Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Macho3456

Kobiety są tylko do seksu

Polecane posty

Poziom to ja wczoraj trzymałem i wirujący świat w swych objęciach, ale dziś wróciłem do pionu, więc sorry - nie ma szans :classic_cool:

Gość mentaI cut
kobiety są też od wychowywania dzieci, z tym że zamiast tego robią karierę i dlatego jest dużo takich maczów

O, mentalne cięcie poszło, już znacznie lepsze. :P

Macho, kolejny mizogin Kate okay, to fajnie ;) dobra, spadam zrobić wiosenne porządki, zacznę od odkurzania pewnych topików, ehh :) potem wrócę do Was na ploty :P

dobre,dobre... nieustraszona sie zaszyła,he,he:P:P siedzi teraz na kafe i pisze prowokacyjne,podjudząjace teksty pod pomarańczowymi nickami Podgryza i ryje jak kret .Już ona ona dba o to by forum nigdy nie zamierało.A publika łyka.

Ty to miałaś nieogryzek mi podać jakieś namiary na siebie, a zbywasz mnie wesołym olewactwem :(

Macho: „() moja znajoma podziela mniej więcej Twoje zdanie, LECZ W DRUGĄ STRONĘ. Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Macho: „Hehe dobre, ale no rzeczywiście takie sosnowe kłody chodzą po parkach. Muszę chyba iść gdzie indziej coś ciekawego znaleźć

Macho: „() moja znajoma podziela mniej więcej Twoje zdanie, LECZ W DRUGĄ STRONĘ. Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Macho: „Hehe dobre, ale no rzeczywiście takie sosnowe kłody chodzą po parkach. Muszę chyba iść gdzie indziej coś ciekawego znaleźć

Gość Macho3456
Nelvaana: Jak można MNIEJ WIĘCEJ podzielać zdanie, LECZ w drugą stronę? Co to za bzdury? Ahahah.. Proszę idź stań z tymi kłodami sosnowymi :)

Naprawdę współczuję mężczyznom o takim zdaniu na temat kobiet. Elokwentnie widać, że są niedojrzali i seks im tylko w głowie. Gdyby nie kobiety to tak naprawdę faceci by gówno zrobili. Popatrzmy na Greckich bogów, czczono Herę, Afrodytę, Atenę. Znaczy to chyba coś? I najwyraźniej nie były to boginie seksu. Hera była boginią ogniska domowego, Afrodyta boginią urody i miłości, Atena mądrości. Egipt... tam mamy na przykład Cleopatrę. Rzym, też kobiety. Maria Skłodowska-Currie, Kowalczyk, dużo mamy sławnych kobiet. Gdyby nie one mężczyźni by wyginęli. To one są matkami ich dzieci, pocieszają i wspierają, zawsze znajdą dobre wyjście z sytuacji, w domu posprzątają, dzieci wychowają. Ale nie, dla was to tylko kobiety do seksu. To samo można by powiedzieć o mężczyznach. Nie patrzycie na historię, więc kobiety też nie powinny. Do tego wasze zdanie na temat kobiet... mówi to samo przez "się". Mężczyźni są potrzebni jedynie do zapłodnienia, tak to kobiety są niezależne i tak naprawdę - poradzą sobie ze wszystkim. Gdyby mężczyźni zostawili wystarczająco spermy, albo wynaleziono by coś podobnego to mężczyźni mogliby sobie wymrzeć. No bo po co komu darmozjad, który nic nie robi i uważa kobiety tylko za dmuchaną lalę do dymania? ; p Życzę ci chuja w dupie Macho, z poważaniem, Morious.

Dobra, nie chce mi się gnębić tego brakującego ogniwa ewolucji, pójdę sobie Prison Brejka odświeżyć może, czy może coś wszamać, nie wiem. :classic_cool: Cóż za trudne wybory...

Gość samiec alfa i omega
elokwentnie widać?? Znaczy jak?? A może używasz słów których znaczenia nie znasz:)

chociaz jestem kobieta to czasem nie moge pojac innych dziewczyn... czemu tak przekonujecie,po cholere w ogole szukacie facetow, najlepiej jest byc sama,zyc swoim zyciem,jak ma sie trafic wielka milosc to i tak sie trafi, a jak nie to lepsze nic niz byle jaki kolo na sile wyszukany co wy tak o tych zwiazkach,jak znalezc,gdzie znalezc,kiedy znalezc,a czy to ten,a czy to nie ten, RELAX hehe

Gość gość
Kobiety żeruja na facetach. Same nie zrobią tylko faceta gnają do roboty. Wiele razy widziałem facet robi od 6 bo niby na dom i rodzine ma zarobic a w tym czasie one sobie spią do południa.

Gość Gość

Seksy powinny byc do rozmnażania i nic po za tym

Gość ...

To chyba najbardziej żenujący temat na tym forum-w prawym narożniku "maczo", którego chyba dziewczyna rzuciła stąd nienawiść do kobiet. Z lewej zaś strony mamy białorycerzy broniący "dam", których honor jest zagrożony xD

Jak to zwykł mawiać Ferdynant Kiepski "Debil debila debilem pogania".