Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna S.....

Zauroczyłam się w Albańczyku...

Polecane posty

laporushi27 - sluchaj albania to nie europa tak jak turcja. nie jestes z europejczykiem! a jak ciepoderwal? dalas mu dupy bo mial dobra prace i pieniadze? to wystarczylo, czy moze chodzilo o typ urody. malpiej urody. w ogole nie boisz sie ze rucha dziwki wszak o ich tradycja.

Albania nie jest w Europie:?:D a gdzie jest ???????? w Azji??? haha:D boze co za ciemnota..widzisz i nie grzmisz... a co ty glabie wiesz o tradycji skoro brudasie masz mozg wielkosci rodzynka, nie osmieszaj sie.. heh nie nie poderwal mnie na kase, bo wowczas jej nie mial w ogole glabie jeden, jak widzisz ciezka praca poplaca, ale skad ty mozesz wiedziec :) przeciez praca to abstrakcja:P lepiej z kolegami pod klatka;] Angelowa..robie sobie niedziwiedzą przysługe:d no tak:D do benefitow sie nie zaliczam..faktycznie:D oczywiscie ze generalizuje na temat Polakow, tak jak ty na temat innych nacji, wiec prosze cie...zamkinij swoje beneficiarki ryj i splywaj na forum pod tytulem, jak wyciągnąc wiecej zasilkow, widzialam pod innym tematem ze juz dobrze obcykalas system;)

laporushi27 - o ile chcesz sie zalozc ze twoj albaniec podrywa inne polki. tak jak kolezanka pisala, nawet widzac ze jest w ciazy proboja... u nich moralnosc nie istnieje! a ty polecialas na kase jak 90% polek ciapkow, a te 10% to desperatki, co ich sponsoruja ;)

czy masz coś innego do powiedzenia? bo w kolko pieprzysz to samo..jak zacieta plyta.. ah widzisz, moj mąż po pracy wraca do domu, nie szlaja sie po kolegach, jak widzisz daleko odbiega od polskich standardow:) tak masz racje:) no chyba ze rucha te kochanki w czasie kiedy zabiera dziecko na plac zabaw;) ehh:D szkoda mi ciebie:) na prawde szkoda..przykre ..

jakbys sie nie obawiala to bys go nie bronila. moze i te burdele omija czasami. jak kobieta moze sie ponizac dla pastucha ;)

Ojojoj widzę problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Przykre. O niedzwiedziej przysłudze pisałam w odniesieniu , że stawiasz sobie wyraźne świadectwo takimi przechwałkami (odnosnie tego ile to ten twoj men nie zarabia) ;) No beneficiara ze mnie pełną gębą- bez jednego zasiłku :( A już wole być na benefitach niż dawać dupy brudasowi dla kasy :)

Wogóle to nie przestanie mnie zadzwiać poziom rodaków. Ludzi jakby nie patrzeć dorosłych.. Nawet po takim badziewnym forum to widać- jak rzadko można porozmawiać na poziomie i w sposób kulturalny. Na każde zdanie odrazu atak i bluzgi- i to o zgrozo od kobiet, matek nawet :o Świat schodzi na psy..

W ogóle to akurat sprytna literówka która moze wynikać z nie wciśnięcia się spacji ;) Więc powód do zaczepki masz poprostu przeeeekozacki ;) Z brudasem? To Polacy teraz tez zaliczaja się do tego zacnego grona "brudasow" w UK? No to zaczyna być doprawdy niewąsko w tym kraju :(

Gość tall dark and handsome
Skad taka nagonka i zacietrzewienie zewszad na tym forum na Polki w zwiazkach z obcokrajowcami? I to od kobiet i mezczyzn po rowno? A juz szczegolna nienawisc macie zarezerwowana dla szeroko pojetych i pogardzanych ciapatych. Z waszych komentarzy wynika, ze kazdy spoza lub nawet z obrzezy Europy podlega tez kuriosalnej kategorii. Rozumiem, ze kogos moze taki zwiazek z inna kultura nie pociagac. Nawiasem mowiac, mnie osobiscie tez nie pociaga z wielu powodow, chociaz nigdy nie mow nigdy ;-) , ale to przeciez wybor osobisty kazdego i co komu do tego kto z kim sie zwiazal? Poza tym, nie wydaje sie wam, ze w Polsce trudno jest znalezc kobiecie odpowiedniego partnera? Wymagania wobec kobiet sa wielkie, a wybor wsrod mezczyzn jest mniej niz skromny. Mezczyzn jest jakby mniej, a nawet jesli juz sa, czesto nie ma w czym wybierac lub trudno z nimi stworzyc zwiazek w polskich realiach. Trudno sie dziwic singielkom , ktore wyjechaly z kraju i poczuly troche luzu a takze nagle zobaczyly, ze sa miejsca pelne dostepnych i zainteresowanych mezczyzn. Acha i nie wymyslajcie tu od razu od opalonych pastuchow koz , bo kochani wielu tych 'ciapatych' to ludzie z dobrych rodzin, zamoznych domow, po studiach i z dobra praca.