Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 mroweeczkaa 28

Co na obiad dla gosci?

Polecane posty

Go艣膰 gremlinekk
ja uwielbiam makaron pod ka偶d膮 postaci膮, do tego musi by膰 sos koniecznie. ostatnio cz臋sto kupuj臋 te z primo gusto bo maj膮 najabrdziej natrualny smak, a to w艂膮艣nie ceni臋 w jedzeniu.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 luckaa
sa艂ata to dobre rozwi膮zanie zw艂膮szcza teraz jak mamy okres grilowy i cz臋sto na grila serwujemy dodatkowo sa艂atki, ja uwielbiam greck膮, sa艂膮ta, pomidor, oliwki, feta, og贸rek no i oliwa z oliwek, ale musi by膰 dobrej jako艣ci, ja kupuj臋 zazwyczaj t膮 z primo gusto bo przypomina mi najbardziej w艂osk膮 prawdziw膮 oliw臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ludzie, ten watek ma CZTERY lata, po co radzicie autorce? Ona nie pamieta ze go zakladala, a goscie dawno zapomnieli co jedli. Podbila go jakas podupadajaca firemka caterignowa, ktora nie ma klientow (pewno jest kiepska), wiec spamuje po forach. Klikajcie w "Zglos" przy spamie i reklamach, przy wulgarnych postach i przy zbokach. Niech to forum bedzie dla normalnych ludzi!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 greczynkaa
ale tamat jak najbardziej aktualny. bo sumie nie ka偶da z nas wie co podawa膰 go艣ciom na obiad, ja si臋 zawsze konsuktuj臋, bo sobie to mog臋 zrobi膰 makaron z dobrym sosem i wystarczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 feniksa
ja tam jednak wol臋 polega膰 na swoich walorach smakowych i je艣膰 to co lubi臋 najbardziej, ostatnio makaron z pesto primo gusto jest naprawd臋 rewelacyjne, danie proste, szybkie i smaczne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Begie77777
W d**e se wsad藕 ten makaron primo gusto i przesta艅 spamowac!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gajkapajka
jak co艣 jest dobrego to dlaczego kto艣 ma si臋 tym nie podzieli膰, dzisiaj o dobry makaron wcale nie jest tak 艂atwo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 naniuszka
ja te偶 uwielbiam makarony, zawsze kupuj臋 pe艂noziarniste primo gusto bo maj膮 najlepsz膮 jako艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobrze przyrz膮dzona wo艂owinka z http://cezan-ubojnia.pl na pewno zachwyci go艣ci, ale co wa偶niejsze to pewno艣膰, 偶e jesz prawdziwe mi臋so, a nie jakie艣 przetworzone resztki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zulugull
no ja z kolei uwielbiam makarony, nie wiem czy to wystarczaj膮co dobry pomys艂 na posi艂ek dla go艣ci, ale jak makaron jest dobrze zrobiony to czemu nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 antilla
co do makaron贸w ja kupuj臋 tylko makarony z primo gusto o zawieraj膮 semolin臋, dzi臋ki kt贸rej zmniejszamy indeks glikemiczny makaronu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cytrynowa3432
Gdy mieli wpa艣膰 do nas znajomi (zaraz po moim powrocie z pracy), to wymy艣li艂am wszystko tak: dzie艅 wcze艣niej ugotowa艂am leczo. Tu偶 przed ich przyj艣ciem wstawi艂am na ogie艅 rondel obranymi ziemniakami do ugotowania i leczo do podgrzania. Wszystko si臋 uda艂o;) Tu podrzucam przepis na leczo: http://kulinarnesos.pl/leczo-78/ Pozdrawiam;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marcelina3656
Tu s膮 fajne pomys艂y na obiad - kotlety ziemniaczane, pierogi, nale艣niki ameryka艅skie, leczo, placek po w臋giersku, racuchy dro偶d偶owe i inne ;) http://kulinarnesos.pl/category/na-obiad/ Pozdrawiam;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kto艣 tam napisa艂, co podajecie niezapowiedzianym go艣ciom. Odpowiadam - herbat臋, ewentualnie paluszki, o ile s膮 w domu, ale nie mam niezapowiedzianych go艣ci.

Udost臋pnij ten post