Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

muzułmanie w statystykach kryminalnych - szokujące dane!

Polecane posty

zeby troche ostudzic obronczynie arabow itp. poniezej typowa napasc arabow na kobiete: http://www.youtube.com/watch?v=v0RJYZ0_q8g&feature=related to francja, normalne zdarzenie, widocznie uznali ze kobieta ich sprowokowala... a dalej: Od 50 do nawet 80 proc. osadzonych we francuskich więzieniach to muzułmanie, którzy stanowią zaledwie 8 proc. społeczeństwa Francji. A wywiad alarmuje, że więzienia mogą stać się wylęgarnią islamskich radykałów W Wielkiej Brytanii odsetek muzułmańskich więźniów wynosi 11 proc. podczas gdy społeczność muzułmańska stanowi ok. 3 proc. ogółu. W Holandii - 20 proc. przy ogólnym odsetku 5,5 proc. ludności. W Belgii Marokańczycy i Turcy stanowią 16 proc. więźniów, a mniejszości z których się wywodzą to ok. 2 proc. społeczeństwa. z innego forum: Wielka Brytania: Ludność: 61 mln (muzułmanie 3% - 1,8 mln; pozostali 59,2 mln) Więźniowie: 80,5 tys. (2003; źródło) (muzułmanie 11 % - 8,9 tys.; pozostali 71,6 tys.) Procent osadzonych muzułmanów: 8,9 tys./1,8 mln = 0,0049 = 0,49 %. (1 osadzony na 204 ogółu muzułmanów) Procent osadzonych niemuzułmanów: 71,6 tys./59,2 mln = 0,0012 = 0,12 % (1 osadzony na 833 ogółu niemuzułmanów) Zatem muzułmanie lądują we W. Brytanii za kratkami 833/204 = 4,1 razy częściej niż wszyscy inni razem wzięci. Też "ładnie". Holandia: Ludność: 16,3 mln (muzułmanie 5,5% - 0,9 mln; pozostali 15,4 mln) Więźniowie: 18,3 tys (muzułmanie 20% - 3,7 tys.; pozostali 14,6 tys.) Procent osadzonych muzułmanów: 3,7 tys./0,9 mln = 0,0041 = 0,41 %. (1 osadzony na 244 ogółu muzułmanów) Procent osadzonych niemuzułmanów: 14,6 tys./15,4 mln = 0,0009 = 0,09 % (1 osadzony na 1111 ogółu niemuzułmanów) Zatem muzułmanie lądują w Holandii za kratkami 1111/244 = 4,6 razy częściej niż wszyscy inni razem wzięci. Jeszcze "lepiej" niż w Wielkiej Brytanii. Belgia: Ludność: 10,5 mln (muzułmanie 2% - 0,2 mln; pozostali 10,3 mln) Więźniowie: 9,2 tys. (muzułmanie 16% - 1,5 tys.; pozostali 7,7 tys.) Procent osadzonych muzułmanów: 1,5 tys./0,2 mln = 0,0075 = 0,75 % (1 osadzony na 133 ogółu muzułmanów) Procent osadzonych niemuzułmanów: 7,7 tys./10,3 mln = 0,0007 = 0,07% ( 1 osadzony na 1428 ogółu niemuzułmanów) Zatem muzułmanie lądują w Belgii za kratkami 1428/133 = 10,7 razy częściej niż wszyscy inni razem wzięci. Prawie tak "dobrze" jak we Francji. jakie wnioski?

Gość aszalajga
Prezes Wertyp "jakie wnioski?" Muzulmanie czesciej popelniaja przestepstwa? :D Wszystko ok tylko....po cholere te setki topikow o arabach, muzulmanach itd. Zmieni to cos? Zamierzasz podjac jakies dzialania czy tylko tak sobie poszczekac na forum? Sensu tych topikow nie widze. Wylac nienawisc mozna w koncu na jednym bo co zakladac setki? Bicie piany malych szczekaczy i tyle. PS: Nie, moj facet nie jest muzulmaninem :P

Gość asdsdsk
Wniosek taki, wyrtep, ze jestes skonczony debil, niedouczony janusz. Muzulmanin to nie Ara, a Arab nie musi byc muzulmaninem. Katol to tylko Polak tak? I wszyscy Polace to katole? (jedna rodzina LOL)

uwazam ze jak znajde cos ciekawego to warto to opublikowac. a jak jeszcze jakas lewaczka czy polska ciapka sie obruszy to juz jest super ;) jestem anonimowy wiec moge sobie pozwolic na wyzwiska. normalnie staram sie nie uzywac slow kurwa itp. w sumie to jest nawet kulturalny ;) czasami mam wrazenie ze to wynika z moich frustracji.

z tego co mi wiadomo to czesto deklaruja sie jako ateisci... ale chyba pozniej i tak sie nawroca. to tez zagrywka w celu zwiekszenia szansy na podryw. bo jednak edukacja polek postepuje. tzn wiedza ze Islam zezwala im na bicie kobiet.

