Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znalazłam sie w złym polozeniu

wymyślcie mi dwuwersową rymowankę o wiośnie !

Polecane posty

o wiośnie i o ptakach. licze na was, pomocy:( bo moja wena sie wyczerpała:(

Gość kandydat do Nobla
ja zaczynam idzie wiosna a u sasiada w ogrodzie sosna w pelni rozkwita rzecz to niesamowita

Gość ewfwe4rf
Kwiaty rozkwitają ptaszki sobie spiewają a ty powinnaś być wesoła bo za kilka miesięcy kończy się szkoła :D

Gość srk prptk
wczesną wiosną ptaki nam rosną. miło przyglądam się wiośnie na pewno mi ptak urośnie. :D :D :D

ej to ma byc dla dzieci z podstawówki!!!:)

Gość nokhsaewka
Wiosna cieplejszy wieje wiatr wiosna już mi przybyło lat wiosna rozkwita kwiat wiosna zaraz nadleci jakiś ptak no i jak?

Gość she24
Kiedy kwiaty nagle rosną, i ptaki ćwierkają kiedy słońce świeci wiosną, dzieci po ogrodach hulają

Gość she24
wiosna,wiosna słońce świeci do okoła pełno dzieci wiosna,wiosna juz nadchodzi nawet ptak po drzewie chodzi

Wiosno jak dzisiaj wstalem, to twe piekno ujrzalem. Chcialem wyjsc na dwor i pojsc z Toba w tany, niestety jeszcze nie bylem ubrany. Ludzie na policje by zadzwonili, a przy kto wie, moze nawet pobili. Wiosno kochana jesli nie chcesz bym popelnil ta zbrodnie, pozwol mi zalozyc chociaz spodnie. Zaloze tez koszulke i sweterek, by nie przewial mnie wiaterek. To dopiero poczatek Twego panowania, a moja twarz juz jest uradowana. Cholera mialo byc 2 wersy, a troche polecialem z fantazja:p

Gość trolllllejbus
dziś w duszy mojej wiosenny kwiat rośnie gdyż ust Twych ciepło poczułem na mosznie.

Gość trolllllejbus
napisałem wyżej jako srk prpt

Gość a tak :P
była zima, był choład snieg :P priszła wiesna i sniega niet :) cwiety cwietut, pticzki pajut :P w ljes i w polje na zawod :)

Gość NiktNIEwiedział
Wiosna już w pełni można szaleć nim się nie ściemni tak bez bredni czy jesteśmy denni?napisze ją kocham nad życie a Wy już śpicie-marzycie?

Gość wiosny nie lubią tylko
Wiosna przyszła, wiosna przyszła, cóż za piękne chwile, wyleciała pszczółka z ula ugryzła mnie w tyłek!! A to wszystko przez mą siostrę, chyba ją uduszę, bo na spodniach mi wyszyła różowy kwiatuszek

Gość hihiehhh
kwiaty rozkwitają wiosnę wyczuwają Gdy wiosenne słoneczko zaświeci Cieszą się wszyscy dorośli i dzieci

Idzie wiosna, będzie draka, mam na ciebie luba smaka. Rozchyl uda swe solennie, Niechaj stanie się wiosennie!

Gość malakotka
Jest tyle pięknych wierszy o wiośnie. Czy naprawdę nasza młodzież musi zohydzić nawet ten wspaniały czas? Tylko bluzgi i prymityw im w głowie??? Wiosna nie znosi brudu, bałaganu i nudy. Wiosna ma skłonność do porządku. Zróbmy wiośnie przyjemność i posprzątajmy - najlepiej w każdym kątku.

Wiosna idzie polem lasem. Ciepłe słonko już nad dachem. Już skowronek zaczoł terle. Wiosna wiosna przyjeciele. Już stokrotka gdzieś zakwita. Będzie wiona no i kwita. Wszystkie łąki się zazielenią. Szarą zimę w wiosnę zmienią.

Gość el chulo.
Wiosna,wiosna,nima śniegu Także szosa nie jest śliska Jak co roku grube baby Wywalają swe sadliska

Gość zwiezle i na temat
Byc debilem fajna sprawa Znow zieleni sie murawa Kucasz sobie gmerasz w dupie Walisz kloca - ja to lubie

Gość uczennica 23 23 23 23
Przyszła wiosna. Ptaków śpiew rozległ się wśród młodych drzew.

Gość zwiezle i na temat
Wiosna przyszła, sprawdzam ptaka Będzie stał - na razie flaka

Gość zwiezle i na temat
Kiedy slońce mocno świeci Uciekają na plac dzieci W piaskownicy ch*j formują Co sprytniejsze cyce kulą

Gość zwiezle i na temat
Kiśnie ptaszek w klatce Domaga się wolności Pokażę go sąsiadce Dam jej trochę radości

Gość el chulo.
Jak co roku,o tej porze fajnie robi się na dworze chłop już w polu ziemie orze przyszła wiosna!-o mój boże Tylko zima posmutniała -czy tak bardzo w kość wam dałam?:( To nie prawda! krzyczą dzieci My lubimy jak śnieg leci

Gość JockerPlayGames
Przyglądan się wiośnie i ptak mi rośnie.

Chyba większość gości nie wie co to znaczy "dwuwersowy". Moja propozycja: Widziałam w tramwaju pierwszy wiosny znak Transwestycie wyjrzał spod spódnicy ptak

Gość gość
Kobieta chciala wiersz o wiosnie a wam ptak rosnie. I co z tego? Jak to bylo dawno temu ale wy tak podnieceni ze nie zauwazeni

Owszem, stary top, i nie wszystko dwuwersowe...no i coz tego? Idzie wiosna:) dzis widziałam swieże zawiązki lisci na krzakach dzikiej rózy:)