Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwkowaskoraskora

ZDJĘCIE SYLWETKI PO CIĄŻY

Polecane posty

Gość LIKALIKAOINA
ile ważysz? zdjęcie hmm nie skomentuje.

Gość mysle chyba ze
bierz sie za siebie jak najszybciej... dla dobra partnera i dzidziusia. Poprostu szok

Gość oliwkowaskoraskora
ale jak zacząć? co mam robic, POMÓZCIE :((

Gość mysle chyba ze
ja schudlam 10 kg , poprostu mniej jeść ,małe posiłki dużo wody ,może jaks rower aerobik? i oczywiscie zero slodyczy ,chrupkie pieczywo... Prosze nie zaniedbuj sie po ciąży, pewnie jesteś młoda.potem bedzie tylko gorzej

Gość kobieta z Klasą:))
popieram kolezanke wyzej i polecam Therm Line:))

Gość oliwkowaskoraskora
mam 26 lat.

to tyle co ja:)) a długo po porodzie jestes??

Gość mysle chyba ze
to jesteś bardzo młoda ! błagam zrób coś ze sobą ,potem bedzie za pozno ! chcesz zeby facet znalazł sobie zgrabniejsza dziewczynę? faceci to wzrokowcy... Idzie wiosna,lato,chyba chcesz super wyglądać !

nie rob niczego dla faceta ale dla siebie jak zostawiłby Cie z powodu figury to...dobrze, widocznie nie byłby Ciebie wart ale zrob to dla siebie

Dobrze ze choc jedna wstawila prawdziwe foto. Duzy plus za odwage Tak wyglada wiekszosc kobiet na ulicach. A nie,wejdzie tu jedna z druga i sie uzala jak schudnac 10 kg bo wazy 60 przy 175 wzr. Zal Wreszcie cos konkretnego Widze bioderka fajne,wciecie w talii jest no i okropny brzuch. Ale nie martw sie,moj podobnie wisi ;) Jakbys sie odchudzila niezla laseczka by z ciebie byla.

Autorko wez sobie opinie Mother_Monster do serca:) dobrze kobieta pisze

Gość gazaazamaza
to ile ty wpierdalalas??? ja mam blizniaki i przytyylam tylko 19

Gość oliwkowaskoraskora
zdjecie wstawilam własnie dlatego,aby usłyszec,ze mam się brac za siebie, to będzie taka moja motywacja! :) dziękuje wam kochani.. wiem,że będzie cięzko,ale wiem też ze napewno się oplaci.. teraz w tej chwili mogę smialo przyznac,ze wstydze się wyjść z domu,...tak,wstydze się,ze jestem taka gruba, sama nie wiem jak moglam doprowadzic sie do takiego stanu ehh:(

Gość oliwkowaskoraskora
waże 94 kg , wzrost 169cm. ...wiem wiem, - Mother_Monster DZIĘKUJE:) ! innym równiez za szczere opinie.

Gość dgtjyhukjhlgyu
zacznij od diet ale NIE RYGORYSTYCZNEJ! Wyklucz słodycze i alkohol - ZERO Więcej ruchu (przy dziecku na pewno masz dużo ruchu) Nie jedź później niż 2-3 godziny przed snem Nie chodź też głodna Oszukuj głód - jak jesteś głodna to pij dużo płynów - kawe, herbatki np. zielona Przygotuj sobie zawsze jabłko, obraną marchewkę i korzeń selera (jest bardzo dobry i sycący!) i to chrup jak Cie dopadnie głód Powodzenia

Gość ewelinaoopop
o boże mnie tez to czeka :(

Gość kaftanik niebieski
autorko dlaczego usunelas swe zdjecie? Nie moge wejsc w twoj link. strona 404. Nie otwiera sie.

Gość takajatakajaaa
Kobieto przeżyłaś poród to co to dla Ciebie schudnąć? ;)

Gość też mam problem
Jestem bardzo niziuka 147 cm :( Nie przeszkadzało mi to nigdy. Przed ciążą ważyłam za mało, bo 39 kg. Powinnam przy moim wzroście 43-43. Mam mały biust, więc większa waga nie jest wskazana, bo i tak w brzuch mi idzie. Jestem 4,5 roku po porodzie. W ciąży przytyłam 15kg. Sporo to była woda, bo miałam zatrucie ciążowe. Pół roku po ciąży ważyłam jakieś45 kg. Teraz bywa nawet 48 :( Zaraz mnie napadniecie, żę to mało itd, ale to nieprawda. Przy moim bardzo małym biuście i wzroście wyglądam komicznie. Na brzuchu opona i wałeczki :( Teraz ćwiczę sobie co wieczór, kolację jadam o 18-19 i później staram się już nic nie jeść ewentualnie wodę piję. Efekty są mierne. Cycki mi jeszcze bardziej zmalały, ale waga spadła póki co do 47 i się trzyma. Czasami mam już tego dość...

szok... wróciły moje okrutne wspomnienia po moim porodzie. Też tyle przytyłam, generalnie miałam podobną figurę, tylko brzuch miałam "jędrniejszy" nie wiszący tylko duży. Powiem tak, przez pół roku karmienia piersią, ścisłej diety, picia po 3 litry wody, zero słodyczy - nie schudłam NIC ! Ważyłam 95 kg ( do porodu szłam z waga ponad 100 kg ). Dopiero jak przestałam karmić waga zaczęła spadać. Zaczęłam ćwiczyc na siłowni, chodzić do dietetyka. Teoretycznie dopiero 2 lata po porodzie wóciłam do swojej wagi i wyglądu - płaski brzuch itp. Było strasznie cieżko, nie słuchaj jak ci będa mówić że przy dziecku tak się nabiegasz że schudniesz. Właśnie przy dziecku to się można jeszcze bardziej roztyć.

a dziwicie sie ze usuneła> wejdzie taki dzikus jeden z drugim i jada po dziewczynie.........

Gość mammamija miajmim
o cholera! odezwij sie do mnie na maila mysle ze moge Ci troche pomoc. nattalena@wp.pl uff babo do roboty!!

Gość jestem kobieta woda ogniem
Niech ona bedzie dla ciebie motywacja!! Wygladala po porodzie dokladnie tak samo jak ty :) http://ksiazki.wp.pl/gid,1820,tytul,Schudla-ponad-30-kilogramow-i-zostala-seksbomba-Uczy-jak-schudnac-pozuje-do-zdjec-iS-pisze-ksiazki,galeria.html?ticaid=1e207&_ticrsn=3

Z tego co wiem to imbir dziala odchudzajaco i skutecznie zwalcza cholesterol. Ja od niedawna do herbaty pocieram na tarce troche korzenia z imbiru i taka pije. Na efekty czekam. Polecam :) Zmus sie do picia wody. Jesli ci nie smakuje to wciskaj do butelki 1,5 litrowej pol cytryny

Gość kolka123456
ale nie widac rozstepow ani wiekszego celulitu, wiec jest po co sie odchudzac, bedziesz piekna, nic nie bedzie cie oszpecalo, masz dla kogo chudnac, dla siebie, meza i dziecka. Powodzenia!!

Zrób coś z brzuchem. Nie wiem co może jakiś pas wyszczuplający (są jakieś poporodowe) albo brzuszki, masaże cokolwiek. Ja swój olałam i jenyyyyyy :( Nic już z nim nie zrobię teraz. I tak jest ok, nie masz rozstępów :)