Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwkowaskoraskora

ZDJĘCIE SYLWETKI PO CIĄŻY

Polecane posty

Gość o rany autorko,
Ty taka wielka i biegasz? :( Juz sobie wyobrazam jak wygladasz podczas tego biegania :D

hej nie moge otworzyc twego zdjecia... mozesz podac linka jeszcze raz???cos mi nie otwiera:)

sylwetka gruszka jak nic:) u mnie taki bardzo podobny brzucho jest niestety-bobasa winie do dzisiaj:D:D:D:D ja to myslalam ze naprawde gruba jestes... a przy 40 kilo ktore przytylas w ciazy to powiem Ci ze sie czegos gorszego spodziewalam:) ale schudnac by sie przydalo:) proponuje brzuszki i jazda na rowerze po godzince dziennie. jak dzieciatko wieksze jest to mozna fotelik na rower dokupic-ja mam:D aczkolwiek nie mam zamiaru chudnac bo drugie planujemy ale juz jestem na zdrowym jedzeniu na wszelki wypadek zeby 2 bobo byl zdrowy:)mi tez przydaloby sie schudnac jakies 5-6 kilo bo zostalo po ciazy ale sie nie przejmuje narazie:) A Ty autorko wejdz sobie na forum o dietach-tam napewno znajdziesz super wsparcie:) nie przejmuj sie glupkowatymi komentami bo nie wszyscy tu siedza by pomoc a dopiec-tak tylko z nudow bo dzieci nie maja i nam mama zazdroszcza po prostu:) powodzenia:)

autorko musiz się zawziąść a będą efekty, ja przytyłam narazie 13 kg jeszcze półtora miesiąca do porodu ale już się boję ile jeszcze zgrubnę i jak to wszystko zrzucę na 100 % po okresie połogu będę chodziła co 2 dzień biegać a odrazu po porodzie gdzieś tydzień po spacery, coraz dłuższe po mieście. Teraz uważam na słodycze, ale po ciąży będę chciała zjeść coś słodkiego w ciążgu dnia ale chcę to wyćwiczyć, spalić, ale ja mam większy problem mam okropny cellulit i to będzie głownym cele, zbędne kilogramy i cellulit. przed ciążą ważyłam 60 kg/171 cm wzrostu a moim celem jest waga 55- 57 kg marzę o takiej figuze zawezmę się i będzie dobrze :)

Gość anusiowa
hej, ja jestem teraz w 39tyg. ciąży i zastanawiam się co to się zrobi z mojego brzucha. Przytyłam książkowo ok. 14 kg i na razie waga stanęła, puchnę, więc wody musi być trochę też w tych kg. Zastanawia mnie co się robi ze skórą która niestety traci jędrność, szczególnie na brzuchu... a co do chudnięcia, jak wychodziłam za mąż, to zrobiłam sobie coś w stylu Dukana, schudłam ok. 12kg, i potem wróciło mniej więcej 4kg. Nie jadłam w ogóle słodyczy, pieczywa w ogóle, z węglowodanów tylko czasami budyń z mąki kukurydzianej oraz otreby, poza tym same białko oraz warzywa, nie jadłam owoców również. Piłam BARDZO dużo wody. Po diecie zrobiłam sobie badania, wszstko w porządku. Moja koleżanka np. dużo pływa, woda też wyciąga kilogramy. Autorko tematu, trzymam kciuki, bo po zdjęciach widać ze masz super kształty, tylko troszkę trzeba zrzucić tłuszczyku :) POWODZENIA :)

