Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 OlaCola

Jakie garnki ??

Polecane posty

Go艣膰 salsita
Dostali艣my z m臋偶em co艣 takiego na prezent: http://www.ceneo.pl/26079761 Do p艂yty niezast膮piona, po艂owa problem贸w z przyrz膮dzaniem odchodzi... Nic nie 艣mierdzi, nie zdziera si臋...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Marcheweczka1987
艢wietne! Chocia偶 zastanawiam si臋 jak to stoi ? Pod p贸艂miskiem nie do ko艅ca wida膰 jak...?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PannaAnna12
Fajne rozwi膮zanie bo z wokiem to zwykle ka偶dy ma k艂opot, a na p艂yt臋 indukcyjn膮 to ju偶 ca艂kowicie by艂o by trudno co艣 pokombinowa膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 erani
Zapewne opinie wyra偶aj膮 osoby, kt贸re nawet tych garnk贸w na oczy nie widzia艂y. Moja siostra ma taki zestaw i bardzo sobie go chwali. Dosta艂a go od te艣ci贸w w prezencie 艣lubnym i ju偶 5 lat jej s艂u偶y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kupi艂am garnek Philipiaka. Nie polecam nikomu! My艣la艂am, 偶e jak zap艂ac臋 tyle pieni臋dzy, na dodatek jak reklamuj膮 jego produkty gwiazdy to garnek b臋dzie super, a tu klops! Uchwyty poluzowuj膮 si臋, schodzi z nich farba a garnek przypala jak ka偶dy inny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak s艂ysz臋, 偶e kto艣 zachwala Philipiaka to przychodzi mi na my艣l tylko z艂y gust, s艂abe oczekiwania co do jako艣ci albo op艂acenie przez niego, 偶eby wypisywa膰 takie bzdury. To nie s膮 dobre produkty! Psuj膮 si臋 po kr贸tkim czasie, bo przepraszam bardzo ale miesi膮c za takie pieni膮dze to nie jest d艂ugi okres u偶ytkowania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie kupuj gar贸w Philipiaka! Niezadowolenie to zbyt s艂abe okre艣lenie na stan, w jakim by艂am po kr贸tkim czasie u偶ytkowania... A p艂acisz dwa razy tyle ile kosztuj膮 dobre garnki dobrej firmy. Wi臋c dzi臋ki ale ju偶 kupi膰 innej firmy, sprawdzonej i kt贸rej klienci s膮 naprawd臋 zadowoleni a nie takiej, kt贸rej pracownicy wypisuj膮 pochlebne opinie w internecie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Renata77
Mam gary Philipiaka z pokazu. Kole偶anka mnie wyci膮gn臋艂a, spodoba艂y mi si臋 i je kupi艂am. Na moje nieszcz臋艣cie ca艂y zestaw. A na nieszcz臋艣cie dlatego, 偶e garnki nie r贸偶ni膮 si臋 niczym od moich starych garnk贸w, kt贸re kosztowa艂y o wiele mniej. Og贸lnie wi臋c rzecz ujmuj膮c 偶a艂uj臋 jak jasna ... , 偶e kupi艂am te graty!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ankaa - co rozumiesz przez to, 偶e zbyt szybko si臋 zu偶ywaj膮? Wydaje mi si臋, 偶e nie mo偶na m贸wi膰 o zu偶yciu w przypadku tych garnk贸w. Mam komplet, kt贸ry stale poszerzam ju偶 od ponad roku i ani razu nie narzeka艂am na ich jako艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Philipiaka nie kupuj. Szczerze to nawet garnkami nazwa膰 tego nie mo偶na. Zwyk艂a zlepka tanich materia艂贸w w jaki艣 niby garnek i sprzedawanie za ogrom kasy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oboj臋tnie jakie granki kupisz pr贸cz Philipiaka (mam i nie polecam!) to b臋dzie dobrze :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najlepiej kupi膰 zwyk艂e garnki w jakim艣 sklepie. Ja kupi艂am te od Philipiaka. By艂am na pokazie i tak zachwalali je, a najgorzej te偶 nie wygl膮daj膮, 偶e da艂am si臋 skusi膰. Po nieca艂ych czterech miesi膮cach nie mo偶na by艂o w nich gotowa膰. Walczy艂am dwa miesi膮ce z firm膮, 偶eby odst膮pi膰 od umowy, bo mnie oszukali zwyczajnie to nic nie ugra艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przecie偶 to ko艂o AGD nawet nie sta艂o. Bardzo s艂aba jako艣膰 wykonania, w sumie wygl膮dem te偶 nie zachwycaj膮. Nigdy nie kupi艂abym czego艣 z pokazu Philipiaka, kole偶anka si臋 nacie艂a i to konkretnie :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
5 miesi臋cy po zakupie garnk贸w firmy Philipiak posz艂am do zwyk艂ego sklepu i kupi艂am komplet garnk贸w za 350 z艂. Gotuje si臋 w nich tak samo jak w tych Philipiaka a przynajmniej po d艂u偶szym czasie nadal wygl膮daj膮 艂adnie a nie jakbym je mia艂a 10 lat :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja si臋 przerzuci艂am z Philipiaka na zwyk艂e garnki. Kupi艂am trzy za 270 z艂 i s膮 zdecydowanie lepsze ni偶 te philipiakowe. Przynajmniej wygl膮daj膮 po roku tak jak powinny a nie jak wyci膮gni臋te ze z艂omowiska :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam taki zwyczaj, 偶e zanim zdecyduje si臋 na zakup sprawdzam opinie, wiadomo komplet garnk贸w nie jest najta艅sz膮 inwestycj膮, O tym producencie nie ma nic pochlebnego :/ Pan Philipiak chyba nie dba o swoich klient贸w, widz臋 cz臋ste komentarze o reklamacji...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem zaproszona na pokaz w weekend teraz wiem, 偶e nie ma sensu i艣膰, te wszystkie opinie jasno i wyra藕nie m贸wi膮, 偶e firma jest niepowa偶na, dobrze, 偶e s膮 takie tematy s膮 wci膮偶 aktualne!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marta Kowalewska
Witam, Pozwol臋 sobie odpowiedzie膰 na post Ankkaa. Mi艂a Pani, naczynia Philipiak wykonane s膮 z najwy偶szej jako艣ci stali szlachetnej. Nie ma takiej mo偶liwo艣ci, aby stal si臋 "zu偶y艂a". Je偶eli ma Pani co do tego jakiekolwiek w膮tpliwo艣ci, ch臋tnie pomog臋 w ich rozwianiu. Pozdrawiam, Marta Kowalewska Online Ekspert marki PHILIPIAK

