Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwkowaskoraskora

ZDJĘCIE SYLWETKI PO CIĄŻY

Polecane posty

Gość o matko jedyna , dziewczyno!!!
ja jej nie wyzywam od krowy tylko pisze ze wyglada jak krowa a to subtelna roznica. Nie chche jej obrazic tylko popchnac do tego zeby w koncu zobaczyla jka wygldai cos z tym zrobila.

Gość nc kjfdx
Autorko wyglądałam podobnie !!!!! Ja dużo przytyłam w ciąży bo 25 kg. Pozwalałam sobie na wszystko ! I po porodzie ważyłam 100 kg przy 175 cm !! Ale wziełam się za siebie po porodzie. odstawiłam słodycze, smażone. Duzo spacerów, dieta 1500 cal i w ciągu roku zrzuciłam wszystko ! Ba ! nawet wazyłam mniej niż przed ciążą bo 68 kg. Dasz radę !!! Weź się w garść :) Powodzenia !

Gość baracholka
skopiowałam i co wraz że strona nieistnieje niech mi ktoś mpowie jak to otworzyc!!!!!!!111

Gość baracholka
skopiowałam i nic że strona nieistnieje niech mi ktoś napisze jak mam to otworzyć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jususu
tucznik to ty masz w glowie ma prawo tak wygladac w ciazy zycze autorce wygranej w walce z kg ;)

Gość jususu
po ciazy*

Gość ale po co się czarować
? pewnie, że ma prawo tak wyglądać, bo kto jej zabroni co nie zmienia faktu, że rzeczywiście wygląda jak tucznik

Gość exe
Oliwkowa... nadwaga to jeszcze nie tragedia... zwlaszcza ta po ciazy. Fajnie, ze masz dzidziusia... wiele kobiet marzy o tym. Waga... no coz... na Twoim miejscu nie katowala bym sie jakimis drastycznymi dietami... zwyczajnie ..5 malych posilkow dziennie i ruch! Nie oczekuj efektow w ciagu miesiaca.... daj sobie czas... ciesz sie z zycia i ciesz sie z bycia mama! Pozdrawiam!

Gość baracholka
bardzo dziekuje tylko bez wyzwisk prosze nigdy tego nieotweralam teraz juz będę wiedziała aby usuwac spacje; autorko widziałam gorsze egzemplarze:)

Gość a mozeeee
jak kobieta kobietę może wyzywać od tucznika itd? jak wy te swoje dzieci wychowacie jak nie widzicie nic złego w takim wyzywaniu?

Gość oliwkowaskoraskora
widze,że moje zdjecie zrobilo furorę ;) ;) tak,zaczęłam się odchudzać, dziś zjadlam tak: rano: jogurt activia, pozniej zrobilam sobie sałatkę, z rzodkiewką,szczypiorkiem i jajkiem,ale zamiast majonezu,dodalam łyżkę jogurtu greckiego 0% i zjadlam z 1 bułką ciemną. Pozniej mandarynkę, i teraz przed chwilą sok z marchwi sobie zrobilam z sokowirówki.. i duzzzoo pospacerowalam z dzieckiem..

Gość hjmghm
wow autorko gratuluje 1 dnia dietki i trzymam kciuki za dalsze sukcesy:) nie widzialam zdjecia ale brzuch po ciazy to i ja mam. jest troszke wiszacy......niestety. rob teraz dalej dietke i jak zaczniesz tracic na wadze to dolacz jakies cwiczenia . mozesz sobie poogladac filmy na youtube z cwiczeniami ktore mozesz robic w domu. p.s. malo dzis zjadlas ja bym chyba umarla z glodu ;) tez chce stracic pare kg ale brakuje mi sil. wlasnie zjadlam 2 bulki drozdzowe domowej roboty i pije likier kukulkowy rowniez domowej roboty ahhhh jak bedzie mi ciezko bez tego ale chyba wezme przyklad z ciebie powodzenia:)

Gość oliwkowaskoraskora
może i jestem tucznikiem jak to niektore napisaly...ale jestem dobrym człowiekiem, i to się bardziej liczy niż to jak wyglądam.. wygląd zawsze można zmienic.. dlatego wspolczuje pięknym zgrabnym laleczkom, ktore są puste w środku..

Gość autorko juz widze, ze twoja
dieta bedzie skazana na przegrana. Za maloz jesz i sa to rzeczy malowartosciowe. :( idz do dietetyka.

