Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koralikowa

Do końca maja -10kg!!

Polecane posty

no to przyznam, że trochę zazdroszczę :P pobiegałabym, ale chęci i motywacji brak. Lubię biegać, ale ostatnio nic mi się nie chce :/ Ala czas przestać się użalać nad sobą i wziąć się za siebie, bo nikt tego za nas nie zrobi, a szkoda ;) Czas na kolacje, miłego wieczoru :)

Gość inga1304
Ja też potrzebuję schudnąć 10 kg, a nawet 13 :)

Gość wiśnia59
Cześć głodne kolezanki, też od dzisiaj sie odchudzam ale nie mam zamiaru sie glodzic , tylko będę jadała 5 posiłków dziennie z przewagą warzyw i owoców + lipoBurn, potrzebuję zwalic 10kg. Przy wzroscie 165, ważę 75 kg. Daję sobie 3 miesiące.

i to jest mądre założenie, ja się odchudzam w podobny sposób. Wykluczyłam z diety ziemniaki i chleb jasny. A resztę jem z rozsądkiem, unikam tłustych rzeczy i słodyczy :) Do tego dochodzi ruch. Dwa lata temu przez wakacje schudłam tak 8kg. Innego sposobu nie mam zamiaru stosować, bo rok temu byłam na diecie, na której w przeciągu 3 miesięcy schudłam 11kg, ale miałam problemy ze zdrowiem; mój organizm nie chciał takiej wagi, wypadały mi garściami włosy (choć brałam witaminy) i troszkę wyglądałam jak cień siebie. Nie chciałam być chuda, aż takim kosztem, więc trochę przytyłam. A potem to już organizm w ciągu roku spokojnie wrócił sobie do poprzedniej wagi. Dlatego teraz chcę to zrobić rozsądnie.

A ja ostatnio podjadałam. Boże. Mam dość tej walki z kilogramami. POTRZEBUJĘ WSPARCIA.

Gość nera0808
Ja też mogę? Mam 1,72cm / 69kg od wczoraj maroszobiegi 30min + dieta mż Plan by zejsc do 60kg

600 KCAL? To co Ty dziennie zjadasz?mozesz podać swój dzienny jadłospis?

Jak nie podjadłam to normalnie się mieściłam w 600kcal. Marchewki, jabłka, trochę normalnego obiadu. A jak było za dużo to prowokowałam wymioty. Teraz też prowokuję , ale i tak nie chudnę. Za dużo jedzenia i nie jestem w stanie go zwymiotować. Dzisiaj zjadłam tosta i na tym starczy. A głód? Zabiję herbatą. ps: choruję na bulimię.

Nie martw się, ja też podjadam. Najlepiej starać się schudnąć i cieszyć się nawet z najdrobniejszych sukcesów. Ja na przykład robię to tylko dla siebie, bo nie podoba mi się mój brzuchol, grube uda i boczki. Ale uda zawsze miałam umięśnione i nie będę mieć patyczków jakbym chciała ;p W sumie mój chłopak nie ma nic przeciwko mojemu wyglądowi, ale ja się z nim źle po prostu czuję. Także spokojnie, każdy ma prawo czasem się złamać, ale ważne, żeby się nie załamywać, tylko próbować dalej. Ja jak pizzy nie zjem, jak moi znajomi jedzą to się cieszę i uważam to za sukces :D

Hej! Tez sie przyłączam:) Odchudzam sie od miesiaca ale efektow brak, mimo ze chodze 5-6 razy w tyg na silownie... Strasznie mnie to irytuje i zastanawiam sie, ile tak dam rade jeszcze;/ waga ok 60 wzrost 1,6 m

byłaby dzisiaj głodówka, ale biorę leki i muszę rano jeść, więc zjadłam śniadanko i na potem przygotowana marchewka. : ) wybieram się dzisiaj na basen zrzucać kalorie. miłego dnia. OD DZIŚ NIE ZAWALAM!

i jak tam idzie Wam dziewczyny odchudzanko? Mi tragedia. Z każdym dniem wydaję się sobie grubsza :/

A mi jakoś tam idzie. Trochę długo waga stała w miejscu, ale w końcu 0,5kg mniej. I od razu mi lepiej. Nie załamuj się i walcz o wymarzoną wagę nadal. Bo chyba warto, nie?

ucichło, bo wszyscy już są chudzi i nikt nie chce schudnąć :P tylko ja taki pączek ;p

no to super! najważniejsze, że są u Ciebie efekty. Ja na razie ciągle zbieram motywację do rozpoczęcia jakichś ćwiczeń. A może tak po świętach... eh ;P

Gość otyła 17latka
ja się przyłączam 68kg/164cm dieta 1500 ksl dużo ruchu na fitness kupiłam rowem tydzień temu więc rower też