Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wesolawdowa

Seks z kilkoma facetami naraz

Polecane posty

Gość AnderaPamelson
ja tylko uprawiam sex na kilka frontow, na przyklad ostatnio jeden mnie brał analanie drugi tradycyjnie a trzeciemu robiłam loda

Gość trzezwomyslacy
O takich przygodach marzy wiele kobiet!

nie ma znaczenia ilu facetow.....wazne by mieli badania na hiv i na wenery...

Gość trzezwomyslacy
Takie nie zwracają uwagi na to, ważne. że mają przyjemność.

Gość Gablinka
U nas w liceum to standard. Oczywiscie chlopaki wola jak jest 2k+m ale czesciej jest chyba 2m+k.

Gość kra-m
To ilu kolegow juz zaliczylas?

Gość Gablinka
Wiekszosc z klasy i kilku z sasiedniej. Mamy klucz do schowka przy sali WFu i tam sie spotykamy na materacach.

Gość lklklkloi
Wdowko, czy w dalszym ciagu ujezdzasz tych ogierow?

Gość kochaniutka3
Zazdroszczę jej, też bym tak chciała.

dajcie spokój, pani gwałciła panów od przedszkola :D

Gość fiutklo8
Czy ktos mial podobna przygode?

ahhaha "byłam z czterema facetami 21-30L, mogę powiedziec przyjaciółmi od seksu. Znamy się już kilkanaście lat" a tego 21 latka to kiedy poznałaś? jak on był w podstawówce kurwa padłam ze smiechu

Gość gość
Kilka lat temu miałam taką zabawę z kolegami nie mając chłopaka.Po tym seksie jeden z nich jest moim mężem. Taki seks jest dużo lepszy gdy przebiega bez gumy ale zawsze jest ryzyko że ktoś coś złapie. Ale uczucie zalanej cipki i gdy kolejny wchodzi jest ogromne.

Gość gość
Ja nie mogę swego namówić ani na seks z kochankiem lub obcą parą.

Gość gość
Wszystkie kobiety to k***y

Gość gość
17.19 tylko uważaj bo mój się chętnie zgodził lecz pod warunkiem gdzie chłopak będzie miał dużego. Doszło do tego seksu i ledwo się we mnie wbił i miałam mocny orgazm. Ale po drodze lekko krwawiłam okazało się że do końca mnie rozdziewiczył bo chłopak ma długiego lecz cieńkiego.

Gość marlyna 33
To straszne, ma cienkiego powiadasz. Niesamowite :classic_cool:

Gość gość
raz takie coś zrobiłam. Wszyscy w zasadzie obcy, choć z szerokiego kręgu z pracy. Szkolenie średniego personelu z różnych firm i miast. Przy okazji omawiania zaufania do członków zespołu prowadzący wspomniał, że u innych nacji, nieco bardziej swobodnych od nas jednym z elementów kształtowania wzajemnej rzetelności i zaufania są wspólne wypady do spa i sauny. Nawet niekoniecznie zupełna nagość, ale już bliskość w wodzie w skąpych strojach buduje poczucie więzi. Potem sobie żartowaliśmy, że moglibyśmy spróbować poczuć się jak europejczycy (nawet papa Smerf jest europejczykiem) i pójść razem do sauny. Potem tak już poszło - krok po kroku - z każdym odważniejszym krokiem naprzód towarzystwo się uszczuplało. W końcu zostałam tylko z dwiema innymi kobietami i siedmioma facetami z ręcznikami położnymi na kolanach, my już z odsłoniętymi piersiami, oni namawiający na dalej, my droczące się że skoro odsłoniłyśmy piersi to oni powinni też coś więcej pokazać. Sauna infrared więc wszystko dobrze widać. Przedłużałam moment wyjścia, żeby ustalić że nie ma krygowania się z ręcznikiem. Naszła mnie ochota po prostu zaprezentować się zupełnie nago, byłam ślicznie wydepilowana z pozostawieniem przewrotnego paseczka lekko pofarbowanego na fiolet. Wyjście - emocje i eksplozja swobody i nieskrępowania, trafiliśmy prosto na basenik z jacuzzi - 6-cio miejscowe. Jeden facet odpadł, szybka propozycja, że miejsc jest akurat - oni siadają i na zmianę biorą nas jakby na kolana. Czułam się niesamowicie siadają obejmowana z niby przypadkiem dotykanymi piersiami, z błądzącym co i co rusz innym penisem po pośladkach. Zapragnęłam poczuć je w sobie - każdego po kolei. Zerknęłam na pozostałe dziewczyny, zobaczyłam że one również są miękkie i zwolniłyśmy tempo zmian w kółeczku, umożliwiając staranniejszą wędrówkę penisom. Nie mogłam powstrzymać głębokiego westchnienia jak pierwszy z nich zaczepił się w sedno mojej szparki, wstrzymał się nieco czekając na moją reakcję, ale ja zamiast uciekać po prostu pomału opadałam aż cały mnie wypełnił. Potem już było tylko coraz ostrzej i bardziej bezpośrednio. Wspomniałyśmy tylko o jednym ograniczeniu - nie do pupci, tak ze względów estetycznych. No i było super, super, super.

