Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KobietySąDziwne

Zbieramy: Cechy które nie podobają się kobietom w mężczyznach

Polecane posty

Gość KobietySąDziwne

Niski wzrost Brak higieny Lenistwo Niedbalstwo Niedojrzałość Brak mieszkania Brak prawka co za tym idzie auta Małomówność Brak przebojowości Niezaradność Coś jeszcze?

"Niski wzrost Brak higieny Lenistwo Niedbalstwo Niedojrzałość Brak mieszkania Brak prawka co za tym idzie auta Małomówność Brak przebojowości Niezaradność" własnie opisałaś moja kolezanke za która biegali kolesie stadami

Nielojalność, nie czytanie książek, ciągłe imprezowanie, brak hobby i zainteresowań, narcyzm, nietaktowność, gburowatość i chamstwo.

Gość KobietySąDziwne
Yzma ale te cechy nie skreślają kobiet, za to mężczyzn już tak, tu jest wielka różnica

Gość KobietySąDziwne
nemezis* dzięki za dopełnienie listy 😘

Nie ma sprawy :D :) Do tego dałabym jeszcze brak własnego zdania i robienie tylko tego co inni, ślepe podążanie za innymi. Faceta skreśla też kategorycznie osobowość typu borderline i tym podobne.

" ciągłe imprezowanie, brak hobby i zainteresowań, narcyzm, nietaktowność, gburowatość i chamstwo." to tez moja kolezanka jakos za niaq latali i wogole sie starali ile wlezie no a ja ladna zadbana delikatna otrzymywałam wyzwiska zem wielka kurwa której zaden facet nigdy nie dogodzi bo zaden nigdy nie miał takiego wielkiego fiuta by mi dogodzic oO ogolnie udało mi sie zauwazyc ze smierdzace, flegmatyczne, robiace z siebie debilki laski maja wieksze powodzenie niz te fajne zadbane

"ogolnie udało mi sie zauwazyc ze smierdzace, flegmatyczne, robiace z siebie debilki laski maja wieksze powodzenie niz te fajne zadbane" typ modliszki...zerzre co trzeba reszte wypluje

Analfabetyzm (lub prościej nieznajomość ortografii), nieumiejętność wyrażania się, manipulowanie uczuciami, chamstwo, kłamstwo, chwiejność postanowień, niezaradność życiowa, brak ambicji, wygodnictwo, kalectwo emocjonalne. Cechy zewnętrzne:brak dbałości o uzębienie , o stan higieny i ubioru.

Gość KobietySąDziwne
Yzma chyba masz za dużo kompleksów, bo w tym temacie nie chodzi o cechy kobiet tylko mężczyzn i komentarze o tym jak że nie ma takiego wielkiego kutasa żeby Cię zadowolił też nie podchodzą pod ten temat🖐️ no chyba że piszesz to w odniesieniu do cechy która skreśla mężczyznę w oczach kobiet czyli mały penis :D

Gość KobietySąDziwne
nemezis* no tak choroba psychiczna na pewno nie jest mile widziana w partnerze :);)

Gość KobietySąDziwne
oreore czyli taki typowy maminsynek :O

"no chyba że piszesz to w odniesieniu do cechy która skreśla mężczyznę w oczach kobiet czyli mały penis" zgadza sie :) mały penis to rzeczywiscie utrapienie ale w wiekszosci dla kobiet dla mnie kazdy ma małego penisa wiec chyba rzeczywiscie tamten miał racje

ogolnie to pamietam moich bylych tylko ze wzgledu na ich małe peniski a jak wiadomo penis mały małym zostanie wiec dla mnie są aseksualni

zreszta oni bardzo dobrze wiedza jakie mam zdanie o nich i ich penisach

Gość ja pani wasza
nie lubia ; nadwagi, malych piersi ,krotkich wlosow ,obgryzionych paznokci lub dlugich tipsow , nadmiernego owlosienia , brak higieny ,przeklenstw

Gość No i niski wzrost oczywiście
na pierwszym miejscu. Dzięki Ci Panie za prostytutki:):(

Gość KobietySąDziwne
Yzma czyli jakiej wielkości penis by Cię usatysfakcjonował?

Gość 1.2.3.
"Brak prawka co za tym idzie auta" - bez przesadyzmu i jeszcze jedno - co ma wzrost ? i jaki to jest za niski ?

Yzma, popieram cie ! Tez zauważyłam że zadbanej lasce trudniej znaleźć faceta niż tej byle jakiej... Kurcze co się dzieje z tymi facetami. Czy oni naprawdę maja tak niskie zdanie o sobie że nie chcą fajnej babki :D

A mi się nie podoba u faceta jak nie stara się zaspokoić potrzeby swojej kobiety :D

"Yzma czyli jakiej wielkości penis by Cię usatysfakcjonował?" zadenj bo jak wiadomo wszem i wobec "zaden nie m,a tak wielkiego penisa aby mi dogodzic" wiec sobie daruje dalsze wywody na ten temat

Gość KobietySąDziwne
Yzma ile mniej więcej centymetrów miał największym penis z którym obcowałaś?

"Yzma czyli jakiej wielkości penis by Cię usatysfakcjonował?" zadenj bo jak wiadomo wszem i wobec "zaden nigdy nie mał tak wielkiego kutasa aby mojej wielkiej cipie dogodził" wiec sobie adruje dalsze wywody o długosci i wielkosci

za niski to mniej niż 180 ( minimum z minimum )mniej niż 185-190 (standard) mniej niż 195 ( dla wysokich miłośniczek szpilek )

Gość DO: alayka
Masz rację! Niektóre dziewczyny są zadbane pachnące no kurwa mać jak spod igły, a faceci wybierają jakieś brudaski z fałdami na brzuchu, tłustymi włosami, odrostem i pryszczatą gębą :(🖐️

Na te ładne zadbane to za duża konkurencja

kobiety sa dziwne -> rozwiń myśl bo nie wiem, o co ci chodzi ? :P

Gość KobietySąDziwne
oreore opisałas cechy typowego melepety, a jak wiadomo żadna kobieta nie chce się związać z ciapą tylko z prawdziwym samcem alfa 🖐️:P