Gość ipad3D
Wertyp jestes nienormalny masz taka obsesje na punkcie arabow i ciapatych i ch wie kogo jeszcze ze jestem na 100% pewna ze to ty jestes mariolka spod ilawy i 5000000000tysiacami innych pomaranczowych nickow ktore zasmiecaja to forum i pierdola o jednym i tym samym. Wez sie w garsc znajdz sobie druga prace jak masz czasu za duzo i przestan przesiadywac na babskim forum wyglaszajac swoje teorie kiszonej kapusty. jestes zalosny i zycze ci aby kazda baba ktora sie z toba kiedykolwiek umowi odkryla twoja psychiczna pasje i przeczytala twoje posty na kafeterii. gwarantuje ci ze zgnijesz sam na starosc. ZAL MI CIEBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ipad3D
tak, bo oboje sledzicie swoje posty o golfach3 i jak to nazwales "bialych nizin". ROZDWOJENIE JAZNI? A MOZE ROZTROJENIE? bo widze ze wertyp na tym foprum mariolek spod ilawy tylko przybywa, jestes naprawde jebnie**. no nic tlyko powspolczuc

do 2pracy? myslisz ze mi sie chce :) a w ogole to nie znajde, chyba ze gowno. na razie 1 starczy. co do zety ja juz pisalem napisz do admina ja mamwszystkie ip z krakowa nie podruzje miedzy kontynentami ;) pierdol sie.

Skoro w Polsce ani w europie nich ich nie chce to jadą do krajów trzeciego świata, bo wolą być z arabem niż same...

no chyba raczej, mam nawet blond wlosy na niej,nie sadzisz ze zmieniac je z czarnego na blond co tydzien? na zdjeciu jestem o 6 lat mlodsza niz obecnie! wiec dzieki za komplement, ze sie wcale nie zmieniam (?) hahaha. poza tym wiem dobrze ze to taki flircik ze mna zeta, prawda skarbeczku? ..no juz nie oszukuj ;)

Zdesperowana Domowa Żona. Pamiętam jak miałaś w stopce swoje fotki, wcale młodo nie wyglądasz, a co do pierścionka to chyba tylko tym pozostało Ci się chwalić...

"nosze pierscionek zareczynowy - taki na jakiego cie nie bedzie nigdy stac.." to według Ciebie nie jest chwalenie się? A co do arabów to nie mówiłem konkretnie o Tobie. Brytyjczycy są przynajmniej normalni. Ale nie zazdroszczę Ci że musisz mieszkać w Wielkiej Brytanii...

mieszkasz w Anglii bo w Polsce nie miałąś pracy, wątpie abyś tam pojechała z milości do anglii bo ten szary i nudny kraj przyciąga tylko zarobkami

wiesz czemu ludzie przyjezdzaja do uk? nie z milosci do tego kraju i ja tez nie przyjechalam do uk bo mi sie tu podoba pogoda, jakbym miala jechac gdzies gdzie jest pieknie i slonce swieci to bym wybrala hiszpanie czy poludnie wloch.. ludzie przyjezdzaja do uk bo tu sa ludzkie warunki, dobre zarobki, bo mozna cos osiagnac bez wypruwania sobie zyl. bo nawet jak ci sie noga podwinie to ci panstwo zapewni opieke.

mialam prace i to calkiem niezla (biurowa). ale zarobki byly do d**y. Skoro zarobki były do dupy to i cała praca. Mieszkałem kiedyś w anglii, dużo zarabiałem( informatyk) ale po co komu kasa skoro życie w anglii jest do dupy. Zycie jak za komuny, nie można sobie wybudować domu, nawet nie można wybudować przybudówki bez zgody sąsiadów. Wszystko szare i zagrzybione, nie mówiąc o beznadziejnej pogodzie.

nie musze sobie budowac domu bo juz go ktos wybudowal :) jakby malo pustych domow stalo... dobre... praca byla bardzo fajna, ambitna, ale malo platna, to sie akurat moze wykluczac wzajemnie, szczegolnie jezeli mowimy o polsce. grzyba tez nie mam, to tylko standard wiekszosci wynajmowanych domow. ale tez nie wszystkich. potwierdzam - jest szaro, brakuje mi tych pstrokatych kolorow na blokach tak jak w polsce :P

Z anglikami nie da się o niczym porozmawiać bo nie mają pojęcia o świecie( dużo osób nie umie pisać, a mniemanie mają o sobie że ho ho) Żyją tylko od weekendu do weekendu.