Gość gość
Mnie temat też kręci i raz namówiłem żonę na trójkąt z kolegą, było cudownie. Wcześniej sam zadawałem sobie pytanie dlaczego? Dlaczego chcę aby inny facet uprawiał sex z moją żoną. Postanowiliśmy spróbować i podczas tego spotkania poznałem odpowiedź na moje pytanie. W moim przypadku okazało się iż pragnę tego penisa równie bardzo jak ona. Widok dużego, twardego i nie mojego penisa w ustach mojej żony doprowadził mnie do szaleństwa, nie mogłem się powstrzymać żeby go nie dotknąć, i zrobiłem to. Oboje byli w szoku ale nikt nie protestował. Pierwszy raz w życiu w wieku 30 lat dotykałem innego mężczyznę i bardzo mi się podobało. Bawiliśmy się we troje całą noc we wszystkie możliwe sposoby. I tak zazwyczaj jest że do takich zabaw kieruje nas nasza ukryta biseksualność. Teraz namawiam żonę na zabawę z kilkoma panami na raz ale ona się boi i ciężko jest znaleźć odpowiednich kandydatów. wszystkim którzy się tak bawią gratuluję i popieram

Gość gość
Musisz mieć chłopaka, który po takim seksie nie będzie miał problemu że Cię mieli inni faceci i widział jak to się odbywało. Oczywiście zdrada poza chłopakiem to ohydne. W naszym przypadku byli to koledzy dwóch moich i dwóch chłopaka. Po tym jednorazowym seksie gdzie z moim chlopakiem bylo ich pięciu. Długi czas po seksie chłopak był mocno pobudzony seksualnie. Kochaliśmy się kilka razy dziennie i po pół godzinie już mu stał. Po miesiącu dopiero zaczęło opadać podniecenie. Dopiero gdzieś po roku wróciło do normy nasze życie seksualne.

Gość gość
Z kilwoma to nie mialam stycznosci ale dwuch czarnych to mnie przeoralo ze po wszystkim przez moment to mi sie nic nie chcialo tak mnie pchizda bolala ale na drugi dzien to znow mnie dupczyli ile chcieli

chciał bym doswiadczyć coś takiego , z dwiema paniami miałem juz przyjemność uprawiać sex

Gość gość
Nas zainspirowała znajoma do seksu grupowego z nimi ona i mąż. Jest to dość niecodzienne przeżycie zwłaszcza dla nas gdzie ani ja ani mąż nie mieliśmy seksu z innymi. Gdy nastąpiło spotkanie seksualne to oni szybko wyskoczyli z ciuchów. My mieliśmy troszkę blokadę ale jakoś poszło mąż miał długiego opadnietego kochanek miał twardego i stojącego. Gdy kochanek złapał mnie dość ostro za krocze i zajęczałam a mężowi natychmiast stanął i podeszła kochanka się nim zająć. Potem już poszło dość szybko bo również wszedł ostro do suchej cipki ale po chwili byłam mokra i szybko doszliśmy oboje do wytrysków. Mąż gdy skończyliśmy zabrał się za kochankę ale ona miała szybko orgazm mąż mimo to nie miał wtrysku i dalej miał sztywnego i po kilkunastu minutach trysnął. Oni mieli za sobą wymianę partnerów my nie. teraz już mamy seks w obie dziurki bo bawimy się kilka godzin.

