Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccccccccc

MOJA SZALONA DIETA

Polecane posty

Gość ccccccccc

JEM CODZIENNIE Z RANA DWIE BULKI Z SEREM ZOLTYM TOPIONYM I POMIDOREM I NA WIECZOR TEZ DWIE BULKI Z TYM SAMYM, SCHUDNE?

Gość emilka102
Schudniesz pewnie ze schudniesz ale Twojemu organizmowi bedzie brakowalo witamin i nie bedzie to dla Ciebie dobre. Ja ostatnio poczulam ze tez potrzebuje diety jeszcze dzis w [url=http://poznajdate.com/qepomu.html]horoskopie wyczytalam ze przydalaby sie i dieta i choc wnie nie wierze to czuje ze to jakis znak. Ale ja bede żywila sie zdrowymi warzywkami . Tobie tez polecam:)

Witam:) Twoja szalona dieta, rzeczywiście jest trochę szalona. Jeśli bułki są pszenne, a ser topiony, to niewiele w nich cennych składników. Emilka słusznie zauważyła, że powinnaś jeść więcej warzyw, dobrze byłoby wprowadzić jakieś owoce i chude mięso. Chyba, ze jesteś wegetarianką. 2 posiłki dziennie to stanowczo za mało, do tego kolacja jest dość obfita, może się więc okazać, ze jednak nie schudniesz. Nawet jeśli cały jadłospis mieści się w określonej liczbie kalorii, tak długa przerwa pomiędzy pierwszym i drugim posiłkiem może powodować wzmożone magazynowanie pozyskanej energii i sprawić,z ę Twoja waga będzie stała w miejscu. Taka sytuacja powoduje także spowolnienie metabolizmu, co na diecie nie jest pożądanym efektem. W razie dodatkowych pytań, możesz pisać na mój e-mail: monikach@diety.poznan.pl Chętnie też ułożę dla Ciebie dietę, która pozwoli Ci zdrowo schudnąć i nie skończy się efektem jojo. Pozdrawiam

Gość czin
ja bede jadla warzywa i troche miesa

Gość czin
ja bede jadla warzywa i troche miesa.