Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to ma znaczenie

Fajny facet, ale niezbyt mi sie podoba , choc serce ma niesamowicie dobre

Polecane posty

Gość osz przegapilam ciag dalszy
* z gosciem * do gustu ;)

"pisze do mnie od samego rana do nocy, bez przerwy " ale takie coś już ma znaczenie, dla mnie dyskwalifikujące

lo mamo, od piatku i juz wielkie halo?? spotkaj sie jak najszybciej, bo moze nie ma co czasu tracic na dalsze pisanie

no desperat chyba jakis skoro tak wypisuje caly czas... a co on pracy nie ma?

Gość czy to ma znaczenie
mieszkamy oboje w Londynie nie bylo to zdjecie jakiegos przystojniaka,ale przykulo moja uwage ps cialo ma super ;)

Gość czy to ma znaczenie
Oboje jestesmy w pracy..sa iphony, rozne aplikacje, msn moze tak jak ja potrzebuje bliskosci...? bo tak troche samotna sie czuje:)

Spotkaj się z nim, najwyżej delikatnie mu powiesz, że będziecie tylko przyjaciółmi. Bo raczej, nawet czytając jak o nim piszesz, romansu to z tego nie będzie:) I każdy, kto mówi, że wygląd nie ma znaczenia niech się puknie w głowę- na tej zasadzie (patrząc tylko na charakter + intelekt) to owszem się poszukuje ale przyjaciół, a nie faceta z którym równie ważne jak rozmowy będą chwile intymności...

Gość czy to ma znaczenie
Tak powiem cos jak bylo z moim pierwszym chlopakiem, rzeczywiscie nie byl zbyt przystojny ale po tym jak tylko dotykal moja reke i jak mnie traktowal, zdobyl moje serce Wyglad nie ma wielkiego znaczenia,natomiast jezeli w ogole nie bedzie mi sie podobal , to pozniej moze stac sie irytujace Ja juz mu powiedzialam,ze spotkanie ok i zobaczymy co dalej

"Wyglad nie ma wielkiego znaczenia" powinnaś dodać, że dla kobiety, i to nie każdej. bo dla mężczyzn ma bez dwóch zdań

Gość Zuzanna Amelia & 20
16:04 [zgłoś do usunięcia] Lucy Windsor "Wyglad nie ma wielkiego znaczenia" powinnaś dodać, że dla kobiety, i to nie każdej. bo dla mężczyzn ma bez dwóch zdań Z tym sie akurat zgadzam.

dlatego brzydkie kobiety to takie desperatki, bo nigdy nie wiedzą, czy znajdzie się jakiś kolejny chętny ;-)

Gość czy to ma znaczenie
Lucy Windsor On nie ma problemu z tym jak wygladam, slyszalam,ze brzydka nie jestem ;) Ja to tak sobie mysle -brzydki(lub nieprzystojny) bedzie dobry, a ja chce dobrego a nie przystojnego;) tak czy inaczej spotkanie w czwartek -zdam relacje

Gość ksymenaosinska
Widać, że jesteś pod wrażeniem jego zainteresowania swoją osobą oraz tymi rozmowami. Skoro tak, i skoro nie przeszkadza Ci, że on oszukuje, to spotkaj się z nim na neutralnym gruncie i ocenisz co to w ogóle warte. Tylko, żeby samotność nie była dla Ciebie złym doradcą. Nie bądź zdesperowana i nie daj się zmaniupulować.

Gość czy to ma znaczenie
Lucy masz na mysli mnie? :) brzydka nie jestem :)

Gość ksymenaosinska
ja odbyłam wiele spotkań z facetami poznanymi w necie, i naprawdę... doradzam Ci zejść na ziemię:)

Gość ksymenaosinska
Istnieje też wariant 2 w 1- czyli jednocześnie brzydki i niedobry facet :) :D

Gość czy to ma znaczenie
ksymena.. nie jestem zdesperowana, ale ciekawa, bo biorac pod uwage ze dobrze nam sie rozmawia, i spodobalby mi sie na spotkaniu.. nigdy nic nie wiadomo

Gość czy to ma znaczenie
ksymena zebys wiedziala ilu ja spotkalam;) lepiej nie pytaj

Gość ksymenaosinska
No to już wiesz, że wierzyć i ufać nie należy:) Ile lat ma ten facet?

Gość Zuzanna Amelia & 20
I bardzo dobrze planujesz. Spotkasz sie z nim. Zobacycie sie na zywo. Moze cos z tego bedzie a moze nie. Postaraj sie milo spedzic ten czas. I oczywiscie napisz jak poszlo.

Gość czy to ma znaczenie
on ma 33 lat (9 lat starszy) (lubie starszych) wie,ze mi sie nie spodobal,ale chce sie spotkac ja tez zobaczymy, jestem bardzo ciekawa

Gość Zuzanna Amelia & 20
Nastaw sie tak jak na spotkanie ze zwyklym kolega i postaraj sie abys jak najmilej spedzila czas. To chyba najlepsze co mozna zrobic w takiej sytuacji.

Gość ksymenaosinska
czyli jest w moim wieku:)

autorka to debilka poniewaz tylko debil ocenia po fotce , najlepiej sie umówic na spotkanie i potem podjąc decyzje czy cos z tego moze byc czy nie

Gość czy to ma znaczenie
ok wiec dla cream jestem debilka ;) tak czy inaczej, bardzo sie ciesze ,ze zalozylam temat i jezeli jeszcze ktos ma ochote sie wypowiedziec bylabym bardzo wdzieczna

Gość koniecznieeeee
spotkaj sie z nim, bo o tym czy Ci sie spodoba nie decyduje sama uroda widoczna na zdjeciu. liczy sie zapach, gesty, sposob w jaki bedzie mowil i sie zachowywal. jedno spotkanie do niczego nie zobowiazuje, olac go zawsze mozesz, a jesli sie nie poznacie na zywo to mozesz sie jeszcze dluuugo zastanawiac czy dobrze zrobilas zostawiajac go, nie dajac mu nawet szansy

Gość koniecznieeeee
no chyba ze koles jest az tak paskudny ze straszy... to wtedy w sumie olej od razu.

Gość czy to ma znaczenie
nie no paskudny to nie jest nie jest tym czego sz\ukam ale znowu zaznaczam,ze cialo ma fajne a to mi sie podoba:)

Gość ksymenaosinska
Wysłał Ci rozbierane zdjęcie?;) Czy pokazał się (pół)nago przez kamerę net.;)