Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alienna3333

robie filmiki o moim zyciu w Los Angeles

Polecane posty

Gość oooooooolllllaa
jaką masz nazwę użytkownika na YouTube?? Zarabiaj z WAZZUB !WAZZUB - to nowo powstający portal, w którego projekt zainwestowano już ok. 2 mln $. Chcesz zarabiać duże pieniądze co miesiąc? Cała praca polega na tym, aby promować nowy portal WAZZUB poprzez zapraszanie chętnych za pomocą swojego indywidualnego linka, który otrzymujemy po rejestracji.Rejestracja i członkostwo w WAZZUB są NA ZAWSZE DARMOWE (BEZ ŻADNYCH OPŁAT), BEZ ŻADNEGO ŚCIĄGANIA PLIKÓW, BEZ KLIKANIA W LINKI REKLAM, BEZ DODATKOWEJ PRACY. Aby stworzyć swoją grupę zaproszonych masz czas do 09.04.2012r. Żeby zarabiać, wystarczy się zarejestrować i zacząć rekrutować poleconych. Firma WAZZUB przeznaczy 50% swoich dochodów na wypłaty dla swoich członków. Nic nie trzeba inwestować, wystarczy się zarejestrować i zacząć zapraszać następne osoby.Od 9 Kwietnia 2012r. wyszukiwarka będzie już działać i wszyscy chętni, którzy zarejestrują się teraz - zaczną otrzymywać pieniądze.MASZ 20 dni na zbudowanie Twojej Grupy Poleconych!!! wejdz na stronę signup.wazzub.info/?lrRef=7ff3c503

Gość clown and balloons_
nie wchodź na tą stronę!!! a tak btw - ad. tego jak mówiłaś: "podobno legalnie, podobno jest medyczna ...ale większość ludzi tutaj to nie są medyczni tylko... - mi tutaj bardziej by pasowało i tak myślałem, że powiesz - psychiczni" :D

Gość sbsdfghsdfghjk
pzdrawiam ! nie wchodze tam! mam linka do facebooka na swoim youtube do strony i takze mam friends wiec mozna mnie znalez c i dodac :)

Gość sbsdfghsdfghjk
jsa ten stan ducha od zawsze mam bylam taka pozytywna i w polsce :)

Gość fghjkfghjkl;
:)

Gość na pewno jestes sympatyczna
ale tez troche cukierkowa, slodka-idiotka, nie wiem czy to udawane, czy naprawde taka jestes. Nie wiem o co tam chodzi z Twoja wspollokatorka, ale nieladnie ja obgadywac a potem zamieszczac to necie. A jak ona to obejrzy? w ogole nie boisz sie ze ktos ze znajomych Cie rozpozna? Wypinasz sie do kamery, odpowiadasz na pytania w stylu kiedy pokazesz cycki, a potem ktos Ci powie, ze widzial Cie na youtube i co? Nie bedzie Ci glupio? mi by bylo.. Nie wiem czy na to odpowiesz, ale ciekawa jestem czym sie zajmujesz (tzn. jaka masz prace albo czego sie uczysz)?

Gość fghjkfghjkl;
tak jestem taka cukierkowa na codzien opowiem wiecej w filmikach

Gość fghjkfghjkl;
lubie sie posmiac za serio zycia brac sie nie da

Gość fghjkfghjkl;
lubie sie posmiac

Gość fghjkfghjkl;
ojek

Gość a jaki jest 3 jezyk
?

Jak oglądam te filmiki to mam ochotę napić się z Tobą parę kieliszków dobrej wódki:-)bysmy się pewnie pośmiały,bo niezła krejzolka jesteś-pozdrawiam!!!!

Gość asdfghjdfghjkl
3 jezy to tajemnica na razie musze sie skupic na polskim kanale bo to jeszcze dziecko i potrzebuje filmikow i widzow! do tego mam drugi kanal angielski sporo pracy nie pije alkoholu ale ha ha mi powiedziano ze nie musze! pozdrawiam!

Gość a jaki jest 3 jezyk
ale jestes "fluent" w tym trzecim jezyku? jak tak to niezle

Gość asdfghjdfghjkl
jestem tak fluent jak w polskim czyli rodowi moga mi zarzucac akcent czy brak slow bo na codzien mam angielski z amerykanskim slownictwem i tak juz bedzie bo tutaj moj dom ale fajowo mowic po polsku bo czuje taka konekcje w tym taka radosc nie wiem co to jest ale bardzo mi sie usmiecha robic polskie filmiki i to chyba widac

Gość asdfghjdfghjkl
witaj Katjaa!! :)

Gość a jaki jest 3 jezyk
pewnie trzeci to francuski :P

Gość fghjkfghjkl;

Musze to napisac. na poczatku skrytykowalam to, ze nie mozesz sie wyslawic, ale jest coraz lepiej i o dziwo podoba mi sie. Ten ostatni filmik w szczegolnosci:) jestes mysle ciekawa i dosc inteligentna osoba i przyjemnie bedzie cie ogladac. I powiem szczerze, a raczej napisze:P od pierwszego filmiku do tego dzisiejszego zrobilas duze postepy, jest coraz ciekawiej, a to dobrze, bo to zacheca do ogladania. Trzymam kciuki:)

Gość dfghjdfghjkfdghj
dziekuje Ewelina! ja mam innego rodzaju inteligencje niz ta pragmatyczna dlatego tak wychodzi ze wygladam na glupia i w dziecinstwie myslano ze jestem jak ucieklam do Usa sie dziwili ze pzrezylam wytrzymalam itp ale tak mi sie naprawde wydaje ze w zyciu najawazniejszy jest insynkti i serce no i inne sprawy i chce o tym robic filmiki by przyniesc usmiech no i tym co sobie nie radza pokazac inne drogi na ktorych bardzo latwo im bedzie isc

Gość fffffffgggggggg

Gość dfghjsdfghjkdfgh
up up up

Gość hej, a po co nagrywasz te
filmiki? teraz nie moge obejrzec, ale pozniej zobacze ;)

Gość ech...........................
NAPISZĘ JEDEN JEDYNY RAZ ZAMKNIJ KOBIETO PYSK!!!!!!!!! Po 1 jesteś głupią tempą lalą. Po 2 gei twoje filmiki nie mają żadnej wartości Po 3 wkurwiasz mnie każdego dnia jak wchodzę na toforum i pod roznymi nikami podajesz ze dodałaś filmik. Powiesz że ci zazdroszczę lub inne bzdury. Dziewczyno nie widzisz jaką hałe tworzysz ?? Jesteś typową blondi o inteligencji mojego psa. I jak zawsze tylko szczerze. Więc zamknij pysk i będzie spokoj. Jakbyś tworzyła coś wartościowego ludzie by to ogladali. A tak to za jakiś czas znajdziesz się na wiocha.pl jak jenny

Gość ech...........................
Jeszcze jedno ty masz na imie ela ????????????????? Zawsze marzyłem żeby córce tak dać ale jak ty masz tak na imię to ostro się zastanowie.

Gość dfghjsdfghjkdfgh
moj filmik juz ktos wstawil na wiocha pl dwa razy bardzo fajny portal - dostalam klka subow z tego chyba

Gość hej, a po co nagrywasz te
Po 1 jesteś głupią tempą lalą. za to Ty jestes wybitnie inteligĘtny :D