Gość gość
Ja na mówiłam chłopaka na seks grupowy w klubie miało mnie zerżnąć dwoje kolesi nattylepozwolił chłopak. Poszłam na całość i kolejno mnie rżnęli starzy i młodzi było ich sześcioro. Gdy skończyli chciałam by mieć seks z chłopakiem ale nie chciał i się ubrałam. Wyszliśmy i doprowadził mnie do domu przy pożegnaniu powiedział że to koniec po trzech latach znajomości. Minął rok i się nie odezwał. Tak seks grupowy klubie rozwalił mój związek.

Gość Sandra19
Mam 19 lat i miałam tą przyjemność uprawiać seks z sześcioma starszymi chłopakami na studiach (23-25 lat) . Od razu zaznaczyłam, że w grę wchodzi tylko seks bez prezerwatyw i mogą korzystać ze wszystkich moich dziurek (swój pierwszy raz, także analny przeżyłam w wieku 16 lat). Seks trwał prawie 11 godzin, czucie w sobie trzech penisów na raz jest niesamowite. Czułam jak penisy w tyłku i pochwie stykałyby się ze sobą, do tego obciaganie kolejnego z połykaniem spermy i tak kilkukrotnie w ciągu tych 8 godzin. Niesamowite jest poczuć smak spermy tylu chłopaków. Wyglądało to tak chłopak kładł się na plecach, ja nadziewałam się tyłkiem na jego penisa i kładłam się na nim plecami z głową spuszczoną na bok i obciagałam drugiemu, trzeci ****ał mnie w cipkę, potem nastepowała zmiana pozycji, chlopak z anala przechodził na cipkę, chłopak z loda na anala, a chłopak z cipki na loda. Kiedy wszyscy się już spuścił następowała zmiana trójki i tak kilkanaście razy tej nocy.

Gość gość
Jak ostatnio bylam na urlopie u kolezanki w UK za prosila swojego kolege z jego kolega. Po paru drinkach obydwie bylysmy urzywane,ale na tym sie nie skonczylo i najpierw ja sie zgodzilam a pozniej ona sie podniecila i z swoim chlopakiem porozmowiala i obydwa ja przerzneli az piszczala, To tylko dwuch wtenczas na raz mnie ddduupczyylo ale super bylo bo obydwa mieli dlugie kkuutasy, jakich wczesniej nie widzialam

Gość gość
ja (pisałam już o tym na forum) mam takie marzenie aby uczestniczyć w sesji bukkake w stylu japońskim. Nie byłby to więc żadne gangbang -zamierzam być wręcz ubrana w jakiś bajkowy kostium natomiast 12 bardzo starannie dobranych przeze mnie mężczyzn (sześciu już mam) będzie spuszczać mi się na twarz. Jedyny kontakt penisa z moim ciałem to najwyżej moja pomoc im dłonią i dotyk główki do policzka - takie reguły. No i oczywiście ich sperma na twarzy. Całe zdarzenie ma filmować moja kuzynka - nagranie będę miała tylko ja "na pamiątkę" bo kiedyś to może mi nikt nie uwierzyć, że się na coś takiego zdobyłam bo tak w sumie szara myszka jestem. Będzie też specjalna pamiątkowa książka do której wpisze się (oczywiście pseudonimy) każdy uczestnik. Mam marzenie, żeby to było takie uroczyste i ważne zdarzenie.

Gość gość
zwykle szare myszki mają takie fantazje, ale pytanie czemu nie chcesz mieć 3 penisow w sobie jednocześnie przed bukkake?? mialabyc godziny orgazmów a bukakke na koniec

Gość gość
Ostatnio mój dojrzewający syn wszedł do mojego pokoju, a ja byłam w trakcie orgii z czterema młodymi chłopakami. Wyjaśniłam że mi też się należy coś od życia. A on na to że sam ich poumawiał dla mnie. Powiedzieli że bardzo im się podobam. Wiem że mam bardzo duży biust, sexy figurę i noszę sexowne ciuszki. Ale od tamtego momentu uwielbiam sex Z wieloma facetami, wytryski ich orgazmy i moje na zmianę.