Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rvgbrevtertert

Czy czujecie po portfelach ze od 2011 roku Polska jest wsrod najbogatszych panst

Polecane posty

Gość wieczni malkontenci
nigdzie się nie uczyłem za wyjątkiem tematu w którym miałem wątpliwą przyjemność dyskutować z tobą o tym czy ktoś zarabia 4 tysiące. po tym temacie wyrobiłem sobie zdanie że jestes pisowsko radiomaryjnym oszołomem który bredzi w koło jedno i to samo. może ci za to płacą, może jesteś takim frustratem jak mohery po 60, może ten testosteron niespuszczany z jajec tak ci mózg uciska, w każdym razie dyskusja z tobą nie ma sensu bo jestes niereformowalny. nic do ciebie nie dociera jak i do reszty kaczogrodu. co by nie napisać zawsze na końcu pojawi się argument, że to wina tuska mimo że dyskusja zazwyczaj nie jest ani o kaczorze ani o tusku. piszesz o tym że większośc ma bogactwo więc statystyka kłamie.na argument że u nas to niby bogactwo przekłada się na nadzwyczj dużą liczbę ludzi w przeciwieństwie do innych państw to znowu wyjeżdzasz z tuskiem i tym ile długów narobil. mam w dupie tuska, kaczora i ciebie, więc jeśli dyskusja nie jest merytorczna szkoda tracić na nią czasu. niech sobie pisowscy klakierzy zarobią bo w ostatnich latach można zauważyć na wielu forach te same zdania i fragmenty artykułów wklejane przez ludzi w ramach pro pisoweskiej propagandy. jedynym wytłumaczeniem dla mnie jest to że wam za to płacą bo nikt nie marnuje swojego czasu na gadanie ciągle o czymś co kopiuje. w niezależnej się pojawi artykuł i natychmiast cały internet jest zalewany tymi bredniami które czytają promile. klikasz na dowolny artykuł i w komentarzach zawsze człowiek trafi na opisy jak to w islandii wspaniale zadziałała demokracja itd. gdzie nie kliknąc to jakiś fanatyk kaczora wyskakuje. weż się lepiej przygotuj na kwietniową imprezę tam pokrzyczysz jaki to tusk bee bo nie sądzę aby ludzi wypowiadających się w każdym temacie to interesowało. zrozum wreszcie że świat dla większości nie kręci się wokół smoleńska, tuska i jarosława polske zbaw kaczyńskiego. ludzie ich wszystkich i brzoze w smoleńsku mają tam gdzie światlo nie wpada. jeśli ci za to płacą to załóż tematy poproś aby klikali i wpisywali dowolny ciąg znaków a na pewno wykażą się empatią i pozwolą ci zarobić :D

Gość tak jest tak biednie
chyba jebany kmiocie nie wiesz nawet o czym mowisz? Gdzie ty kurwo mieszkasz w obwodzie kaliningradzkim, zamkneli cie w szopie i od 1976 roku nie wychodziles? Wez sie obudz wyjdz na ulice, przejdz po miescie. Nie wiem rzuc te kule usiadz na wozek inwalidzki i pojezdz i zobacz jak jest. Nie pisze tego dlatego zeby tepemu kurwa tusekowi zrobic przyjemnosc tylko wkurwiaja mnie takie mendy co tutaj pisza jak to jest im zle a pozniej ide na miasto i pelno nowych drogich samochodow stoi, ide do tesco czy gdziekolwiek indziej i ludzie sobie delizjoza rozne do koszykow wpierdalaja stoje dzisiaj przy kasie miaem zakupy za 80 zl to bylem najubozszy przede mna placili po 400 500 itp. Zwrocilem uwage na ten ryz bo wiem ze jest drogi dlatego zapamietalem ale pelno innych luksosow tam mieli i ty mi tepaku bedziesz pisal ze jak propagande uprawiam, tzn ze juz jakies przywidzenia mam musze sie leczyc na oczy. rok temu uzbieralem z dziewczyna na wyjazd chcielismy wykupic wycieczke do egiptu to laska z biura podrozy z galerii w markecie powiedziala sorry ale juz nie ma zostaly tylko jakies tam chujowe do chorwacji itp za 1200 zl a tamte po 2500 itp byly wykupione czaisz???? Kolo mnie wybudowali mieszkania 6 kola za metr, juz tam mieszkaja ludzie miesiac po wybudowaniu kapujesz? wiec co ty mi tu pierdolami smierdzisz kmiocie jeden co ty kurwa myslisz ze ja jestem taki tepy jak ty i cala twoja zafajdana rodzina ze siedze kurwa gdzies zabity deskami i nie wiem co sie na swiecie dzieje?

