Człowiek to nie kogut/kura ale jakieś podobieńswo między gatunkami zawsze jest.

Wiesz co wyjdź po za obręb kurnika :D Hehe wolę przykład modliszki zżera partnera jeszcze w trakcie stosunku :D

Gość Motorocker
No to może zarzucę trochę głupim ale chyba trafnym porównaniem - byliście kiedyś w kurniku ? Jeśli tak to na pewno zauważyliście że kogutów jest tam znacznie mniej niż kur. Na jednego koguta przypada około 40-50 kur. Koguty czasami między sobą walczą o ilość kur. A kury jakoś do siebie nie garną. Wiem że człowiek to nie kogut/kura ale niektóre rzeczy są obecne u wielu gatunków.

Gość Motorocker
O kurde, a więc ten pierwszy wpis o kurniku pojawił się ? To niepotrzebnie napisałem drugi. Sorki.

Gość Motorocker
Tylko jak suka ma cieczkę i się goni to raczej każden jeden pies wolał by żeby inne mu jej nie sprzątnęły zprzed nosa.

katerina usmialam sie... gdyby nie to, ze przyda sie na nastepny raz zez bym mu leb czasem odgryzla

Motorocker Tylko jak suka ma cieczkę i się goni to raczej każden jeden pies wolał by żeby inne mu jej nie sprzątnęły zprzed nosa. jedną sunie zalicza kilka samców :classic_cool: i to jest jej sposób na przetrwanie gatunku :D

ta gryza sie o kolejnosc;p sam sie zastanow czy jests w stanie znalezc 2laski ktore by sie tak chetnie Toba dzielily

spokoj to na pewno... tylko wez szukaj kolejnego utalentowanego:)

nie zapomnij o tym ze romantyczni :classic_cool:

dobra dziewuchy :classic_cool:\ koniec tych bajekk :D rzeczywistosc bywa okrutna :P

i dlatego wole nie odgryzac lba tej mojej rzeczywistosci bo nie jest zla;D

Och jak ja się zgadzam z tym ale no cóż pośmiać też się trzeba :D A autor dał dyla z temtu