Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .vkurzajevski.

DZIEWCZYNY !!!!!!!!! Co was najbardziej kręci w facetach ???????????

Polecane posty

Gość .vkurzajevski.

Pytanie dotyczy wyglądu zewnętrznego. Wiem, że często charakter jest dla Was ważnijeszy ( dobrze to o Was świadczy ) ale nie ukrywajmy, że wygląd zewnętrzny też się liczy. Tak samo jak facet lubi popatrzeć na kobiecy tyłeczek czy biust tak samo kobieta czuje dreszcze gdy zobaczy dobrze umięśnionego faceta bez koszulki albo gdy ten odsłoni swoje wyrzeźbione łydki na plaży ... Wolicie szczupłych chłopaków czy może tzw. miśków ? Przeszkadza Wam brzuch u faceta ? Jak działają na Was ramiona u faceta ? Wolicie płaski tyłek czy taki bardziej wypięty ? :D Lepszy silny facet ( duże mięśnie klatki czy bicepsów ) czy wyrzeźbiony : kolarz, akrobata ? Podajcie też przedział wzrostu jaki Wam odpowiada.

Gość ja tez kocham KLICZKÓW
ideal z wygladu Vladimir Kliczko mmmmmmmmmm facet ma wygladac jak facet a nie jak ciota Vladii :*:*:*:*:*

Gość musi być wysoki
min.180cm

Gość .vkurzajevski.
Świetna odpowiedź, jestem mile zaskoczony. Może poprostu podajcie nazwiska facetów :D Ozywiście tych znanych :D Foty wklejcie aby było jeszcze jaśniej ;)

Gość rabbit junk
brzuch definitywnie odpada! facet powinien mieć trochę mięśni (ale bez przesady) i być silny, a ramiona szerokie, w które można się wtulać i czuć tak drobno przy nim :) sama mam 172cm, więc wzrost około 182 byłoby najlepiej (w zasadzie może mieć nawet 173cm, byleby nie był niższy ode mnie) sylwetka wysportowana jest najlepsza :) sama dbam o formę i jestem szczupła, więc podoba mi się to u facetów

faceci zaczynają się u mnie od 190cm. i najbardziej podoba mi się taki skandynawski typ urody.... ah, bo się rozmarzę :)

Gość dla mnie zdecydowanie
inteligentne spojrzenie

clumas -> czyli jakieś 1% lub nawet mniej mężczyzn uważasz za atrakcyjnych? ;D

Gość aaaaaaaaaaaaassaaaaaaaaaaaaaa
min. 180 cm waga tez musi byc konkretna, nie mowie o grubasach, ale wole juz nieco grubszych niz chudych (chude nogi u faceta sa okropne) nie musi miec nie wiadomo jakich bicepsów i kaloryfera, nawet nie lubie takich przesadnie umiesnionych... lubie ciemnowłosych, blondyni juz mnie tak nie kreca

Gość March 2012
Mnie kręcą oczy. Muszą byc brązowe. Facet brunet, z pięknym uśmiechem, wysoki koło 1,90. Musi miec poczucie humoru, być niezależny, pewny siebie, inteligentny. Wysoki, szczupły, aczkolwiek jak bedzie nieco misiowaty tez mi nie przeszkadza. Mój ideał to George Clonney i Clive Owen. p.s. ostatnio niestety podoba mi się facet z niebieskimi oczami, ale brunet i tak do końca nie jestem przekonana :p

aaaaaaaaaaaaassaaaaaaaaaaaaaa -> ale jak już będzie miał 179 to już się nie nadaje mimo iż wszystko inne było by ok? :P

Zdecydowanie nie podobają mi się umięśnieni faceci, wolę szczupłych. Tak od 170 cm w górę. Ale i tak największe wrażenie robi na mnie zapach faceta, jego oczy, konkretnie rzęsy i dłonie. Na resztę prawie nie zwracam uwagi. No i chyba w życiu nie patrzyłam na to jaki facet ma tyłek. Zupełnie mnie to nie interesuje.

Gość aaaaaaaaaaaaassaaaaaaaaaaaaaa
179 tez ;) ale mniej nie!

zarost duże dłonie oczy tylko i wyłącznie wysportowana, umięśniona sylwetka. wzrost: nie mniej niż 185 :P

1. Miski 2. Brzuch mi nie przeszkadza 3. Ramiona?? Maja byc silne a nie wic sie jak patyczki na wietrze :) 4. Tylek.. Jakos strasznie nie zwracam na to uwagi.. Ani na lydki :) 5. Stanowczo silny!!!! 6. No zeby byl wyzszy niz 180

any wish come true... I jak na ta wyliczanke pojawil sie RRRROOOOOMAAAAANNNN!!

Gość la roche posay. te
a ja ci powiem co mi sie nie podoba u facetow, duzy tylek, brudne ręce, brak zębów, chamstwo. nie cierpię też dlugich wlosow brrrrrrr:)

dla mnie to nielogiczne mówić że mężczyzna zaczyna się od 180cm to tak jakby powiedzieć że kobieta zaczyna się od miseczki E. Rozumiem ze kobieta może szukać wyższego od siebie (co wynika z instynktu "że facet ma bronić kobiety") ale że 180 jest ok ale 178 już nie, mimo iż sama ma 160, trochę to nieracjonalne ;]

porównujesz 180 które jest niemal średnim wzrostem to miseczki e która jest rzadka? niezbyt trafne porównanie.

no to miseczka D jest bardziej "popularna" ale mniej niż połowa ma taką lub większą.

Rooomanieee czystyyyy.... A coz moze mi chodzic po glowie??? :D Levvi... No to ze mna wszystko ok bo mam F

Levi hipokryto 😴 nie chcę wytykać palcami kto cały czas pisze o wielkich kobiecych tyłkach i masywnych udach. to tylko indywidualne preferencje, trochę obiektywizmu.

pijany kjójićek -> tylko że ja nie skreślam kobiety jeśli będzie miała małą pupę.