oczywiście że ta dyskusja jest o tusku. jest o hienach które po okrągłym stole stworzyły u nas "kompradorski kapitalizm" w którym cały naród haruje po to żeby nieliczni (jak miro, rysio i zbysio) mogli spijać śmietankę. nie wiem czy jesteś po prostu sprzedajnym ścierwem które za pieniądze uprawia tu "propagandę sukcesu" podczas gdy nasza rzeczywistość to coraz wyższe ceny, podatki, długi i perspektywa dożywotniej pracy bez prawa do emerytury lub z emeryturą głodową. a może jesteś tym kogo lenin nazywał "pożytecznym idiotą". to zresztą nie ma znaczenia. ważne jest że z takim zaangażowaniem bronisz tych hien żerujących na naszym kraju. brzydzisz mnie, śmierdzielu.

Gość wieczni malkontenci
Zwrocilem uwage na ten ryz bo wiem ze jest drogi dlatego zapamietalem ale pelno innych luksosow tam mieli i ty mi tepaku bedziesz pisal ze jak propagande uprawiam, tzn ze juz jakies przywidzenia mam musze sie leczyc na oczy - masz całkowitą r4ację każdy może wyjśc do sklepu i zoabczyć czy przyjeżdzają tam ciągle jedni i ci sami czy nie. nie twierdzę że to zasługa tuska że ich stać an te samochody i zakupy bo to bzdura ale stwierdzam jak jest. dyskusja z ofermami i innymi nie ma sensu oni udają że tego nie widzą bo im pewnie za to płacą. nikt nie jest tak głupi aby tego nie widzieć widocznie zarabia w ten sposób na życie. w przeciwnym razie jakiś argument by do nich dotarł.

Gość marry meeee
"ludzie ich wszystkich i brzoze w smoleńsku mają tam gdzie światlo nie wpada." :D:D:D

ludzie ryz z uncle bens to nie sa luksusy:O wy luksusow nie widzieliscie, nie macie pojecia o normalnym zyciu, na poziomie:O

marry meeee "ludzie ich wszystkich i brzoze w smoleńsku mają tam gdzie światlo nie wpada."" a to tylko swiadczy o tym, ze mamy spoleczenstwo polglowkow i ignorantow, bo dziwne okolicznosci smierci prezydenta i innych 'waznych" osob powinno zainteresowac ludzi.

no nie wiem czy nie luksus. niedługo luksusem będzie u nas lekarstwo bo jak PO zrobiło nam "narodowy program eutanazji" to do lekarza będzie się można dostać raz na pół roku a leczyć się będziemy chlebem zagniecionym z pajęczyną. to wszystko oczywiście w ramach dobrobytu. teraz moda jest na powrót do naturalnych metod to se powrócimy.