bravo za odwage ja w ciazy przytylam 12 kg, 3 tyg po prodzie wrocilam do wagi sprze ciazy, 3 mies pozniej wazylam znow 7 kg mniej (czyli start 62-74-62-55) zaraz po urodzeniu przeszlam na diete rekonwalescencyjna czyli wszystko na parze,i ogra produkty zeby dzidzius nie mial kolek do tego spacery, i obowiazki wokol dziecka, karmienie piersia, w 2 mies po ciazy musialam zrezyg z prod mlecznych bo cora dostala na nie alergie.. i powiem ze jak dla nie to wlasnie produkty mleczne sa przyczyna przyrostu wagi. Nie wiem ile czasu minelo od twojego porodu ale dobrze ze zaczelas dzialac i najwazniejsze rob to dla siebie, bedac szczuplejsza bedziesz bardziej zdrowsza i wiele czynnosci bedzie ci sprawialo wieksza przyjemnosc. co ci moge doradzic to to, ze moze oprocz aktywnosci fizycznej dolozylabym zabiegi na cialo, zeby skora zyskala na jedrnosci, polepszylo sie krazenie limfy, duzo i czesto nawilzaj cialo, rob peelingi. Na spacery z dzieckiem wybieraj gorki i chodz na przemian szybkim marszem i wolnym tempem. zeby schudnac cwiczyc jest najlepiej z rana na czczo wtedy spalamy tkanke tuszczowa. wazna jest tez stala pora posilkow.

Gość do aitorki posta!!!
przewertowalam szybciutko pierwsza strone - nie czytalam dalszych komentarzy. po pierwsze trzymam kciuki i wierze, ze Ci sie uda zgubic te kilogramy, po drugie i najwazniejsze zacznij odchudzanie z glowa od wizyty u DIETETYKA- mam doswiadczenie i pomimo ze odchudzam sie cale zycie - prawidlowo schudlam dopiero po wizycie i konsultacjach z dietetykiem. naprawde warto zrobic to z glowa. dostalam przystosowana dlamnie diete - polecam powodze4nia autorko!

nie widze Twojego zdjecia ale uwazam , ze nie ma rzeczy nie mozliwych . Powinnas zrobic sobie zdrowa diete jesc w regularnych godzinach ograniczyc slodycze tluszcze i zaczac cwiczyc nie jedna z takich problemow wychodzila Moja ciotka stara wazyla kiedys 150 kilo byla obrzydliwe gruba cos jej sie stalo zaczela sie odchudzac je same wazywa i owoce nie je niczego wiecej schudla ponad 100 kg ... to nie jest normalna metoda ... i nie stosuj jej bo teraz dla maluszka musisz byc zdrowa a wiec zdrowo sie odrzywiaj ! :) Bedzie dobrze glowa do gory minie troche czasu a bedziesz znowu super kobita ; *

Gość no i co tam u ciebie
autorko? Jak Ci dieta idzie???? Schudlas juz cos?

Gość oliwkowaskoraskora
CZESC DZIEWCZYNY:)))) widze,że wchodzicie na moj post,jestescie ciekawe czy zaczęłam odchudzanie i ile już schudłam..a więc schudłam 3kg, w tej chwili waże 91kg. chodze na siłownie,mam osobistego trenera:) i jestem na diecie.jest ciężko z dietą,bo uwielbiam jeść..ale juz się zawzielam,więc pociągnę to do konca,.moj cel na 1 sierpnia to ważyć z 60kg lub 65:) trzymajcie kciuki! :)))

Gość ja tylko pytammmmmm
jak tam autorko odchudzanie?:D

Gość moja ocena to
autorko i jak tam , cel osiagniety bo 1 sierpien juz minal ;)

Gość 1 sierpien juz dawno
minal to pewnie teraz jestes laska :D autorko , odezwij sie . Udalo ci sie schudnac?

Gość klIHJAVHJA
autorko - bardzo podobnie wyglądałam po porodzie, ważyłam 96 kg. Wzięłam się za siebie i juz mam 86 :) Najtrudniej zacząć a potem juz leci :) Powodzenia

Gość CHYBA NIC Z TEGO
bo autorka zamilkla, pewnie konczy jesc pizze i nie am czasu odpisac :D