Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżetlemen

Gdzie się podziały prawdziwe damy??

Polecane posty

oczywiście mam na myśli dawanie dłoni do ucałowania dżentelmenowi :classic_cool: ale tak mało jest dżentelmenów :P może i lepiej, gdyby każdy mi łapy obśliniał... :o

fiku ...dziecko drogie myślisz , ze ja mam czas na tłumaczenie każdego aspektu? wiem , ze chcesz tylko same odpowiedzi sama pisząc zdawkowo , najbardziej jak się da, ale to widocznie Twoja cecha - dużo formy , mało treści...💤

heh wręcz przeciwnie - bo humanistka posiada ogromną treść , jest jak wielka książka

nie humanistki tez posiadają treści tylko zaszyfrowane i niedostepne dla zwykłego śmiertelnika ;)

racjonale maja tylko np.ścisłe wzory i schematy wg których jadą w życiu , są to wzory ograniczone , wpojone lub wykute.... humanistki są poza wzorami ścisłymi ...

wzór to tylko wynik uboczny ciągu rozważań logicznych i dedukcji, tu trzeba nie lada wyobraźni by pojąć koncepcję!

dlatego często wzory nakreślają humaniści , by racjonale mogły się w nich ograniczyć :P

humaniści nie potrafią skonkretyzowac mysli, nie myslą też abstrakcyjnie, skupiają się na tym co przyziemne i ludzkie (stąd humaniści) :)

humaniści nie potrafią skonkretyzowac mysli, nie myslą też abstrakcyjnie, skupiają się na tym co przyziemne i ludzkie (stąd humaniści) sama piszesz teraz od rzeczy , naprawdę bełkot - wyobraźni i abstrakcji nie mają racjonale

Gość fikumiku to bot
"fiku mikuuu humaniści nie potrafią skonkretyzowac mysli, nie myslą też abstrakcyjnie, skupiają się na tym co przyziemne i ludzkie (stąd humaniści) " Takie coś mógł napisać tylko bot, także jak jej odpowiadacie na tą prowokację, jesteście gorsi niż boty. Żegnam.

matematyka to tylko córka filozofii , a więc filozofia we wzorach , tak więc tylko jej poddana 💤

Gość dzieciarnia forum
Fiku miku to królowa botów, botów, botów... bawcie się z botem dalej gimbusy.

Gość dzieciarnia forum
Fiku miku to królowa botów, botów, botów... bawcie się z botem dalej gimbusy.

matematyka to narzędzie dla inżynierów, biologów, fizyków, chemików, ... filozofia to narzedize dla marudnych facetów którzy myślą że laniem wody komus zaimponują 🖐️

skąd wiesz , Fiku miku to królowa botów, botów, botów... bawcie się z botem dalej gimbusy. skąd wiesz , że to bot?

matematyka to narzędzie dla inżynierów, biologów, fizyków, chemików, ... dla fili to tylko poddani , więc marne przykłady - czyli tak naprawdę tytuły, zagubionych maniaków własnego ego, hołdujących matematycznej mamonie... filozofia to narzedize dla marudnych facetów którzy myślą że laniem wody komus zaimponują lać wodę trza umieć , by nikomu nie zaimponować...

rozważania filozoficzne go do tego doprowadziły raczej skrót schematu ...

Do mnie przemawiają konkrety, nie nigdy niekończące sie rozważania :) P.S.: wybierasz się na koncert w kwietniu?

nie...nie mam czasu.... oni mi nigdy nie pasują w terminie , dlatego nie widziałem ich na żywo

Gość jolkajolkapamietasz
Pracuję w restauracji i jak widzę, jak się kobiety wykłócają z facetami, ze rachunek na pół to mi się śmiać chce. To tak jakby ściskały go za jaja mówiąc "Ja tu rządzę". A potem będą płakać, że nie dostaą prezentów i kwiatów. Jak mają dostawac, jak facet mysli, że wszystko płaci się na pół ;)_