"Styczeń był kolejnym miesiącem, w którym odnotowano wzrost liczby bezrobotnych i stopy bezrobocia zarówno w stosunku do poprzedniego miesiąca, jak i do analogicznego okresu 2011 roku. Większa niż przed miesiącem, ale mniejsza niż przed rokiem, była liczba bezrobotnych nowo zarejestrowanych. Mniej osób niż w grudniu i styczniu 2011 r. wyrejestrowano z urzędów pracy. W końcu stycznia 2012 roku urzędy pracy dysponowały większą liczbą ofert pracy niż w grudniu i styczniu 2011 roku." http://www.stat.gov.pl/gus/5840_1446_PLK_HTML.htm to z tego dobrobytu ludziom się "nie chce pracować" zapewne.

Gość wieczni malkontenci
. brzydzisz mnie, śmierdzielu. - po tym można poznać klasę oponenta w dyskusji. mam wrażenie że twoje poglądy są związane z frustracjami w relacjach damsko męskich. tylko to tłumaczy taką agresję. na lenina jestem zbyt młody aby go pamiętać, tuska i jego długi mam w nosie bo każda partia obiecuje jeszcze więcej z pisem an czele. wiadomo że jak cos dadzą pokrzywdzonym przez los to ja za to zapłacę przez podniesienie vatu czy w inny sposób. jak pojawi się partia która będzie zabierała renty pełnosprawnym, emerytury młodym, zasiłki bogatym to na nią zaglosuję. tym które opowiadają ile to dadzą dziękuję niech dają swoje pieniądze, nie moje a wasz ojciec z torunia może jeżdzić na krowie mam to w dupie. ja wiele lat chodziłem na butach i obyłem się bez mercedesa :D mnie mercedes nie boli u nikogo a was boli u kazdego pod marketem za wyjątkiem tych którzy prowadzą go w sutannie.przynajmniej taki wniosek można wysnuć z tego co piszesz bo każdy bogaty to zło wcielone ale pisiory to mają prawo się obnosić z bogactwem. doradzam strzepać wacka, spuścić trochę hormonów to i glowa będzie lepiej pracowała i bynajmniej to nie jest kpina a dobra rada. jarkowi bym doradził to samo i reszcie frustratów też, a tuskowi aby rozdawał swoją kasę na swoje obietnice.

Gość offermie za komuny było lepiej
miał starych z układami

Gość texty niezle tu odchodza
:)

"Bezrobocie w Polsce: z pracą najgorzej od ośmiu lat" http://gazetapraca.pl/gazetapraca/1,90443,10937690,Bezrobocie_w_Polsce__z_praca_najgorzej_od_osmiu_lat.html kolejny objaw "dobrobytu i luksusu". to ci bezrobotni zapewne zakupują te mercedesy i jeszcze narzekają :D rozpowszechniający propagandę frajer który jeszcze niedawno co drugie zdanie ozdabiał "kurwą" będzie mnie uczył klasy. to dopiero zabawne :D

ale bzdury tu piszecie, wmawiacie ludziom ze powiedzieli cos, czeo nie powiedzieli albo nie umiecie czytyac ze zrozumieniem albo macie przygotowane odpowiedzi na wszystko i tak piszecie co wiecie a to w ogole ni sensu ni nonsensu.

i oczywiscie kazdy kto nie uwaza tak jak wy jest agresywny i wielbi rydzyka:O no smiac sie chce:O

Gość wieczni malkontenci
a to tylko swiadczy o tym, ze mamy spoleczenstwo polglowkow i ignorantow, bo dziwne okolicznosci smierci prezydenta i innych 'waznych" osob powinno zainteresowac ludzi. - tak wszyscy będą tropić tego który brzozę posadził(na bank zrobił to tusk na obozie zhp w młodosci). ja bym też dokładnie zbadał czy przy ostatniej katastrofie kolejowej ta sama grupa nie posadziła brzozy na torach, aby odwrócić uwagę opinii publicznej od nieudolnych rządów tuska i skierować na inny temat. tusk tak szybko się tam pojawił bo ta cała katastrofa tak samo jak ta w smoleńsku była zaplanowana. ten od zwrotnicy dlateog siedzi w psychiatryku bo poznał się na spisku i was też tam wsadzą bo wcześniej czy później do reszty zgłupiejecie.

akurat z komunistycznej nomenklatury to się wywodzi np nasza pierwsza dama i inni biorący udział w tworzeniu rzeczywistości III rp.

