Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna S.....

Zauroczyłam się w Albańczyku...

Polecane posty

Gość Anna S.....

Otóż poznałam zabójczo przystojnego faceta z Albanii. Kiedy się poznaliśmy zaproponował mi kawę ja byłam już umówiona, więc odmówiłam ale powiedziałam że innym razem bardzo chętnie, bo teraz nie mam czasu, więc wymieniliśmy się numerami i pożegnaliśmy. Zadzwonił za dwie godziny z pytaniem kiedy znajdę dla niego trochę czasu, powiedziałam że jutro o 13, on się ucieszył ale... wieczorem napisał sms-a, że zadzwonili z pracy i musi rano wracać do pracy i na pewno się odezwie oraz że uważa mnie za bardzo piękną i podał swój E-mail. Napisałam do niego na E-mail ale jeszcze nie odpisał... I nie wiem co mam o tym sądzić? poza tym nie jestem brzydka ani głupia, bo powiedzmy prawdę on wie, że jest przystojnym mężczyzną i może zdobyć prawie każdą kobietę, więc na co mu jakieś "straszydło"?? Związek odpada, bo mam chłopaka w Polsce, ale na romans jestem wstanie się zgodzić.

Gość czikiczijiii
To ma być żart prawda? " Kiedy się poznaliśmy zaproponował mi kawę ja byłam już umówiona, więc odmówiłam" I na tym powinnas skończyć Heh z reszta wszystkie Polki które tu poznałam też się tak kurwia. Niby chłopak w polsce ( albo nawet tutaj) a one puszczają się na prawo i lewo. Dlaczego? Sama podalas przyczynę : NIE JESTEŚ ATRAKCYJNA. Albance lecą na wszystko ale rozumiem że się podniecasz że ktoś się tobą zainteresował :) pewnie i tak będziesz łatwa i dostanie seks

Gość albertus albeetus
Ej noo! Daj mu dupy od razu, bądź prawdziwą Polką za granicą! Jeszcze sie zastanawiasz? Nie jestes ładna więc taka okazja już pewnie się nie zdarzy. Nie przejmuj się chłopakiem, to nic że go będziesz w trabe robić hehe jest przecież pełno sliniacych się Albańczykówy naookolo. Hehe

Gość Monia z Niemiec
Nie powiem,ale cos w sobie maja,sama spotykam sie z jednym. to Palestynczyk, ale tez jestem w zwiazku z Polakiem. tyle, ze ja tu, on tam. i chyba cale szczescie,poprostu nie bede tutaj ukrywac,chodzi tylko o sex,ale tak naprawde nie moge powiedziec nic zlego na tego mezczyzne,jest dobry opiekunczy,jednym slowem slodziutki. Pozdrawiam

Gość beheheheheheh
Czyli Polki to jednak KURWY! Najgorsze szmaty z calej Europy, dobre tylko do kuwrienia. Zal.pl

To takie prowo prawda? Chociaż z tego co widzę co wyprawiaja Polki za ganica ( zwlaszcza te szare mysze które w Polsce były w cieniu) to bym się nie zdziwiła :D

Gość Anna S.....
Wysłałam wiadomość i czekam... Jak nie odpisze, to trudno. Jak odpisze, to się spotkamy. Co będzie dalej? Na pewno nie związek, musimy wszystko ustalić, żeby później nie było nieporozumień.

Gość naiwne kobiety
uwazaj zeby cie pozniej nie szantazowal!

Gość Anna S.....
Jestem praktycznie pewna, że też kogoś ma. Ale dokładnie się powinnam tego dowiedzieć już na randce.Taki układ bardzo by mi pasował. Mam nadzieje, że mi odpiszę. Ja drugiej wiadomości nie wyśle.

Gość Monia z Niemiec
Oni wszyscy kogoś maja. szybko się żenią, to w sumie dla nas nawet lepiej.Gorzej ja taka dziewczyna mysle ze nadaja sie na zwizek. nie nadaja sie.ja mam do nich slabosc. a Polacy sa po prostu do bolu przewidywalni i tyle.

Gość -zawsze-myszka-
Witam wszystkich .. Ja jestem ze swoim 2 miesiace i odziwo jeszcze nie uprawialismy sexu. dziwne co ..jestem osoba która sie szanuje i nie ide z pierwszym lepszym do łóżka czy to arab czy polak ..

