Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .vkurzajevski.

DZIEWCZYNY !!!!!!!!! Co was najbardziej kręci w facetach ???????????

Polecane posty

Gość bezczelny typie
silne ramiona, sylwetka-" trójkąt" duże oczy mały,okrągły tyłek krótkie włosy proste, białe zęby wzrost- od 175 cm wzwyż(sama mam 163)

Gość sdffgdfgffdh
tak szczerze to ja na ksztalt posladkow nigdy nie zwracalam uwagi, po prostu biodra muszą byc waskie. facet z szerokimi biodrami i waskimi ramionami jest dla mnie aseksualny.

Gość zielone jabłuszko 13
koniecznie wielkie szerokie ramiona, duże dłonie Włosy bardzo króciutkjie albo całkiem zgolone Naturalnie umieśnione ciało jak u sportowca a nie przez żarcie jakiegos dziadostwa No i od zawsze podobali mi sie bruneci o ciemnych oczach i kwadratowa szczeka No i jakby jeszce mial doleczki w policzkach to po mnie :) Tatuaze i kolczyki w uszach jak najbardziej wskazane :) No i zaden wypacykowany lalus nigdy!!!! to ma byc facet zkrwi i kosci od ktorego bije testosteronem Ma byc gosc z zasadamim, odpowiedzialny z poczuciem humoru I tak naprawde gdybym takiego spotkala to to czy cylcy blondynn czy brunet mialabym daleko gdzies Zbigniew Bartman, bracia Klitschko, Til Schweiger tacy faceci to dla mnie prawdziwi mezczyźni!!!