"ja bym też dokładnie zbadał czy przy ostatniej katastrofie kolejowej ta sama grupa nie posadziła brzozy na torach, aby odwrócić uwagę opinii publicznej od nieudolnych rządów tuska i skierować na inny temat. " naprawdę nie sposób wręcz uwierzyć że ktoś może być tak głupi. na 90 proc gość należy do "chłopców schetynowców" czy im podobnej formacji która ma nakazane udzielać się w internecie i wychwalać władzę jak to nas uszczęśliwia a ci którzy nie są uszczęśliwienie to głupcy, frustraci i oszołomy.

Gość offerma ty stary komuchu
wynos sie stad :D

nie ja nie moge, powiedzcie mi, czy wy naporawde jestescie tak ograniczeni czy tylko udajecie? bo to sie w glowie normalnie nie miesci ! NIE MIESCI!!!

Gość wieczni malkontenci
nie ma się czego uczepić to zawsze najłatwiej rodziców. nie zapomnijcie o tym że stary michnika był stalinowskim sędzią bo to motyw przewodni takich dyskusji :D nieważne co robiła komorowska czy michnik ważne kim byli ich starzy :D drogi ofermo myśląc tak jak ty należałoby dojśc do wniosku że twoi rodzice to prawiczek i dziewica(no bo czytając twoje poglądy inaczej być nie mogło tylko skąd ty się wziąłeś przecież in vitro nie popierasz). nie mam zamiaru cię atakować personalnie a skłaniam do refleksji nad swoim tokiem myślenia.

Gość offerma ty stary komuchu
a czy ty wogole masz wlasne oczy i mozg czy tylko postrzegasz kraj przez pryzmat jakis artykulow napisanych przez gimnazjaliste z "narodowcow" na kolanie? Moze wlacz wlasne myslenie a nie szprycujesz nas tutaj artykulikami dla niszy spolecznej. Chcesz zebysmy sie przy tym onanizowali modlili czy o co ci chodzi czlowieku?

no nieprawdopodobne że można tak piać z własnych przekonań. to trzeba by być zupełnie oderwanym od rzeczywistości. dlatego ja sądzę że ten sprzedajny skurwiel pisze to na zlecenie.

Gość wieczni malkontenci
na 90 proc gość należy do "chłopców schetynowców" czy im podobnej formacji która ma nakazane udzielać się w internecie i wychwalać władzę - nie mierz wszystkich swoją miarą :D gdyby mi płacili za pierdolenie w każdym twoim temacie to stworzyłbym sobie boot który by wpisywał się wszędzie że to wina kaczora i kasa wpływała na konto. jak masz namiary na taką pracę daj znać zawsze to parę groszy wpadnie. od nadmiaru głowa podobno nie boli.

Gość wieczni malkontenci
Chcesz zebysmy sie przy tym onanizowali modlili czy o co ci chodzi czlowieku? - gdyby to nie było tak powszechne i nie zalewało każdeog forum to też sądziłbym że oni się onanizują zakładajac te tematy i cytując argumenty z niezależnej.pl albo pranie mózgów niczym w sekcie albo satysfakcja z przynależności do grupy frustratów. jak człowieka nigdzie nie akceptują to szuka grupy podobnych sobie.

Gość anm3
oczywiscie instytucje miedzynarodowe bank swiatowy unia monetarna itp wszyscy klamia ze polska osiagnela to co osiagnela bo to przeciez za rzadow tusca jest, gdyby to bylo za kaczki a to co innego..