Gość oliwkowaskoraskora
to dziś tak,bo mialam mało czasu i nie bylo mnie długo w domu..ale juz opracowalam sobie 5 posiłkow niskokalorycznych:)

oliwkowa będę cię wspierać:) ja zacznę od jutra jeżeli możesz to napisz mi twój wzrost i wagę...ja wyglądam podobnie wzrost:164 waga 84kg muszę sie wziąść za siebie bo po dzieciach strasznie się zaniedbałam...6 Lat temu ważyłam 51 kg :(

jedynym moim pocieszeniem jest to, że mam dwójke wspaniałych dzieci i kochajacego męża...wspomnę, że kiedys próbowałam się odchudzać (Dieta Kliniki Mayo)schudłąm na tej diecie 6 kg...to było po pierwszym dziecku....póxniej znowu zaszłam w ciąże i ważyłam już 83kg po porodzie waga spadła na 81kg....przez 3 miesiace karmiałam synka piersiąuważałam z jedzeniem, przeszłąm operację kręgosłupa po której zlecono mi ćwiczenia (ćwiczyłam miesiąc)i udało mi się schudnąć do 73 kg....choć czasem waga wskazywała 75kg:(...ostatnio ważyłam się w niedzielę i doznałam szkou gdy waga wskazała 83 kg :(...dodam też,że mam kłopoty z miesiączką...tj.mam okres co 3 miesiące...byłam u ginka robiłam badania....dostałam tabsy na uregulowanie teraz może wszystko zacznie wracać do normy...mój obecny cel to zacząć znowu ćwiczyć i lepiej się odżywiać...mam nadzieje, ze mi w tym pomozecie...:) :* P.S-Do życzliwych!!!Jeżeli ktoś ma pisac beznadziejne dołujące posty to niech oszczędzi sobie czasu a nam wszystkim nerwów!!!:) buziaki:)

Gość oliwkowaskoraskora
dziunia1986 napisalam Ci maila:)

Gość oliwkowaskoraskora
pisalam juz na forum, waże 94kg, wzrost 169cm.

chyba tylko jedzenie mniejszych porcji i ćwiczenia pomogą, mam nadzieję, że się uporasz z problemem, powodzenia!

Gość oliwkowaskoraskora
pisalam juz na forum, waże 94kg, wzrost 169cm.

Gość no cóż jestes bardzo gruba...
brawo:) masz rację. liczy sie to że jesteś wartościowym człowiekiem:) ale na pewno fajnei jest wyglądać szczupło i dobrze sie czuć w swoim ciele:) Wiesz co że to nie jest zły pomysł - dietetyk. Oni dobierają dietę indywidualnie, do twojego trybu życia, upodobań, komponuj dietę, dzięki której nie będziesz głodna, będziesz chudła w odpowiednim tempie i skutecznie. Powodzenia.

Gość ktos wyzej podal ci dobra
str z dieta na ktorej ja tez po ciazy schudlam www.dieta.ubf.pl nie bedziesz glodowac a schudniesz trwale. Powodzenia.

Gość Ja jeżdizłam na rowerze do
autorko ja mam podobna ,,figurę po ciazy,, mysle ze ze mna jest gorzej :( dziecko ma prawie rok a ja wze tyle co miesiac po porodzie :( próbowalam sie odchudzac ale waga tak pomalu spada ze to jest demotywujace :(.Mam nadzieje ze uda Ci się zeszczuplec jesli czujesz tala potrzebę.Ja coraz czesciej mysle o tym,ze wiosna za pasem i az wstyd zdejmowac z siebie kurtke i swiecic zwałkami tłuszczu :( mam boki na zebrach straszne!!biodra otłuszczone :( ehh koszmar!czuje sie nieatrakcyjna! Ty masz płaski brzuszek a ja? jak bym byla znowu w ciazy!! :O

Oliwkowa ten adres który ukazał się koło mojego niku to nie mój adres nawet nie wiem dlaczego się pojawił podam ci moj adres magdah86@op.pl jak możesz to napisz raz jeszcze to co w tamtym mailu buziaki :)

Gość zwariowalas? w
autorko no i jak tam u Ciebie? Zaczelas sie jzu dietowac????

Gość oliwkowaskoraskora
tak,zaczęłam,.,do tego jeżdze na rowerze i biegam,nie dużo,ale na początek zawsze cos:)