Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jnb

Zasady w związku

Polecane posty

Gość .anulLka.
stan wskazujący jeszcze o niczym nie świadczy, gorzej jakby wracał trzeźwy ;) swoją drogą, przykre jest to, że nie ufasz swojemu facetowi... jeżeli będzie chciał iść do innej i tak pójdzie, nic wówczas nie osiągniesz, nic tylko uszanować jego wybór... nie wiem po co się zamartwiać na zapas i zamieniać związek w toksyczny... każdy powinien żyć tak jak chcę, nie tak jak każe mu druga osoba.

Gość jnb
Każdy powinien żyć tak ja chcesz? A to ciekawe :D

Gość .anulLka.
Każdy powinien żyć TAK JAK CHCE , coś niezrozumianego jest w tym zdaniu ? Nie ufacie swoim partnerom więc macie problem

Gość jnb
Dodaj, widzę, żę rozrabiasz na pomarańczowo na innym topiku:P

Gość jnb
Nie uważam, że każdy może żyć jak chce będąc w związku. Tzn. może, ale musi sie liczyć z przykrymi konsekwencjami. A na zaufanie trzeba sobie zasłużyć (choć dla mnie bardziej na brak zaufania)

Gość mireczkowata
ale coś w tym jest, że w dobrym związku żyjesz jak chcesz. Bo to oznacza, ze to "jak chcesz" jest akceptowane przez partnera.

Gość jnb
Prawda. Ale mnie chodziło raczej o robienie tego, na co się ma ochotę bez zważania na innych. Tak sie nie da. Dodaj, już Ty dobrze wiesz na którym, łatwo Cie zdemaskować:P

Gość kto ma pytę nie
smęcicie jesli dwoje ludzi dorasta do związku to chyba logiczne, ze miedzy soba ustalają zasady i albo je respektuja albo siebie i bliska sobie osobe oklamuja 💤