"nie mam zamiaru cię atakować personalnie a skłaniam do refleksji nad swoim tokiem myślenia. " rozjebałeś mnie normalnie frajerze tym tekstem. koleś który dopiero co pisał o mnie: "może ten testosteron niespuszczany z jajec tak ci mózg uciska" teraz będzie pozował na "merytorycznego dyskutanta" który "skłania mnie do refleksji". no co za pieprzone bydle. upewniam się w przekonaniu że to sprzedajna kurwa której za te teksty płacą po prostu. "czy o co ci chodzi czlowieku?" chodzi mi o to żebyś nie był frajerem czy innym baranem którego głaszczą prowadząc na rzeź. ja mówię o faktach. wzrost bezrobocia, wzrost podatków, cen, wzrost długów, marnotrawienie pieniędzy obywateli na jakieś przekręciarskie autostrady które rozsypują się jeszcze przed oddaniem do eksploatacji TO SĄ FAKTY. afery i malwersacje na poziomie ministrów TO SĄ FAKTY. i żeby pierdolić głupoty o tym jak jest zajebiście i w jakim dobrobycie żyjemy to trzeba być albo sprzedajną kurwą albo kompletnie wymóżdżonym matołem.

ludzie jestescie po prostu naiwni, ze widzicie mercedesy i drogi ryz to nie znaczy ze w polsce jest ok. znaczy tylko tyle ze sa "rowni i rowniejsi" i to tym rowniejszym dane jest zyc ok, chyba, ze jestescie jeszcze na utrzymaniu starych i naprawde nic nie wiecie o zyciu, a ze jeden z drugim tu krzyczy ze on ani na prawo ani na lewo i ma w dupie to swiadczy o waszej ignorancji bo jestes polakiem powinienes sie interesowac, miec jakies poglady. ale, ze trwa odmozdzanie spoleczenstwa, oglupianie, wciskanie kitow, w ktore tak latwo wierzycie to nie ma co sie dziwic, ze sa tego takie efekty. i oto mamy, zasrana inteligencje, ktorej jest tak dobrze a ci co im nie dobrze to nieuki i nieroby...(bo taak sztuka nic nie robic a miec siana w cholere ze wzgledu na nazwisko albo znajomosci czy inne uklady), ale jak ktos zapierdziela, rece zdziera i dostaje za to marne pieniadze, ledwo mu wystarcza na utrzymanie rodziny albo i nie starcza to juz jest nierobem...yhym komus sie udalo? po wielu latach ciezkiej pracy sie dorobic? uczciwie? super i chwala mu. ale taka osoba wie czym jest ciezka praca i zaczynanie od zera i napewno nie wciskalaby tu kitow, ze jest w polsce tak swietnie. a inteligencja wielce wyksztalcona i nowoczesna, swiecka i tolerancyjna, a jakze.

bo już nawet ci najbardziej fanatyczni wyznawcy tuska którzy głosowali na niego "bo jak nie to kaczor" przyznają że jest źle. że polityka tego rządu jest skandaliczna i oczywiście jej konsekwencje ponoszą zwykli obywatele którzy za wszystko muszą coraz więcej płacić i których czeka dożywotnia harówka bo o emeryturze to mogą zapomnieć.

Gość offerma ty naprawde jestes
zalosny. przykro mi to stwierdzic ale tak jest. Na bank jestes jakims typem ktory od lat z domu nie wychodzil, albo jakims odludkiem ktory nie widzi tego co sie wokol dzieje. Inna mozliwosc, mieszkasz gdzies w bieszczadach i do miasta czasem jezdzisz sobie tylko pod jakies gimnazjum zeby pozniej na polu strzepnac z krzyza. Na bank nie miales nigdy kobiety i ta nienawisc przeniosla sie na caly swiat, jestes pewnie juz stary i nie masz zadnych ambicji, zeby tylko ktos cos ci dal bo tobie sie nalezy, najlepiej jakby ci becikowe co miesiac wyplacali. Do tego rente, emeryture, pomoc socjalna zasilek i inne chuje muje. tylko kto bedzie na to twoje chulaszcze zycie pracowac?