Gość szuszuszz
Bardzo dziwne że zarzuty o prowo zostały skasowane...bardzo dziwne. PROWO JAK NIC! a ty tam u góry - serio o dziwo seksu nie było 2 mies? Jakie masz niskie standardy że dla ciebie to.jakiś wyczyn? :)

nie chce mi sie czytac wszystkich wypowiedzi, powiem tak:) mam meza Albanczyka 7 lat i zyje:P i to calkiem szczesliwie:P mamy piekną coreczke:) nie narzekam:) wrecz przeciwnie:)

Gość 32666666666666ewi
no nie i albanca od ciapatych wyzywaja.. buuuuuuuuuuuu widac z e na wakacjach byl najdalej w zakopanym

Gość maryJaanna
albancow nie znosze!!! jedna z nabradzier wyrafinowanych i wrednych nacji, mialam okazje z nimi pracowac, wstretne typki, na partnera zyciowego w zyciu bym takiego nie chciala, moze sa wyjatki ale to jakis maly odsetek, reszta to barachlo 10ego sortu!

Kazdy ma swoje zycie wprawdzie.. Ale niedobrze mi na sama mysl obcowania z ciapatym :o Bleh.. Odrzucaja juz na wstepie wlasnie sliniac sie na wszystko co sie rusza i ma cycki :o Czasami naprawde jechac gdzies samej to poziom hard zeby uniknac chociaz jednej zaczepki, nawet w widocznej ciazy mi nie darowalo paru :o Obrzydlistwo..

Gość sm,yszka
mnie najbardziej u ciapatych wkorza ten ich jezyk acia acia i jak gadaja to jeszcze tak ruszaja smiesznie glowami, wogole ciapaci sa jacys generalnie oblesni, zawsze mi sie kojarza ze samzalnia frytek i kurczaka, czesto chodza w sandalach do kazdego stroju i maja takie oblesne pazury feeee

Londyn to wielkie rozczarowanie. nie wiem jak dzielnica, ale tam jest dziko i brudno. no i faktycznie stezenie ciapkow najwieksze.

perezes wertyp, zakompleksiony wsioku:) dla twojej informacji...chociaz watpie zeby twoja mala pusta lysa glowa to przyjela..nie znam Albanczyka ktory zarabialby ponizej 40 tys f. rocznie.. do piet im nie dorastasz dorajdo, no tak kto ich zatrudni;) wlasnie:) to oni zatrudniaja:) moj maz procz innych nacji ma pod sobą 3 Polakow , co raz jest rotacja, bo leniwe to, robic nie umie..ale szkoda mu , i tak ciągnie.. w nedziele zawsze sie zastanawia ilu przyjdzie do pracy skacowanych i smierdzacych..a ilu zadzwoni po wolny dzien.. ahh moj maz ostatnio sie mnie zapytal dlaczego polscy panowie tak smierdzą i nie zmieniają skarpet...:) obracam sie w kregu Albanczykow, nie tylko męża znajomi.. i nigdy nie spotkalam sie z wrogoscia, zawiscia itp. ale coz to tlumaczyc debilom, skoro debil debilem pozostanie:) pozdrawiam wsztkie łyse budowlane smierdzące łajzy;) ahh i ich zony rowniez;;) te co tak uwielbiają zapach kaca o poranku, itp itd. mozna wyliczac ;)

ah i jeszcze jedno.. radze zapoznac się z geografia;) widzialam w księgarni mają takie wielkie obrazkowe mapy od lat 3, mysle ze mapa nie bedzie juz tak trudna do zrozumienia:) aczkolwiek, kto wie jak male są mozgi debili;)

jestes polska szmata, jak te inne co sie sprzedaja za kase brudasom. chuj ci po tej kasie jak ci leb kiedys upierdoli ;)

Gość 12tydzcizy mam
oj wertyp idz cos poruhaj a nie na babskim siedzisz i zale wywalasz... ciebie zadna nie zechce

oj geografia się kłania:) ale coz..jak pisalam wczesniej, maly masz móżdżek :) czegoz tu oczekiwac:)

laporushi27 oj juz nie przesadzaj :o Robisz sobie niedźwiedzia przysługe szastajac tymi rocznymi dochodami :o Oczywiscie ELYTA tego kraju :o I zdecydowanie sie nie zgodze co do pracy polaków- co jak co, to nas sie chwali za pracowitosc w przeciwienstwie do innych nacji.