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marta Kowalewska
Witam, Pozwol臋 sobie odpowiedzie膰 na post dotycz膮cy reklamacji. Reklamacje zdarzaj膮 si臋 w ka偶dej bran偶y i dla wszystkich produkt贸w. Zapewniam, 偶e te kierowane do nas rozpatrywane s膮 bardzo starannie. Pozdrawiam, Marta Kowalewska Online Ekspert marki PHILIPIAK

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pani Marto, Ile taki pokaz trwa i przede wszystkim kto go prowadz?:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oczekuj臋, 偶e je艣li kupuj臋 gary za kilka tysi臋cy z艂otych to reklamacja jest ostateczno艣ci膮, zw艂aszcza, 偶e na pokazie opisywane s膮 jako niezniszczalne i niezwykle trwa艂e :/ mam komplet, reklamowa艂am go ju偶 3 razy w ci膮gu 6 miesi臋cy, jak dla mnie to du偶o. Druga sprawa, 偶e sw贸j zestaw kupi艂am na pokazie, a okazuje si臋, 偶e nowe garnki mo偶na kupi膰 na allegro znacznie taniej :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na pokaz i艣膰 nie warto, przez 2,5h wmawiaj膮 Ci, 偶e garnki s膮 gwarwncj膮 wszystkiego co najlepsze w Twoim 偶yciu, troch臋 s艂abo, gad偶ety z Chin te偶 nie s膮 szczeg贸lnie zach臋caj膮ce, ani filmik z Okrasa w roli g艂贸wnej. By艂a, widzia艂a, nie polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na innym forum wyczyta艂am, 偶e garnki t艂oczone s膮 w CELSIE z chi艅skich materia艂贸w, jak taki komentarz ma si臋 do w艂oskiej jako艣ci? Mo偶e jednak plotki o tym, 偶e garnki philipiaka s膮 bardziej chi艅skie ni偶 w艂oskie s膮 prawdziwie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja jestem zadowolona z produkt贸w PHilipiaka. Cena do艣膰 wysoka, ale p艂acimy za jako艣膰, o czym mo偶na si臋 przekona膰 ju偶 podczas pierwszego u偶ytkowania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
uhm widz臋, 偶e osoby odpowiedzialne z PR firmy dzia艂aj膮 na forach, szkoda, 偶e nie ma z firm膮 takigo kontaktu bezpo艣redniego :/ czy kto艣 reklamowa艂 gary? co zrobi膰 je艣li powierzchnia uleg艂a zniszczeniu w trakcie gotowania? podchodzi to pod reklamacj臋, je艣li u偶ytkowa艂am garnki we w艂a艣ciwy spos贸b? Nie mog臋 dodzowni膰 si臋 na t臋 艣mieszn膮 infolini臋!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jakie garnki? Na pewno nie philipiak, z presti偶em nie maj膮 nic wsp贸lnego, z jako艣ci膮 jeszcze mniej, nie wiem czemu skusia艂am si臋 na ten zakupu, teraz zosta艂am z kredytem i garnkami jak z chi艅skiego centrum handlowego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja z kolei sercem jestem za szklanymi (ze szk艂a borokrzemowego). Ekologia, brak jakiegokolwiek wp艂ywu na organizm no i efekty gotuj膮cych si臋 potraw - spektakularne...Ma jak ka偶dy materia艂 swoje minusy ale i tak uwa偶am 偶e ka偶dy powinien mie膰 w domu chocia偶 jeden taki garnek :)zajrzyjcie np. na sklep-termisil.pl tam s膮 szklane naczynia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jestem ciekawa jak d艂ugo jeszcze b臋d膮 te pokazy z okras膮 urz膮dza膰, oczywi艣cie okras臋 obejrzymy sobie na filmiku :P m臋czy mnie ju偶 odbieranie od nich tych telefon贸w, strasznie upierdliwi, dla nich s艂owo "nie" znaczy "zadzwo艅 potem", masakra!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mnie si臋 ich pokaz w og贸le nie podoba艂, du偶o szumu o nic, tego okras臋 z filmiku przebolej臋, ale takie kompletnie bezbarwne podej艣cie prowadz膮cych do ca艂ego pokazu, jakby艣my ich zmuszali do tego, 偶e musz膮 co艣 m贸wi膰, by艂o nie do zaakceptowania, zw艂aszcza, 偶e do kupna gar贸w zach臋cali wr臋cz natarczywie....

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